Appartement te koop in Talamanca

Talamanca, Ibiza
 • €3.500.000
 • Appartement
 • Woningtype
 • 4
 • Slaapkamers
 • 4
 • Badkamers
 • 266
 • 202
 • Perceel grootte m²

Beschrijving van de woning

Ref: DP-91-480112

De omgeving
Het fijne strand van Talamanca is in totaal negenhonderd meter lang met helder, ondiep water van begin tot eind. U kunt via een houten pad langs de gehele baai wandelen, terwijl u zich constant blijft bevinden aan de grens van het heerlijke water. Aan het strand van Talamanca zijn verschillende heerlijke restaurants te vinden waar u kunt neerstrijken voor een uitgebreide lunch tussen het zonnen door. Tevens bevindt Marina Botafoch zich slechts op enkele minuten lopen hiervandaan. Hier kunt u zich eindeloos bevreemden over de velen, luxe jachten die op deze locatie een ligplaats hebben bemachtigd. Ook hier zijn wederom verschillende winkeltjes, bars en eetgelegenheden te vinden. Loopt u vervolgens langs de haven richting de stad van Ibiza, dan bent u daar met slechts twintig minuten wandelen.
De villa
In totaal telt The Apartment Collection in Torres Heights zestien exclusieve verblijven. Daarvan zijn acht luxe appartementen op de begane grond en acht vorstelijke penthouse-woningen, elk met een unieke indeling op het zuidoosten en een prachtig uitzicht op zee. De stijl is volledig geïnspireerd op het minimalisme in combinatie met een sprankje rustiek als nabootsing van de lokale sfeer die het eiland heeft. Naast de uitermate aantrekkelijke inrichting en het ontwerp, zijn alle appartementen ook uiterst functioneel. Intelligente verlichting, speciale materialen en hoogwaardige afwerkingen creëren toegankelijke en optimale leefbare ruimtes. Daarnaast zijn alle appartementen voorzien van grote ramen waardoor het schitterende, natuurlijke licht gemakkelijk de kans krijgt om binnen te treden wat direct een gevoel van ruimte en rust oproept. De woonoppervlakte van de appartementen variëren vanaf 70 m² tot zeker 160 m² en wisselen twee en drie slaapkamers met elkaar af. Bij elke slaapkamer hoort tevens een chique badkamer met ruime inloop regendouche. De royale keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over superieur inbouwapparatuur. Er is een kookeiland waardoor er naar wens aan de bar plaats genomen kan worden. De slaapkamer is ruim opgezet, wederom met veel lichtinval en faciliteert een hemels bed. Alle zestien appartementen verschillen van elkaar en bezitten iets unieks. Echter zijn deze allemaal in precies dezelfde stijl ingericht wat zorgt voor een verenigd gevoel. Evenzeer door de lichte kleuren en de weloverwogen gebruikte materialen, ervaart u onbeschroomd het typische Ibiza gevoel wanneer u zich bevindt in deze luxueuze woning.
De buitenruimtes
De buitenruimtes van de appartementen van Torres Heights, zijn speciaal aangelegd met de gedachtegang om een levensstijl in de buitenlucht te weerspiegelen. De architect tracht de omringende natuur van Ibiza terug te laten komen in de aangrenzende tuin van het vertrek. De typische palmbomen in combinatie met wilde zeegrassen nemen het milieu in acht en tegelijk representeren deze het Mediterrane gevoel. Tevens zorgt het zachte gras voor dagelijks aarding, wat vandaag de dag zeer van belang is. Elke tuin beschikt over een fijn zwembad waar u een heerlijke, verfrissende duik kunt nemen. Het zwembad is omringd met verschillende zit- en lig mogelijkheden. Zo staan er meerdere zonnebedden maar ook is er een lounge set aanwezig, een ruime eettafel met bijpassende stoelen en bij gelegenheid een buitenbar. Ook voor de sfeer en aankleding van de buitenruimtes geldt: alles volledig in de minimalistische, moderne, onbewogen Ibiza sferen.

Kenmerken

 • Ref: DP-91-480112
 • Woningtype: Appartement
 • Prijs: €3.500.000
 • Bebouwd: 266 m²
 • Perceel: 202 m²
 • Slaapkamers: 4
 • Badkamers: 4
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken