Appartement te koop in Cuevas del Almanzora

 • €139.950
Cuevas del Almanzora, Almeria

Appartement te koop in Cuevas del Almanzora

Cuevas del Almanzora, Almeria
 • €139.950
 • Appartement
 • Woningtype
 • 2
 • Slaapkamers
 • 2
 • Badkamers

Beschrijving van de woning

Ref: – DP-17-B1942

Dream Properties hebben het genoegen om u een kans te bieden om een prachtig goed onderhouden appartement met twee slaapkamers en  twee badkamers op de begane grond te kopen op het bekende Desert Springs Golf Resort.

Toegang tot het pand leidt via een voetgangerspoort naar een eigen terras en naar een overdekt terras, perfect om te genieten van alfresco wonen en dineren.

Het betreden van het pand leidt direct naar een ruime, lichte en luchtige woon-eetkamer. Een dubbel functionerende airconditioning, plus een plafondventilator zorgt voor klimaatbeheersing.

Aan de achterzijde van de leefruimte leidt naar een tweede privéterras dat een grote ruimte is en een prachtig uitzicht heeft op de gemeenschappelijke tuinen en het zwembad.

Een aparte volledig ingerichte keuken ligt net buiten de woonkamer en heeft een goed assortiment wand- en basiseenheden plus apparatuur.  De keuken is gedeeltelijk betegeld voor eenvoudig onderhoud en een raam zorgt voor licht en ventilatie. De keuken communiceert met de leefruimte via een serveerluik dat gemakkelijk kan worden gebruikt als een zeer nuttige ontbijtbar.

De slaapkamers en badkamers bevinden zich aan de andere kant van de leefruimte.  De eerste slaapkamer is een ruime tweepersoonskamer en heeft inbouwkasten, een airconditioning en een plafondventilator. Deze kamer heeft ook een deur naar het privéterras plus een raam voor extra licht en ventilatie.

De eerste van de twee badkamers is volledig uitgerust en betegeld voor eenvoudig onderhoud. Het heeft een bad, hoofddouche, toilet, plus een wastafel met een make-upspiegel. Grenzend aan deze eerste badkamer is de tweede badkamer. Deze is ook volledig gemonteerd, betegeld voor eenvoudig onderhoud en heeft een douche, toilet, wastafel en make-upspiegel.

De tweede slaapkamer is ook een ruime tweepersoonskamer met inbouwkasten, een plafondventilator en een airconditioning unit. Een raam zorgt voor licht en ventilatie.

Desert Springs golf resort is een zeer populair golfcomplex met een prachtig clubhuis met een zeer populaire bar en restaurant.  Het ligt op slechts 15 minuten van de dichtstbijzijnde stranden en een korte rit naar de winkels.

* Bebouwde 84 m²
* Grond 107 m²
* Begane grond
* Gemeenschappelijk zwembad
* Openbaar waternet
* Elektriciteit aangesloten op het netwerk
* Telefoon mogelijk
* Internet mogelijk
* Volledig gemeubeld
* Airco
* Privé terras
* Gemeenschappelijke parking
* Golf-terrein
* 15 minuten rijden naar het strand
* 15 minuten rijden naar de winkels
* Vuilnis ophaling: 157,68€ per jaar

Kenmerken

 • Ref: DP-17-B1942
 • Woningtype: Appartement
 • Prijs: €139.950
 • Slaapkamers: 2
 • Badkamers: 2
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken