Villa te koop in Zurgena

Zurgena, Almeria
 • €219.950
 • Villa
 • Woningtype
 • 3
 • Slaapkamers
 • 2
 • Badkamers

Beschrijving van de woning

Ref: – DP-17-A1293

Dream Properties heeft het genoegen om deze mooie villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers met privézwembad op de markt te brengen die is onderhouden en onderhouden volgens een zeer hoge standaard.

De woning is gelegen in het kleine gehucht van eigenschappen op slechts 10 minuten rijden naar de winkels en voorzieningen van de twee lokale dorpen La Alfoquia en Zurgena, die de meerderheid van de winkels, banken en restaurants heeft die u nodig heeft voor uw dagelijkse levensbehoeften.

Het pand heeft een eigen oprit met voldoende ruimte voor meerdere auto’s die toegankelijk is via grote smeedijzeren poorten.

Het zwembad bevindt zich aan de zuidkant van het pand en is privé voor het hele gezin om te gebruiken met ruime terrassen, gehecht aan de villa is er een groot net om te genieten van die buiten eetervaring die zo belangrijk was om de outdoor levensstijl te verbeteren die dit gebied toestaat en waar er voldoende ruimte is voor een externe bank, stoelen en salontafel geven een extra leefruimte.

Als u naar binnen gaat, heeft u toegang vanaf het netgedeelte van de lounge via een set openslaande deuren of vanaf de voordeur van de hoofdingang via de hoofdgang die ruim is en opnieuw in zeer goede staat verkeert en wordt geleverd met een open haard samen met de ingebouwde warme en koude lucht.

Bij binnenkomst in de grote keuken met een eetruimte vindt u een moderne goed samengestelde kamer met veel opbergeenheden en eigentijdse vloer-tot-plafond tegels.

Ten slotte gaan we aan de binnenkant van het pand naar de slaapkamers waarvan er twee ruime tweepersoonskamers met inbouwkasten zijn en de hoofdslaapkamer die weer veel kastruimte heeft en wordt geleverd met de ensuite doucheruimte. Er is een moderne familiebadkamer die de rest van de specificatie voor de mooie villa completeert, die ideaal is voor verhuizing en die een must is om toe te voegen aan uw kijklijst.

Het pand is omgeven door een veilige muur en waar de tuinen worden gevonden die onderhoudsarm zijn en zo gemakkelijk op de hoogte te houden als het pand gepland is om als vakantiehuis te worden gebruikt, en er is ook het extra voordeel dat het huis een externe opslagschuur heeft.

* Bebouwde 157 m²
* Grond 738 m²
* Begane grond
* Prive zwembad
* Openbaar waternet
* Elektriciteit aangesloten op het netwerk
* Telefoon mogelijk
* Internet mogelijk
* Meubelen over te nemen
* Airco
* Privé terras
* Prive parkeerplaats
* 40 minuten rijden naar het strand
* 10 minuten rijden naar de winkels
* IBI onroerende voorheffing: 357,32€ per jaar
* Vuilnis ophaling: 148,28€ per jaar

Kenmerken

 • Ref: DP-17-A1293
 • Woningtype: Villa
 • Prijs: €219.950
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 2
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken