Huis kopen Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Een huis kopen op de Canarische Eilanden? De Canarische Eilanden hebben veel te bieden! Naast het vaste Iberische schiereiland zijn er ook een aantal Spaanse eilanden, de Balearen en de Canarische Eilanden. De Canarische Eilanden groep bestaan weer uit totaal 13 eilanden;

7 Grote: El Hierro, Fuerteventura, Gran Canaria, La Gomera, La Palma, Lanzarote, Tenerife.

6 Kleine: Graciosa, Alegranza, Montaña Clara, Isla de Lobos, Roque del Este en Roque del Oeste.

Het grote voordeel voor veel mensen om hier een huis te kopen is het heerlijke gelijkmatige klimaat het hele jaar door. De zomers zijn vaak minder heet, maar vooral in de winter is het er heerlijk toeven met een gemiddelde dagtemperatuur rond de 25 graden. Dit natuurlijk omdat het geografisch gezien ter hoogte van Afrika ligt, waardoor de eilanden genieten van een “eeuwige lente”.

Huis kopen Canarische Eilanden
huis kopen canarische eilanden -spaanse-droomhuizen

Bekende plaatsen op de Canarische Eilanden

Waar vind je de mooiste badplaatsen? Wij hebben voor jou de belangrijkste badplaatsen opgezocht:

  • Tenerife: Costa Adeje, – Arona, Playa las Americas, Playa los Cristianos en Costa de Silencio – Tenerife
  • Gran Canaria: Playa del Inglés, Arguineguin, Maspalomas en Puerto Rico
  • Fuerteventura: Corralejo
  • Lanzarote: Costa Teguise 

Zoek je meer vertier en drukte dan zijn de grotere eilanden zoals Tenerife of Gran Canaria wellicht iets meer voor jou. Zoek je juist meer rust, dan is La Comera, Fuerteventura of Lanzarote misschien beter passend. Ervaar het zelf!

Huizenaanbod op de Canarische Eilanden

Als je op zoek bent naar een appartement, penthouse, villa of townhouse op de Canarische Eilanden, dan helpen wij je met alle plezier verder. Investeren en kopen van een huis op de Canarische Eilanden is heel interessant en een goede keuze. De Canarische Eilanden zoals Gran Canaria en Tenerife hebben veel moois te bieden en ook een goed aanbod mooie appartementen en penthouses. Ook vind je hier veel mooie villa´s, zowel in de Spaanse rustieke stijl als moderne nieuwbouwvilla´s.

Zorgeloos huis kopen op de Canarische Eilanden

Spaanse Droomhuizen, jouw Nederlandstalige makelaar in Spanje, biedt je een breed huizenaanbod op de Canarische Eilanden. Van het kopen van interessante bankbeslagen, moderne nieuwbouwprojecten, eerstelijns appartementen met zeezicht, een penthouse met alle comfort bij het strand of golfterrein tot aan karakteristieke landhuizen in de typische Spaanse dorpen of moderne comfortabele villa´s op loopafstand van dorp, strand en leven. En heb je niets gevonden of wil je jouw eigen droomhuis in Spanje realiseren? Wij kunnen je ook ter plekke begeleiden van het zelf bouwen van jouw droomhuis op de Canarische Eilanden. Van het selecteren van de juiste grondstuk, het ontwerp, de architect en aannemer, wij hebben het netwerk zodat je zorgeloos jouw eigen droomvilla kunt laten bouwen. De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Jij zoekt, wij vinden!

Een selectie uit de Canarische Eilanden

Gran Canaria

Lanzarote

Gratis zoekservice

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van jouw wensen de juiste woning vinden. Er is een grote diversiteit aan steden, dorpen, stranden en huizenaanbod op de Canarische Eilanden. Wil je een huis kopen op de Canarische Eilanden? Neem contact op of vul onze gratis zoekservice in en wij zullen je een selectie toesturen die aan jouw wensen voldoet. Wij adviseren je met alle plezier in jouw zoektocht naar een droomhuis in Spanje!

Huis kopen op de Canarische Eilanden

Compare listings

Vergelijken