Zelf droomhuis bouwen

Zelf uw huis bouwen in Spanje

Wilt u zelf uw huis bouwen in Spanje? Wellicht heeft u uw droomhuis al helemaal in uw hoofd… Of bent u na lange tijd zoeken naar een geschikt huis in Spanje tot de conclusief gekomen dat u teveel concessies moet doen op het huis van uw dromen? Dan is het zelf bouwen van uw droomhuis in Spanje natuurlijk een goed alternatief.

Spaanse Droomhuizen adviseert en begeleidt u ook van A tot Z bij het bouwen van een huis in Spanje. Het bouwen van een villa in Spanje moet voor u een leuke en ontspannende ervaring zijn. Bij Spaanse Droomhuizen doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat dit ook daadwerkelijk het geval is en ontzorgen u waar nodig. Met als resultaat dat u straks de sleutel van uw droomhuis in handen heeft en kunt genieten van het heerlijke leven onder de Spaanse zon!

Uw droomhuis in Spanje

Spaanse droomhuizen maakt het bouwen van uw droomhuis in Spanje eenvoudig en aangenaam.
Met onze kennis en ervaring begeleiden wij u bij:

  • het formuleren van uw wensen
  • de selectie van uw locatie
  • het ontwikkelen van het ontwerp
  • de vergunningen en overige administratie
  • de realisatie van uw droomhuis

Het hele traject van begin tot eind. We werken met een professioneel team van experts en zorgen dat u in goede handen bent. Van architect tot aannemer, van financieel tot juridisch advies en van styliste tot meubilair. Wij zullen u persoonlijk begeleiden waar nodig. Geen rompslomp en zorgen. Uiteraard alles met de hoogste kwaliteit en beste garanties.

Een kleine impressie:

Hieronder ziet u enkele voorbeelden. Dit zijn slechts enkele mogelijke ontwerpen, die uiteraard volledig voor u op maat gemaakt kunnen worden. De vanaf prijzen zijn weergegeven voor het betreffende model (exclusief prijs van het grondstuk), maar we kunnen binnen een breed scala aan budget en modellen voor u bouwen. Geïnspireerd? Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!
.

Ook zelf uw huis bouwen in Spanje?

Ook geïnspireerd? Wilt u meer weten over de mogelijkheden, de grondstukken en de verschillende modellen? Of wilt u uw eigen plannen met ons bespreken? Neem gerust contact met ons op en wij zullen u gratis adviseren over de mogelijkheden.