Finca te koop in Velez Rubio

Velez Rubio, Almeria
 • €425.000
 • Finca
 • Woningtype
 • 9
 • Slaapkamers
 • 7
 • Badkamers
 • 375
 • 630000
 • Perceel grootte m²

Beschrijving van de woning

Ref: DP-10-5070

Gelegen in een prachtige vallei biedt deze uitstekende woning veelzijdige accommodatie voor een fantastische vakantiewoning. Met aparte eigenaren huis, een appartement en een groot huis opgezet als een casa rural, omringd door zijn glooiende hectaren productieve en beboste land.

Het hoofdgebouw heeft langs de zuidkant een groot, overdekt terras, waarvan een deel op een hoger niveau ligt en is beglaasd om een geweldige buitenkeuken te bieden, met speciaal gebouwde BBQ en pizza / broodoven. Fantastische onderhoudende en ontspannende ruimte om te genieten van het uitzicht. Een deur leidt van de glazen ruimte naar de keuken, met dubbele spoelbak, ruime ingerichte eenheden, koelkast / vriezer en grote bijkeuken. Vanaf hier brengt een deur u naar een grote kamer over de volledige lengte met open haard aan de ene kant. Deze ruimte zou perfect zijn voor gasten dineren en wonen. Een brede boog leidt vanaf het lounge-einde van de kamer, een stap naar beneden naar een tweede ruime ontvangstruimte met open haard. Dubbele deuren, de hoofdingang van het huis, leiden vanaf hier naar het overdekte terras. Een deur aan het uiteinde van deze kamer brengt ons naar een interne gang die toegang geeft tot de slaapkamers en badkamers.

Slaapkamer 1 is een tweepersoonskamer met inbouwkast. Slaapkamer 2 is een tweepersoonskamer met inbouwkast en een eigen badkamer met douche, bestaande uit een glazen douchecabine, toilet, bidet en twin basis in een marmeren ijdelheidseenheid. Slaapkamer 3, een verdere tweepersoonskamer met eigen badkamer met douche, betegelde douchecabine, WC, bidet en wastafel in badmeubel. Slaapkamer 4 een twin of double heeft een kleedruimte en een eigen badkamer met glazen inloopdouchecabine, WC en wastafel op een houten badmeubel. Slaapkamer 5 is een ruime tweepersoonskamer. Tegenover slaapkamer 5 is de familie badkamer, deze bestaat uit een grote inloopdouche, WC, wastafel op houten plint. Deze badkamer is geschikt voor rolstoelgebruikers.

Aan de achterzijde van het huis en bereikbaar via een onafhankelijke trap is een appartement met eigen dakterras. Het appartement bestaat momenteel uit woonkamer / slaapkamer 2, grote slaapkamer met ensuite badkamer met douche en apart toilet. Aan de achterzijde van het huis bevindt zich de stookruimte die de oliegestookte ketel zou huisvesten die de centrale verwarming naar het hoofdgebouw laat lopen.
Aan de zijkant van het huis is het zwembad en de ligweide. Dit is omheind om een veilige omgeving voor kinderen te bieden. Het zwembad van 11x5m is omgeven door voldoende ligweide en er is een apart zonneterras waardoor maximale capaciteit mogelijk is en ruimte biedt voor alle gasten om te genieten van wat privacy. Er is een buitenkeuken bedekt met een pergola en een ruime douche, toilet en kleedkamer. Een bosrijke omgeving aan de ene kant heeft een jeu-de-boulesbaan en schaduwrijke ruimte om te ontspannen. Een werkplaats bevindt zich ook in het zwembad buiten het veiligheidshek.

Het lagere niveau van het pand herbergt het zwembad pomphuis en berging. Aan de zijkant hiervan is een aparte woning met 2 slaapkamers. Voorheen gebruikt als de accommodatie van de eigenaar, kon het indien nodig een andere huureenheid creëren. Een patio aan de voorzijde van het huis over een prachtig uitzicht over het land naar de heuvels daarachter. De deur brengt ons naar een grote open woonkamer, met aparte keuken (niet uitgerust) en garderobe. Een doorgang geeft toegang tot de bijkeuken/bijkeuken en twee ensuite slaapkamers. Slaapkamer één is een klein tweepersoonsbed met eigen badkamer met douche, slaapkamer 2 is een ruime kamer met ensuite doucheruimte bestaande uit grote douche, WC wastafel en kleedkamer.

Rondom het pand is het land vrij vlak en zou het geschikt zijn voor het houden van paarden. Grote delen van het land zijn beplant met meer dan 2000 olijfbomen. Hoewel het huis op zichzelf ligt, is het op geen enkele manier afgelegen, er zijn buren in de omgeving, maar niet dicht bij het huis. Gelegen op minder dan 20 minuten van Velez Rubio met alles wat het te bieden heeft, is de toegang vanaf de snelweg goed. Een woning die zeker een bezoek waard is om alles wat het te bieden heeft ten volle te waarderen.

Kenmerken

 • Ref: DP-10-5070
 • Woningtype: Finca
 • Prijs: €425.000
 • Bebouwd: 375 m²
 • Perceel: 630000 m²
 • Slaapkamers: 9
 • Badkamers: 7
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken