Huis kopen Costa Dorada

Costa Dorada

Een huis kopen in de Costa Dorada? De Costa Dorada heeft veel te bieden! Costa Brava betekent letterlijk de “gouden kust”. De Costa Dorada heeft een prachtige ligging en een totale lengte van de kuststreek van 216 kilometer. De kuststreek begint net even boven de schitterende stad Tarragona en loopt door tot de delta van de rivier de Ebro. Tarragona wordt gezien als het beginpunt van de Costa Dorada en de delta van de rivier de Ebro als eindpunt. De Costa Dorada heeft een mediterraan klimaat met warme, droge zomers en milde winters waarin iets meer neerslag valt.
Bekende plaatsen aan de Costa Dorada zijn natuurlijk Tarragona, Cambrils, L´Ampolla, Salou en Sitges. Ook deze Costa trekt veel toeristen en mensen die hier een Spaans Droomhuis willen aankopen!

Bekende badplaatsen aan de Costa Dorada

Waar vindt u de mooiste badplaatsen? Wij hebben voor u de belangrijkste badplaatsen opgezocht:

huis kopen in de Costa Dorada– Barcelona
– Sitges
– Calafell
– Tarragona
– Salou
– Cambrils
– L´Ametlla de Mar
– Miami Platja
– L´Hospitalet de l´Infant
– L´Ampolla

Goede bereikbaarheid

Uiteraard is de Costa Dorada ook nog goed te bereiken met de auto vanuit Nederland en België. Verder zijn er prima vliegverbindingen naar het vliegveld van Reus (Tarragona).

Huizenaanbod in de Costa Dorada

Als u op zoek bent naar een appartement, penthouse, villa of townhouse aan de Costa Dorada, dan helpen wij u met alle plezier verder. Investeren en kopen aan de Costa Dorada is heel interessant en een goede keuze. De Costa Dorada heeft veel moois te bieden en heeft daarbij een goed aanbod mooie appartementen en penthouses. Ook vindt u hier veel mooie villa´s, zowel in de Spaanse rustieke stijl als moderne nieuwbouwvilla´s.

Zorgeloos huis kopen in de Costa Dorada

Spaanse Droomhuizen, uw Nederlandstalige makelaar in Spanje, biedt u een breed huizenaanbod aan de Costa Dorada. Van interessante bankbeslagen, moderne nieuwbouwprojecten, eerstelijns appartementen met zeezicht, een penthouse met alle comfort bij het strand of golfterrein tot aan karakteristieke landhuizen in de typische Spaanse dorpen of moderne comfortabele villa´s op loopafstand van dorp, strand en leven. En heeft u niets gevonden of wilt u uw eigen droomhuis in Spanje realiseren? Wij kunnen u ook ter plekke begeleiden van het zelf bouwen van uw droomhuis in de Costa Dorada. Van het selecteren van de juiste grondstuk, het ontwerp, de architect en aannemer, wij hebben het netwerk zodat u zorgeloos uw eigen droomvilla kunt laten bouwen. De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. U zoekt, wij vinden!

Gratis zoekservice

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van uw wensen de juiste woning vinden. Er is een grote diversiteit aan steden, dorpen, stranden en huizenaanbod aan de Costa Dorada. Wilt u een huis kopen in de Costa Dorada? Neem contact op of vul onze gratis zoekservice in en wij zullen u een selectie toesturen die aan uw wensen voldoet.
Wij adviseren u met alle plezier in uw zoektocht naar een droomhuis in Spanje!