Geschakelde woning te koop in Cuevas del Almanzora

 • €255.000
Cuevas del Almanzora, Almeria

Geschakelde woning te koop in Cuevas del Almanzora

Cuevas del Almanzora, Almeria
 • €255.000
 • Geschakelde woning
 • Woningtype
 • 2
 • Slaapkamers
 • 2
 • Badkamers

Beschrijving van de woning

Ref: – DP-17-B1447

De cricket residenties

Een unieke kans om een van een beperkte selectie van twee slaapkamer off plan herenhuizen vrijgegeven in fase een van de ontwikkeling te kopen.  Gelegen in een particuliere residentiële ontwikkeling met veertien prachtige twee-slaapkamer herenhuizen rond een prive-zwembad, binnen prachtige aangelegde tuinen, bezetten een jaloerse positie op het resort van Desert Springs.

Eigentijds design en natuurlijk licht zijn de uitstekende kenmerken met een interieur dat een stijlvol huis met moderne uitstraling biedt, met een spectaculair uitzicht over de cricket ovale en bergketens daarbuiten, naar de Middellandse Zeekust.

De woonkamer leidt naar een overdekte veranda. De accommodatie maakt gebruik van een parkeerplaats, tuinen, zwembad en een eigen dak solarium.

Hoge kwaliteit afwerking's omvatten; een aantrekkelijk betegelde badkamer en doucheruimte. Een open keuken met 'Silestone' werkbladen, met de koelkast/vriezer en wasmachine geïntegreerd in de kasten. Een keramische kookplaat, kookkap en magnetron. Airconditioning, dubbele beglazing, gespiegelde kasten naar slaapkamers met hoogwaardige 'Roca' of 'Porcelnosa' sanitair en fittingen overal.

We hebben momenteel een beperkte selectie van deze geweldige herenhuizen beschikbaar, met een startprijs van 230.000 € Dus niet vertragen contact met ons vandaag!

Specificatie

2 slaapkamers
2 badkamers, en-suite
Wonen / eetkamer met veranda
Privé dak solarium
Parkeerplaats
Gemeenschappelijke tuinen
Gemeenschappelijk zwembad
Gated community met beveiliging

· Lidmaatschap van Desert Springs Golf Club
Lidmaatschapsgelden voor niet-ingezeten Resort-leden zijn inbegrepen in de prijs van nieuwe woningen gekocht bij Almanzora Bay.

· Let op:
Let op: images weergegeven zijn indicatief voor een voltooide eigenschap. Prijzen zijn exclusief BTW/IVA; Hoewel de beschikbaarheid en prijzen correct waren op het moment van detachering op de site, variëren beide in de loop van de tijd. De geldige beschikbaarheid en prijs zijn die gepubliceerd op de fysieke prijslijsten die actueel zijn wanneer een reservering voor de aankoop van onroerend goed wordt gemaakt. Deze reservering garandeert dan beschikbaarheid en stelt de prijs voor de periode van de reservering vast. Bezoekende potentiële kopers moeten de huidige beschikbaarheid en prijzen controleren die van toepassing zijn op het moment van hun bezoek.

De woningen bevinden zich in europa's enige internationale bekroonde luxe familieresort en kampioenschap woestijngolfbaan in de regio Almeria in Andalusië, zuidoost Spanje.

Een waar woestijnklimaat, zonnig, warm en droog in de winter, in het zomers warme landinwaarts, maar koeler aan de kust. Het is een feit dat we genieten van de warmste, zonnigste en droogste winter van het geheel van de kust van Spanje en Europa.

Slechts twee en een half uur vliegen van Noord-Europa en een rechte, rustige, 50 minuten rijden van de Internationale Luchthaven almeria. Alicante en Murcia Corvera luchthavens zijn ook een economische optie en gemakkelijk rijden.

* 2 verdiepingen
* Bebouwde 96 m²
* Gemeenschappelijk zwembad
* Openbaar waternet
* Elektriciteit aangesloten op het netwerk
* Telefoon mogelijk
* Internet mogelijk
* Privé terras
* Dak zonneterras
* Parkeergelegenheid
* Golf-terrein
* 10 minuten rijden naar het strand
* 5 minuten rijden naar de winkels

Kenmerken

 • Ref: DP-17-B1447
 • Woningtype: Geschakelde woning
 • Prijs: €255.000
 • Slaapkamers: 2
 • Badkamers: 2
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken