Finca te koop in Albox

Albox, Almeria
 • €245.000
 • Finca
 • Woningtype
 • 5
 • Slaapkamers
 • 4
 • Badkamers
 • 462
 • 65000
 • Perceel grootte m²

Beschrijving van de woning

Ref: DP-10-4983

** EXCLUSIEF VOOR ALMERIA PROPERTY FINDER!**

Dit gerenoveerde 200 jaar oude landhuis ligt op minder dan 10 minuten rijden van het bruisende stadje Albox, waar alle voorzieningen te vinden zijn, waaronder winkels, cafés, bars, restaurants, banken, scholen en een 24-uurs medisch centrum. De prachtige badplaatsen Mojacar, Vera en Garrucha zijn in 45-50 minuten te bereiken en de luchthaven van Almeria in 1 uur en 15 minuten.

Het pand profiteert van een groot perceel met een goede hoeveelheid vlak land waardoor het geschikt is voor paarden en er is een gebied dicht bij het huis dat voldoende ruimte heeft om een zandschool te creëren. Een groot deel van het land is beplant met olijfbomen (ongeveer 80-100), amandelbomen, granaatappel, vijg, sinaasappel, citroen, peer en er is ook een kleine wijngaard.

Aan de voorzijde van het huis is er een groot grindgebied geschikt voor het parkeren van meerdere auto's met volwassen bomen en een bovengronds zwembad.

De voordeur van het hoofdgebouw leidt naar een gebogen, overdekte afgeschermde veranda, met plafondbalken, een perfecte ruimte om buiten te eten met voldoende ruimte voor een zacht bad. Aan de zijkant van het huis is een bijkeuken met wasmachine en berging en daarnaast is er een douche met douchegordijn, WC, wastafel.

Vanaf de overdekte veranda opent de toegangsdeur naar de ruime ingerichte woonkeuken die groot genoeg is voor een full size tafel en eetkamerstoelen en bestaat uit ruime wand- en vloerunits, dubbele spoelbak, vrijstaand gasfornuis met afzuigkap erboven, 2 x koelkast met vriesvak, plafondbalken en plafondventilator.

Toegang via een boog leidt naar de grote lounge met dubbele aspect ramen, balken aan het plafond, airconditioning en plafondventilator. Deze twee kamers hebben een gedeelde en centraal gelegen fantastische open haard met haard en houtkachel.

Een deur vanuit de woonkamer geeft toegang tot een grote slaapkamer met openslaande deuren naar de tuin met ramen aan weerszijden waardoor dit een lichte kamer is. Een andere deur leidt naar de ensuite doucheruimte bestaande uit een grote betegelde inloopdouche, WC, badmeubel met inzet wastafel met spiegel en kasten erboven, en verwarmd handdoekenrek.

Vanaf het einde van de keuken opent een deur naar slaapkamer 2, een lichte en zonnige kamer met airconditioning, een volledig betegelde inloopkast met elektrische radiator. Een andere deur leidt vanuit de keuken naar een grote doucheruimte met een inloopdouche en een betegelde stoel binnen, WC, wastafel in een grote houten badmeubel met granieten werkblad.

Aan de zijkant van het huis is een gereedschapsschuur met een gasboiler en reservetank 2000l met een netvoedingspomp voor een goede waterdruk.

Huis 2

Een grote villa met een overdekte gewelfde veranda is gelegen op korte afstand van het hoofdgebouw, omgeven door een grindtuin met mooi uitzicht. Vanaf de veranda opent de toegangsdeur naar een zeer grote woonkamer met een bakstenen open haard en houtkachel, plafondventilator, openslaande deuren naar de overdekte veranda. Aan het einde van de woonkamer opent een deur naar de grote woonkeuken bestaande uit ingerichte basiseenheden, wasmachine, vrijstaand gasfornuis, plafondventilator, deur die naar de zijkant van de tuin leidt.

Een deur vanuit de woonkamer leidt naar een grote tweepersoons slaapkamer met plafondventilator.

Aan het uiteinde van de lounge leidt een grote boog naar een gang die toegang geeft tot de grote lichte slaapkamer, inbouwkasten met rekken binnen, dubbele openslaande deuren leiden naar de overdekte veranda. Deur die toegang geeft tot de ensuite doucheruimte bestaande uit een betegelde douchecabine, WC, badmeubel met inzet wastafel.

Slaapkamer 3 is een grote tweepersoonskamer met open kastruimte en rekken, plafondventilator.

Vanuit de gang opent een deur naar de aparte grote en lichte doucheruimte bestaande uit een boog naar de grote betegelde inloopdouche, WC, badmeubel met inzet wastafel en marmeren blad.

Dit huis, hoewel klaar om in te wonen, heeft momenteel geen elektriciteitsvoorziening, het is in het verleden vanuit het hoofdgebouw gerund, maar zou idealiter een zonnestelsel nodig hebben. Water wordt via de tank van het hoofdgebouw naar een kleinere vuilwatertank in de buurt van het huis geleverd. Dit zou een perfecte huurwoning zijn of ideaal zijn voor een bezoek aan familie en vrienden.

Bijgebouwen

Dicht bij het hoofdgebouw is er een apart vrijstaand gebouw dat moet worden voltooid. De hoofdingang opent in een woonkamer met een traditionele open haard met nissen aan weerszijden. Aan het einde leidt een deur naar een keuken die is uitgerust met enkele eenheden. Een deuropening aan de linkerkant van de lounge leidt naar de achterzijde van het huis dat gedeeltelijk gerenoveerd maar onafgewerkt is. Er is begonnen met bouwwerkzaamheden om in dit deel van het huis een slaapkamer en badkamer te creëren.

Aan de zijkant van het huis is er een kleine berging en broodoven en schoorsteen, een houten pergola die uitkijkt op het hoofdgebouw en een mooie zithoek biedt. Dit is een woning met veel gelegenheid om een hoofdgebouw te hebben met twee aparte gastenver gastenverleden te huur of zou geschikt zijn voor een uitgebreide familie.

Kenmerken

 • Ref: DP-10-4983
 • Woningtype: Finca
 • Prijs: €245.000
 • Bebouwd: 462 m²
 • Perceel: 65000 m²
 • Slaapkamers: 5
 • Badkamers: 4
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken