Villa te koop in Partaloa

Partaloa, Almeria
 • €225.000
 • Villa
 • Woningtype
 • 3
 • Slaapkamers
 • 2
 • Badkamers

Beschrijving van de woning

Ref: – DP-17-A1294

Nieuw op de markt brengen wij u deze vrijstaande villa gelegen op slechts een klein eindje rijden van de lokale dorpen van zowel Partaloa als Cantoria, die wordt geleverd met het extra voordeel van het hebben van alle voorzieningen bij de hand. Het huis wordt geleverd met een groot, maar bijgevoegd, apart volledig omheind perceel met een verscheidenheid aan fruitbomen en inheemse planten en struiken.

Het pand is toegankelijk via een grote elektronisch bediende rolpoort waar u toegang krijgt tot de voorgevel waar u de houten carport vindt en vervolgens door het roosterhekwerk dat extra privacy geeft, vindt u het mooie familiezwembad met terrassen waar u de speciaal gebouwde BBQ zult zien, en er is ook een houten berging en een betegeld terras voor de droogruimte.

Ook vanaf hier zijn er externe trappen die u naar het dak terrance brengen dat het zonne-warmwatersysteem bevat en een prachtig uitzicht over het omliggende platteland geeft.

De hoofdingang van de villa grenst aan het zwembad dat toegang geeft tot de hoofdingang en van de dubbele set glazen deuren aan de linkerkant leidt naar de lounge van het pand dat licht en luchtig is en een werkend hout brandend vuur heeft, samen met airconditioning en een individuele deur die leidt naar het overdekte terras.

Vanuit de lounge kunt u via een open boog direct de keuken betreden. De kamer is van een zeer goede grootte met alle ingebouwde apparaten, muur- en basiseenheden die zouden verwachten en er is nog een buitendeur die naar de achterkant van het pand leidt.

Verder langs de hal vindt u de hoofdslaapkamer met airconditioning, samen met het voordeel van een inloopkast die voldoende opbergkasten biedt en vervolgens naar de zeer moderne en gladde badkamer met doucheruimte die overal eigentijdse armaturen en fitting bevat.

Er zijn nog twee tweepersoonsslaapkamers die beide worden geleverd met ingebouwde kasten en die van een zeer goede grootte zijn en ten slotte om deze mooie familievilla te voltooien, vindt u de familiedoucheruimte die opnieuw wordt geleverd met moderne armaturen en fittingen, zodat elke potentiële koper alles krijgt wat ze nodig hebben om te beginnen en te genieten van het goede leven hier in de prachtige provincie Almeria.

Bel ons nu om uw bezichtiging te boeken.

* Bebouwde 138 m²
* Grond 2,937 m²
* Begane grond
* Prive zwembad
* Openbaar waternet
* Elektriciteit aangesloten op het netwerk
* Telefoon mogelijk
* Internet mogelijk
* Airco
* Privé terras
* Dak zonneterras
* Prive parkeerplaats
* 55 minuten rijden naar het strand
* 10 minuten rijden naar de winkels
* IBI onroerende voorheffing: 400,16€ per jaar
* Vuilnis ophaling: 148,28€ per jaar

Kenmerken

 • Ref: DP-17-A1294
 • Woningtype: Villa
 • Prijs: €225.000
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 2
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken
Spaanse Droomhuizen
 • Spaanse Droomhuizen