Cortijo te koop in Albox

Albox, Almeria
 • €499.000
 • Finca
 • Woningtype
 • 7
 • Slaapkamers
 • 6
 • Badkamers

Beschrijving van de woning

Ref: – DP-17-A1284

De huidige eigenaar heeft deze prachtige, onberispelijk onderhouden twee verdiepingen, 7 bed, 6 badkamers gerenoveerde Cortijo gelegen net buiten het marktstadje Albox omgetoverd tot een weelderig verhuurbedrijf dat zijn toekomstige inkomstenpotentieel uitstraalt.

Het huis beschikt over alle  benodigde licenties voor de werking van de verhuur zakelijke kant van de dingen en bestaat kort uit, 6 afzonderlijke onafhankelijke appartementen die deel uitmaken van het totale onroerend goed, dat de eigenaar verhuurt voor vakantieverhuur.

Het hoofdgebouw heeft 2 slaapkamers, 1 badkamer, een grote ruime keuken met een prachtig uitzicht over de omgeving, een woonkamer en een overdekte patio die weer optimaal gebruik maakt van die uitzichten, de andere 4 appartementen zijn allemaal goed ontworpen en beschikken allemaal over een prachtige eigen badkamer met mooie douche-eenheden in elk van de individuele appartementen komen met hun eigen namen die passen bij de stijl van het pand, zoals zoals de Casita, Granada, Limon, Papaya, Oliva en Cereza.

Het gebouw is 353 m² in totaal die enorm is en wordt geleverd met en warme en koude airconditioning, samen met dubbele beglazing, een aparte wasserij met een waterfiltersysteem en het perceel is 8.621 m² die weer van een goede grootte is.

Aan de buitenkant van het pand is er een zeer uitnodigend 8m x 4m op maat gemaakt zwembad dat perfect is om te ontspannen na een drukke dag en de tuinen bevat ook een verscheidenheid aan fruitbomen geplant rond het grote perceel, er is een terras met een 360 graden uitzicht op de bergen, samen met verschillende beplante gebieden. Het huis heeft prachtige privézones en heeft een groot terras aan de voorzijde aan de zuidkant van het pand waar u  kunt zitten en genieten van de Spaanse levensstijl.

Dit huis is beschikbaar voor onmiddellijke bewoning en het bedrijf is volledig operationeel, wat betekent dat elke potentiële koper zijn eigen huurwoning zeer snel kan runnen of als alternatief kan de woning een geweldig huis zijn voor een groot gezin en wordt geleverd met voldoende parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen.

Dit is een prachtige, must-see woning en mogelijk een geweldige investering, op minder dan 5 minuten rijden van het bruisende marktstadje Albox en 40 minuten van de prachtige kustlijn van Almeria, waar u steden zoals de haven / jachthaven van Garrucha vindt, samen met het historische heuveldorp Mojacar, dat een must see is.

* 2 verdiepingen
* Bebouwde 353 m²
* Grond 8,621 m²
* Begane grond
* Prive zwembad
* Openbaar waternet
* Elektriciteit aangesloten op het netwerk
* Internet
* Meubelen over te nemen
* Airco
* Privé terras
* Prive parkeerplaats
* 40 minuten rijden naar het strand
* 5 minuten rijden naar de winkels
* IBI onroerende voorheffing: 264,46€ per jaar
* Vuilnis ophaling: 148,28€ per jaar

Kenmerken

 • Ref: DP-17-A1284
 • Woningtype: Finca
 • Prijs: €499.000
 • Slaapkamers: 7
 • Badkamers: 6
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken
Spaanse Droomhuizen
 • Spaanse Droomhuizen