Villa te koop in Mojacar

Mojacar, Almeria
 • €824.995
 • Villa
 • Woningtype
 • 4
 • Slaapkamers
 • 6
 • Badkamers

Beschrijving van de woning

Ref: DP-17-B1152

Dit is een vlekkeloze, grote villa met vier verdiepingen met een privézwembad gelegen op een toplocatie van Mojácar, waar het zich aan de kant van een berg bevindt, waardoor er gewoon een ontzagwekkend uitzicht op de omgeving is, waaronder de overgrote meerderheid van Mojácar Playa en de Middellandse Zee. De accommodatie ligt ook op slechts een paar minuten lopen van de voorzieningen die worden aangeboden, zoals bars, restaurants en winkels en het strand.

Toegang tot het pand is volledig omheind aan de bovenkant van het pand, met dit leidt naar een grote parkeerplaats die voldoende is voor meerdere auto’s, maar biedt ook het beste van de bovengenoemde. Dit is ook van binnenuit te zien, met de bovenste verdieping bestaande uit de entree hal en trap, plus de grote kantoorruimte met massieve glazen ruimte en terras.

Op weg naar de trap naar de volgende verdieping is waar een van de twee belangrijkste woonruimtes van het pand zijn gevestigd, met een grote kamer verdeeld in secties, bestaande uit woonkamer, eetkamer en keuken. Dit is allemaal open, met een open boog in elke kamer. Er is toegang vanuit zowel de keuken als de woonkamer op een verder, groot terras met hetzelfde, uitstekende uitzicht. Ook gelegen op deze verdieping is een toiletruimte, evenals een slaapkamer met kleedkamer en eigen badkamer.

Verder naar beneden de trap leidt naar de volgende verdieping, met dit volledig slapen accommodatie. Er zijn in totaal drie ongelooflijk ruime slaapkamers hier, die allemaal eigen badkamers en een met een walk-in garderobe ruimte. Nogmaals, zoals met alle andere verdiepingen, is er een ander terras biedt schitterende buiten wonen en dineren.

De laatste verdieping is net zo ruim als al die voorafgaande, met dit waar de tweede belangrijkste leefruimte is gelegen, met er aparte woonkamer, eetkamer en keuken, evenals er een verder beneden badkamer en een ruime snooker/darts kamer. Nogmaals, al deze kamers hebben toegang buiten, met dit nu leidt naar het prachtige zwembad en nog steeds biedt een aantal indrukwekkende uitzichten.

Het pand is onlangs ingericht en de tuinmuur is weergegeven.

Het wordt verkocht volledig ingericht met witgoed.

* 4 verdiepingen
* Bebouwde 409 m²
* Grond 745 m²
* Prive zwembad
* Openbaar waternet
* Elektriciteit aangesloten op het netwerk
* Telefoon mogelijk
* Internet mogelijk
* Volledig gemeubeld
* Airco
* Privé terras
* Prive parkeerplaats
* 2 minuten rijden naar het strand
* 2 minuten rijden naar de winkels
* IBI onroerende voorheffing: 1.070,86€ per jaar
* Vuilnis ophaling: 148,28€ per jaar

Kenmerken

 • Ref: DP-17-B1152
 • Woningtype: Villa
 • Prijs: €824.995
 • Slaapkamers: 4
 • Badkamers: 6
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken