Over ons

Spaanse Droomhuizen, uw Nederlandse makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is uw Nederlandse makelaar in Spanje en helpt u bij het vinden en kopen van een huis in Spanje. Wij zorgen dat u uw dromen kunt realiseren en onbezorgd tijd in Spanje kunt doorbrengen. Gewoon vertrouwd in uw eigen taal.

Het team van Spaanse Droomhuizen valt onder Dream Properties International en wordt Jacqueline van Vliet Spaanse Droomhuizenaangestuurd door oprichters en eigenaren Erwin Hartgring en Jacqueline van Vliet. Passie en service zijn de absolute speerpunten van deze gedreven ondernemers waar de klant altijd op nummer 1 staat.
Dit verklaart dan ook het succes van Spaanse Droomhuizen: een enthousiaste, professionele klantenbegeleiding die uiteindelijk resulteert in het vinden van het droomhuis die past binnen het wensenpakket van de klant!

Erwin Hartgring Spaanse Droomhuizen Met onze jarenlange ervaring en een groot netwerk in heel Spanje begeleiden wij u in het hele proces. Van het adviseren over de mogelijkheden, het formuleren van uw wensen, het sturen van selecties, het maken van de afspraken en begeleiden bij bezichtigingen, maar ook daarna kunt u altijd bij ons terecht. Ook hier kunnen wij u adviseren en in contact brengen met de juiste partijen. Denkt u aan financieel, hypotheek en juridisch advies, aannemers, verhuurbedrijven, verzekeringen, onderhoudsdiensten, etc. Kortom, wij zullen er alles aan doen uw verblijf in Spanje zo zonnig mogelijk te maken.

Huizenaanbod in Spanje

Er is momenteel een groot en goed geprijsd aanbod aan huizen in Spanje.
Hoe vindt u in dit enorme aanbod precies dat huis dat bij u past?
Eenvoudig. Vertel ons uw wensen en wij helpen u zoeken. Wilt u een modern huis of juist een opknapper? Zoekt u iets midden in de stad of liever wat rustiger? Is het voor uzelf of wilt u rendement op uw investering? Wilt u klein appartement aan de kust, een echt Spaans huis of een exclusieve villa?

Wij staan aan uw kant en zoeken net zolang door totdat wij uw huis hebben gevonden.

Wij zorgen dat u het beste aanbod te zien krijgt dat aan uw wensen voldoet. Spaanse Droomhuizen heeft een groot aanbod huizen te koop in Spanje, waaronder appartementen, villa’s, bankbeslagen en finca’s, zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Spaanse Droomhuizen, uw nederlandse makelaar in Spanje

Waarom Spaanse Droomhuizen?

Bij Spaanse Droomhuizen kiest u voor:

  • uw persoonlijke adviseur ter plekke voor heel Spanje in uw eigen taal
  • een betrouwbaar netwerk met keuze duizenden huizen in Spanje
  • de mogelijkheid om gratis naar uw Spaanse droomhuis te laten zoeken
  • het beste aanbod met de laagste prijsgarantie
  • alle afspraken efficiënt voor u ingepland
  • een onafhankelijke en betrouwbare organisatie.

Onze belofte aan onze klanten is een open en eerlijke benadering. Als uw Nederlandse makelaar in Spanje zullen wij u persoonlijk helpen bij uw zoektocht naar uw droomhuis in het schitterende Spanje.

Uiteraard zorgen wij dat uw belangen worden behartigd. Hiertoe hebben we een hoge servicegraad en hebben ons aangesloten bij een aantal makelaarsnetwerken, waaronder de AIPP en BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars)

Neem nu contact met ons. Wij zullen u begeleiden vanaf de eerste oriëntatie tot en met de aankoop (en zelfs daarna!).