Villa te koop in Cuevas del Almanzora

 • €835.000
Cuevas del Almanzora, Almeria

Villa te koop in Cuevas del Almanzora

Cuevas del Almanzora, Almeria
 • €835.000
 • Villa
 • Woningtype
 • 4
 • Slaapkamers
 • 4
 • Badkamers

Beschrijving van de woning

Ref: – DP-17-B970

Herencia landhuis
17 – 835.000€

19 tot 855.000€

Gelegen met uitzicht op het meer van de 14e hole met een prachtig verreikend uitzicht op de Championship Indiana golfbaan en bergketens daarbuiten, heeft het luxe Herencia Country Home een geweldig gevoel van traditie en belang dat voortkomt uit zijn enorme maar eenvoudige vorm.

De ramen bestaan uit een mix van ovalen, rechthoeken en vierkanten met een verscheidenheid aan traditionele gegoten randen. Er is speciale zorg besteed aan het bevredigende uiterlijk van traditionele houten kozijnen, kleine paned ramen, ook al zijn ze eigenlijk dubbele beglazing, hoogwaardige eenheden gespecificeerd voor weinig onderhoud en goede beveiliging.

In plaats van een reeks afgesloten kamers te creëren en, met de wens om de visuele ruimte te maximaliseren, staat de woonkamer grotendeels open voor de eetkamer en de hal, die niettemin hun eigen individuele gevoel van ruimte en functie behouden. Dit ruime ontwerp leent zich voor een keuze uit traditionele of eigentijdse interieurs. De woon- en eetkamers leiden, zonder trappen, naar de diepe en schaduwrijke veranda. De visuele en fysieke scheiding tussen binnen en buiten vervaagt in onbeduidendheid en profiteert optimaal van het klimaat en de levensstijl die het hele jaar door dineren en ontspannen buiten positief aanmoedigt, zelfs in de diepten van de winter. In de keuken vindt u individueel ontworpen ingerichte meubels, handgemaakt door lokale ambachtslieden en uitgerust met eersteklas apparatuur.

De slaapkamers volgen een duidelijke hiërarchie, waarbij de hoofdslaapkamer natuurlijk de grootste is, met een verhoogd privéterras en directe toegang tot de tuin en het zwembad voor een vroege ochtend / late nachtduik. De aparte dressing-, bad- en toiletruimtes bieden privacy en gebruiksgemak.

De kleinste slaapkamer, met een eigen en-suite douche bevindt zich op dezelfde verdieping als de hoofdslaapkamer, zodat deze kan worden gebruikt als een extra kleedkamer, een kinderkamer of zelfs als een persoonlijke verzorgingskamer. De tweede en derde slaapkamers, elk met een eigen badkamer met bad of douche, bevinden zich op de begane grond, zodat ze enigszins gescheiden zijn voor gebruik door gasten en directe maar veilige toegang hebben tot de tuin en het zwembad. Alle badkamers zijn prachtig betegeld naar keuze en hebben een luxe inrichting.Ten slotte bevindt zich een studeerkamer of af en toe een vijfde slaapkamer apart van de rest van het huis, met toegang vanaf het tuinterras, om privacy te bieden en overlast te voorkomen.

De grote plattegrond van de Herencia creëert een echte kans om uw eigen favoriete levensstijl te creëren en vast te stellen; vooral in de enorme full size kelder. Het heeft een schat aan natuurlijk koele ruimte, gewoon schreeuwend om te worden uitgerust met uw speciale persoonlijke traktaties.Optionele extra's zijn onder andere: niet-structurele wijzigingen, meubels en decoratiepakketten, audiovisuele systemen, biljartzalen, thuisbioscopen, sauna's en jacuzzi's, sterrenbedden, oude Italiaanse marmeren tafels en fonteinen extra terrassen en zwembaddetails, enz.

Specificatie

4/5 Slaapkamers
4 en-suite badkamers
Aparte woonkamer en eetkamer met overdekte veranda
Airconditioning in het hele gebouw
Kelder 124m2
Eigen parkeerplaats
Ondergrondse dubbele garage
Passief infrarood beveiligingsalarmsysteem
10m x 5m zwembad
Privé tuin
Perceel 1.000m2
Vloeroppervlakte 248m2
Terras TBCm2

Houd er rekening mee dat de weergegeven afbeeldingen indicatief zijn voor een voltooide woning. Prijzen zijn exclusief BTW/IVA; Hoewel beschikbaarheid en prijzen correct waren op het moment van plaatsing op de site, variëren beide in de loop van de tijd. De geldige beschikbaarheid en prijs zijn die gepubliceerd op de fysieke prijslijsten die actueel zijn wanneer een reservering voor de aankoop van onroerend goed wordt gemaakt. Deze reservering garandeert vervolgens de beschikbaarheid en stelt de prijs vast voor de periode van de reservering. Bezoekende potentiële kopers moeten de huidige beschikbaarheid en prijzen controleren die van toepassing zijn op het moment van hun bezoek.

 

 

 

* 2 verdiepingen
* Bebouwde 248 m²
* Grond 1,000 m²
* Prive zwembad
* Openbaar waternet
* Elektriciteit aangesloten op het netwerk
* Telefoon mogelijk
* Internet mogelijk
* Airco
* Privé terras
* Garage
* Golf-terrein
* 15 minuten rijden naar het strand
* 10 minuten rijden naar de winkels

Kenmerken

 • Ref: DP-17-B970
 • Woningtype: Villa
 • Prijs: €835.000
 • Slaapkamers: 4
 • Badkamers: 4
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken