Emigratiebeurs

Emigratiebeurs in Houten

Het team van Spaanse Droomhuizen neemt deel aan alle belangrijke vastgoed beurzen in Nederland en België. Op deze manier kunnen wij Spanje en het huizenaanbod promoten. Belangrijker voor ons is dat wij je daar persoonlijk kunnen ontmoeten. Aangezien we gevestigd zijn in Spanje, willen wij je op deze manier ook de mogelijkheid bieden persoonlijk met ons kennis te maken, alvorens je naar Spanje afreist. Op de Emigratiebeurs in Houten geven wij je gratis advies en informeren je over de mogelijkheden die Spanje op het gebied van investeren in vastgoed, emigratie of een tweede vakantiewoning te bieden heeft. Als je van plan bent een huis te kopen in Spanje, kom naar één van vastgoedbeurzen in Nederland en België en dan ontmoeten wij je daar graag!

Een aantal keer per jaar, zowel in het voor- als najaar, zijn wij in België en Nederland op een vastgoedbeurs aanwezig om je persoonlijk te kunnen ontmoeten. Ook op de Emigratiebeurs in Houten die in februari wordt gehouden.

 

 

Wonen in Spanje

Ben je van plan te emigreren naar Spanje en ben je op zoek naar een huis? We helpen je met alle plezier verder.
Een emigratie doe je niet zo maar. Een goede voorbereiding is het halve werk. Een van de vragen die je je zelf zult stellen is: waar ga ik wonen?
De locatie is natuurlijk het allerbelangrijkste, maar ook het meest persoonlijk. Wat zoek je precies? Zodra je dat beantwoord hebt, is het de vraag of je gaat huren of kopen. In deze tijd met de lage huizenprijzen, de lage rente en het feit dat het geld op de bank niets oplevert, is de aankoop van een woning een goede optie. Mocht je hiertoe beslissen, laat ons je wensen weten en we adviseren je gratis over wat er bij komt kijken en hoe je te werk kunt gaan. Vanaf de allereerste oriëntatie tot aan de overdracht en nog ver erna, kunnen we je begeleiden bij dit proces.
Heb je vragen? Neem contact met ons op of kom naar de Emigratiebeurs.

Gratis toegangskaarten Emigratiebeurs

Hieronder zie je de data voor de eerstkomende Spanje Expo Beurs. Klik op de banner om GRATIS toegangskaarten te downloaden.

EmigratieBeurs
10 – 11 februari 2018 in Houten (Expo Houten) – Nederland

Openingstijden: 10 tot 17 uur

Dit jaar is Spanje gastland tijdens de EmigratieBeurs en mogen wij natuurlijk niet ontbreken.

EmigratieBeurs 2018

 

 

U bent van harte welkom op onze stand!

Kunt u  niet wachten tot aan de beurs? Of geen zin of tijd om te komen?
Geen probleem, vul onze gratis zoekservice in en we gaan nu al voor u aan de slag. Of neem direct contact met ons op!