Finca te koop in Albox

Albox, Almeria
 • €215.000
 • Finca
 • Woningtype
 • 5
 • Slaapkamers
 • 6
 • Badkamers

Beschrijving van de woning

Ref: – DP-17-A1296

Dit is een gewoonweg prachtige, twee verdiepingen tellende vrijstaande cortijo gelegen op een hectare perceel bruikbare grond, met een privézwembad, stallen voor drie paarden en twee grote paddocks, plus de bonus van een indrukwekkend uitzicht op de bergen en het uitgestrekte omliggende platteland, gelegen op een landelijke locatie in de gemeente Albox. De woning ligt op een glad pad van ongeveer 1,5 km en ligt op minder dan 15 minuten rijden van het bruisende stadje Albox zelf, met tal van voorzieningen zoals bars, restaurants, winkels, banken, supermarkten en nog veel meer.

Bij aankomst in het pand ziet u de paddocks aan de ene kant van het perceel en alle gebouwen aan de andere kant, toegankelijk via grote dubbele poorten naar een immense parkeerplaats, voldoende voor meerdere voertuigen. Daarnaast is er een dubbele carport plus de toevoeging van een garage aan het einde van het stalblok. Eenmaal op het gedeeltelijk ommuurde terrein van het pand, vindt u tal van tuinen die ideaal zijn voor het kweken van een verscheidenheid aan fruitbomen of gewoon om rond te dwalen, plus het uiterst belangrijke zwembad met veel patio en een bar.

Als u door een poort aan de voorzijde van het huis gaat, komt u in een buiteningang, met een charmante binnenplaats aan uw linkerhand en een ander toegangspunt tot het pand aan de rechterkant, waarvan het grootste deel is ingesloten en wordt gebruikt als een veranda / serreruimte. Eenmaal door de hoofdingang bevindt u zich in een grote hal die doorloopt naar de verschillende kamers van de begane grond van het pand. Direct aan uw linkerhand is de lange woonkamer met balkenplafonds, een thema dat door het hele pand loopt, en een grote open haard aan het einde van de kamer. Als u in de tegenovergestelde richting van de hal naar de ingang gaat, komt u in een even grote kamer, die momenteel wordt gebruikt als kantoorruimte.

Verder door te gaan vanaf de hal leidt direct naar een grote en traditionele woonkeuken. Er is veel opbergruimte in de keuken, maar ook dankzij een grote unit in de eethoek. De trap die leidt naar de bovenverdieping van het pand leidt naar deze kamer, waardoor er nog wat handige bergruimte onder de trap mogelijk is. Vanuit de keuken leidt u nogmaals naar een andere kamer en verder naar een aparte eetkamer, groot genoeg voor een grote eethoek.

Aan de eetkamer is een buitenruimte, volledig overdekt en met volledig vliegvrij gaas, dat wordt gebruikt als een prachtige buitenwoon-eetruimte. Deze ruimte loopt ook naast de keuken, met een groot raam tussen deze twee ruimtes, ideaal voor het doorgeven van keukenproducten aan deze ruimte, waardoor het een ideale vermakelijke ruimte is.

Bovendien bevindt zich op de begane grond een hele ruimte die als een apart bijgebouw kan worden gebruikt. Deze ruimte is momenteel toegankelijk vanaf twee punten in het huis, hetzij via het kantoor of op de trap naar de bovenverdieping van het pand, terwijl het ook externe toegang heeft, maar deze ruimte kan gemakkelijk volledig worden geïsoleerd van het hoofdgebouw. Als u door de bovengenoemde serreruimte gaat, komt u in een open woonkamer, bestaande uit lounge-, eet- en keukenruimtes. Deze ruimte is volledig uitgerust voor het doel, de keuken biedt voldoende opbergruimte. Daarnaast is de slaapkamer , (momenteel gebruikt als een muziekkamer) groot genoeg voor een tweepersoonsbed, met de toegevoegde bonus van een en-suite badkamer uitgerust met een douche.

Het pand is oorspronkelijk ontworpen om te worden gebruikt als een B & B, met de hele bovenverdieping van het pand bestaande uit vier slaapkamers, die allemaal zijn uitgerust met en-suite badkamers, evenals een extra familiebadkamer. De eerste slaapkamer is een ruime tweepersoonskamer met opbergeenheden en een gewoon mooie en-suite badkamer uitgerust met zowel een douche als een vrijstaand bad. De tweede slaapkamer heeft een eigen en-suite badkamer met douchecabine. De overige twee slaapkamers lijken erg op elkaar, beide met een eigen badkamer met douchecabines. De familiebadkamer is een ruime kamer met een bad.

Een prachtige woning die alleen kan worden gewaardeerd door het te bekijken.

* 2 verdiepingen
* Bebouwde 440 m²
* Grond 1,01 hectares
* Begane grond
* Prive zwembad
* Water opslagtank
* Elektriciteit aangesloten op het netwerk
* Telefoon mogelijk
* Internet mogelijk
* Meubelen over te nemen
* Airco
* Centrale verwarming
* Prive parkeerplaats
* 50 minuten rijden naar het strand
* 10 minuten rijden naar de winkels

Kenmerken

 • Ref: DP-17-A1296
 • Woningtype: Finca
 • Prijs: €215.000
 • Slaapkamers: 5
 • Badkamers: 6
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken
Spaanse Droomhuizen
 • Spaanse Droomhuizen