Villa te koop in Cuevas del Almanzora

 • €1.125.000
Cuevas del Almanzora, Almeria

Villa te koop in Cuevas del Almanzora

Cuevas del Almanzora, Almeria
 • €1.125.000
 • Villa
 • Woningtype
 • 4
 • Slaapkamers
 • 4
 • Badkamers

Beschrijving van de woning

Ref: – DP-17-B963

Caprichosa Landhuis met 4/5 slaapkamers 

Verkoopprijs – €990.000

Beschikbaarheid – Off Plan

Een op maat gemaakt, A la Carte ontworpen, individueel huis, gepositioneerd aan de top van de hiërarchie van huizen in Desert Springs Resort. Dit prachtige en ruime landhuis bevindt zich op een jaloersmakende positie aan de oever van het meer 'Tiburon'.

De hoofdingang van de Caprichosa wordt benaderd door een grote herenhuisdeur die leidt naar een schaduwrijke binnenplaats in Andalusische stijl, aan drie zijden omsloten door een pergola, met een verkoelende centrale fontein. De ingang van de voordeur zelf bevindt zich aan de voet van een toren met een brede trap die de hal, de slaapkamers op de eerste verdieping en een open Torre de la vela (horloge- of kaarsentoren) met elkaar verbindt. De toren, die uitzicht heeft over het meer, zorgt ervoor dat er koele lucht door het pand kan stromen, wanneer de ramen op de begane grond open zijn. Hieronder bevindt zich een uitgebreide kelder en ondergrondse dubbele garage.

Het pand, dat de eigenaar kan aanpassen om plaats te bieden aan maximaal zes of zelfs zeven slaapkamers, is ontworpen voor binnen / buitenleven. De begane grond heeft een ruime familie woonkamer, een semi-aparte eetkamer en een volledig ingerichte keuken en ontbijtzaal, elk met uitzicht op een overdekt terras van meer dan 1.000 m². Het omvat ruimtes die zijn ontworpen en aangelegd om buiten te dineren, evenals een buitenlounge met een open haard en om te zonnebaden. Ook op de begane grond zijn een studeerkamer en twee van de slaapkamers. Met hun eigen semi-eigen ingangen bij de hal en de binnenplaats, zijn ze ontworpen als gastensuites. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer.

Op de eerste verdieping zijn twee hoofdslaapkamers, waarvan er één is verbonden met de trap door een 'leesgalerij' met uitzicht op de familiewoonruimtes en het hoofdterras eronder. Beide slaapkamers komen uit op hun eigen zonneterrassen. Alle verdiepingen van het pand hebben luchtbeheer. De kelder bestaat uit 165 m2 natuurlijk koele ruimte, waaronder een speelkamer, af en toe accommodatie en ruimtes voor andere faciliteiten zoals een fitnessruimte, een spa met jacuzzi en sauna, een wijnkelder, bijkeuken en wasruimtes. De woning beschikt over een royaal geproportioneerde dubbele garage met voldoende berg- en werkplaatsruimte. Een groot deel van de energievoorziening voor het pand zal worden geleverd door zonnepanelen, waarbij wordt geprofiteerd van de unieke klimatologische omstandigheden bij Desert Springs. Interne afwerkingen worden gespecificeerd in overeenstemming met de wensen van de koper.

De Caprichosa krijgt een totale interne vloeroppervlakte van 515m2, met terrassen van 205m2. Buiten het pand zal volledig worden aangelegd om het type woestijntuin te creëren, wat ertoe heeft geleid dat de ontwikkelaar – de Almanzora Bay Group – de Uk's New Homes Garden Award heeft gekregen in de categorie Best Garden / Landscape – Overseas Development. Een 10 m x 5 m niveau dek zwembad is opgenomen in de tuin van De Caprichosa.

Specificatie

4/5 Slaapkamers
4 en-suite badkamers
2 Suites
Leesgalerij
Zonnepaneel energie
Aparte woonkamer en eetkamer met overdekte veranda
Airconditioning in het hele gebouw
Kelder 165m2
Eigen parkeerplaats
Ondergrondse dubbele garage
Passief infrarood beveiligingsalarmsysteem
10m x 5m zwembad
Privé tuin
Perceel 1.500m2
Vloeroppervlakte 350m2
Terraza 205m2

Lidmaatschap van Desert Springs Golf Club

Lidmaatschapskosten voor niet-ingezeten resortleden zijn inbegrepen in de prijs van nieuwe eigendommen die zijn gekocht van Almanzora Bay.

Let:

Artist impression beelden worden getoond. Prijzen zijn exclusief BTW/ BTW; Hoewel beschikbaarheid en prijzen correct waren op het moment van plaatsing op de site, variëren beide in de loop van de tijd. De geldige beschikbaarheid en prijs zijn die gepubliceerd op de fysieke prijslijsten die actueel zijn wanneer een reservering voor de aankoop van onroerend goed wordt gemaakt. Deze reservering garandeert vervolgens de beschikbaarheid en stelt de prijs vast voor de periode van de reservering. Bezoekende potentiële kopers moeten de huidige beschikbaarheid en prijzen controleren die van toepassing zijn op het moment van hun bezoek.

Houd er rekening mee dat er een belasting van 10% van toepassing is op nieuwbouw, niet op het standaardtarief van 8%!

* 2 verdiepingen
* Bebouwde 350 m²
* Grond 1,500 m²
* Prive zwembad
* Openbaar waternet
* Elektriciteit aangesloten op het netwerk
* Telefoon mogelijk
* Internet mogelijk
* Airco
* Geschikt voor rolstoelgebruikers
* Privé terras
* Garage
* Golf-terrein
* 15 minuten rijden naar het strand
* 10 minuten rijden naar de winkels

Kenmerken

 • Ref: DP-17-B963
 • Woningtype: Villa
 • Prijs: €1.125.000
 • Slaapkamers: 4
 • Badkamers: 4
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken
Spaanse Droomhuizen
 • Spaanse Droomhuizen