Huis kopen Costa Calida

Costa Calida

Een huis kopen in de Costa Calida? De Costa Calida heeft veel te bieden! Costa Calida betekent letterlijk de warme kust. Deze Costa is gelegen in de autonome regio Murcia. In het zuidoosten van Spanje gaat de Costa Blanca net voorbij Cartagena over in de Costa Cálida en loopt door tot voor Almería waar de Costa de Almería begint.

Als je de Costa Blanca zou vergelijken met deze kuststreek dan zou je al snel tot de conclusie komen dat het hier vele malen rustiger is dan bijvoorbeeld aan de witte kust. Maar hoe kan dit nu? Ten eerste is het terrein van deze kuststreek vele malen ruiger dan dat van bijvoorbeeld de Costa Blanca of de Costa del Sol, waardoor toeristen niet zo snel hier naartoe trekken. Ten tweede heeft deze kuststreek niet zoveel grote toeristische plaatsen als andere Costa’s wat er ook voor zorgt dat je hier meer je rust kunt vinden.

Dit betekent ook dat de prijzen hier over het algemeen net weer wat lager liggen dan aan de populaire Costa Blanca of Costa del Sol.

Huis kopen Costa Calida
huis kopen Costa Calida - huis kopen Spanje

Bekende badplaatsen aan de Costa Calida

Waar vind je de mooiste badplaatsen? Wij hebben voor jou de belangrijkste badplaatsen opgezocht:
Santiago de la Ribera, Lo Pagan, San Pedro del Pinatar, Mar Menor, La manga del Mar Menor, Los Alcazares, Cabo de Palos, Cartagena, Mazzaron en Aguilas

Ook iets van de kust vind je mooie plaatsen, zoals uiteraard de provinciehoofstad Murcia, maar ook Spaanse plaatsen als Sucina, Torre Pacheco, Puerto de Lumbreras, Fortuna en Abanillas. Ook zijn hier diverse mooie golfresorts te vinden.

.

Huizenaanbod in de Costa Calida

Als je op zoek bent naar een appartement, penthouse, villa of townhouse aan de Costa Calida, dan helpen wij je met alle plezier verder. Investeren en kopen aan de Costa Calida is heel interessant en een goede keuze. De Costa Calida heeft veel moois te bieden en heeft daarbij een goed aanbod mooie appartementen en penthouses. Ook vind je hier veel mooie villa´s, zowel in de Spaanse rustieke stijl als moderne nieuwbouwvilla´s.

Zorgeloos huis kopen in de Costa Calida

Spaanse Droomhuizen, jouw Nederlandstalige makelaar in Spanje, biedt je een breed huizenaanbod aan de Costa Calida. Van interessante bankbeslagen, moderne nieuwbouwprojecten, eerstelijns appartementen met zeezicht, een penthouse met alle comfort bij het strand of golfterrein tot aan karakteristieke landhuizen in de typische Spaanse dorpen of moderne comfortabele villa´s op loopafstand van dorp, strand en leven. En heb je niets gevonden of wil je jouw eigen droomhuis in Spanje realiseren? Wij kunnen je ook ter plekke begeleiden van het zelf bouwen van jouw droomhuis in de Costa Calida. Van het selecteren van de juiste grondstuk, het ontwerp, de architect en aannemer, wij hebben het netwerk zodat je zorgeloos jouw eigen droomvilla kunt laten bouwen. De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Jij zoekt, wij vinden!

Een selectie uit de Costa Calida

La Manga del Mar Menor

Los Alcazares

San Javier

San Pedro del Pinatar

Santiago de la Ribera

Gratis zoekservice

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van jouw wensen de juiste woning vinden. Er is een grote diversiteit aan steden, dorpen, stranden en huizenaanbod aan de Costa Calida. Wil je een huis kopen in de Costa Calida? Neem contact op of vul onze gratis zoekservice in en wij zullen je een selectie toesturen die aan jouw wensen voldoet.
Wij adviseren je met alle plezier in jouw zoektocht naar een droomhuis in Spanje!

Huis kopen Costa Calida

Compare listings

Vergelijken