Auto huren in Spanje

Je kunt je tijdens de bezichtigingsreis vaak het handigste verplaatsen met een auto. Daarom raden wij je aan om voor je bezichtigingsreis in Spanje een auto te huren. Zo ben je altijd vrij om te gaan en staan waar je wilt en kun je ook goed op eigen houtje de regio verder verkennen.

Het is mogelijk bij het huren van een auto deze vooraf online te reserveren. Je kunt zo eenvoudig auto’s uit verschillende klassen tegen de meest voordelige prijzen huren. Je kunt hier online aangeven wanneer je de auto op wilt halen en de auto weer terug komt brengen. Blijf je toch nog een dagje langer? Of schuift de datum van je bezichtigingsreis een weekje op? Dan kan je via je account heel eenvoudig de boeking van de gehuurde auto wijzigen. Maar het is uiteraard ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een auto verhuurder.

Autohuur in Valencia
Bereikbaarheid Valencia

Parkeren bij de vliegvelden

Woon je ondertussen in Spanje of pendel je regelmatig op en neer? Dan kan het ook interessant zijn om in Spanje je eigen auto aan te schaffen? Een auto huren is dan niet meer nodig. Het is dan wel net zo handig als je met je eigen auto naar het vliegveld kunt rijden als je bijvoorbeeld voor een periode naar Nederland gaat. De auto kan je in deze tijd veilig stallen bij Seguro Parking, aanwezig op de vliegvelden van Alicante, Murcia en Valencia. 

Met deze service is het mogelijk om hier de auto te parkeren voor een dag, maar ook kun je je auto hier stallen voor een heel jaar. Geef ook aan wanneer je weer arriveert op welk vliegveld in Spanje en je auto wordt weer netjes voor je klaargezet bij terugkomst.

Wij staan voor je klaar

Het kopen van een huis in Spanje moet een leuk en zorgeloos proces zijn. Bij Spaanse Droomhuizen werken we heel hard om ervoor te zorgen dat jouw aankoop soepel verloopt. En dat je nu maar ook straks kunt genieten van jouw droomhuis in Spanje.

We laten je kennismaken met de beste partners waarmee we samenwerken en gezamenlijk helpen wij je tijdens het gehele aankooptraject (zie ook onze services die we je kunnen bieden). We begeleiden je bij elke stap in het proces en hopen dat je de informatie over het kopen van een huis in Spanje op onze website nuttig vindt!

Als je vragen hebt over het kopen van een huis, meer specifieke informatie wilt over bijvoorbeeld zaken rondom juridische kwesties en belastingen of als je advies nodig hebt over een stap in het koopproces, neem dan nu met ons op door het formulier in te vullen.

We zijn er om je te helpen!

Neem contact met ons op

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met onze voorwaarden, ons privacybeleid en accepteer het gebruik van cookies.

Compare listings

Vergelijken