Huis kopen in Jalon

Costa Blanca - Jalon

Een huis kopen in Jalon? Als je op zoek bent naar een investering in een appartement of villa in Jalon, dan helpen we je graag verder. Qua huizen is er in Jalon een ruime keus.

Jalon (in het Valenciaans: Xalo) ligt in de provincie Alicante, zo’n 15 kilometer vanaf de kust. Het staat bekend om zijn schitterende vallei en is een belangrijke wijnstreek. Het ligt dicht bij Calpe en zijn stranden.

Kan jij niet wachten om afscheid te nemen van de strenge winters in Nederland? Pak je koffers, vertrek uit je huis in Nederland en kom ook overwinteren in Jalon. De makelaars van Spaanse Droomhuizen helpen je een huis te kopen in Jalon dat helemaal aansluit op jouw wensen. Op naar de zon, op naar je nieuwe huis in Jalon!

Jalon vallei bloesems

De Jalon-vallei

Jalon is onderdeel van de Jalon-vallei, ook wel Vall de Pop, samen met de plaatsen Alcalali, Benigembla, Benissa, Castell de Castells, Lliber, Murla, Parcent, Senija.

Eén van de bekendste bezienswaardigheden van Jalon is de vallei, een grote vruchtbare vallei waar veel citrusvruchten worden geteeld en welke ook vol staat met amandelbomen. Aan het einde van de winter verandert deze plek in een zee van roze en witte bloesems en dat is een echte bezienswaardigheid. Maar ook in de zomer- en wintermaanden is dit een prachtige en groene plek.

Wat is er te doen in Jalon?

Jalon staat bekend om zijn wijn. Er zijn verschillende wijnhuizen te vinden die de moeite waard zijn om een bezoek te brengen. De typische Jalon-wijnen zijn een zeer fijne Moscatel, evenals een aantal volle rode wijnen.

Jalon is een plaats met een historische geschiedenis. Het stamt nog uit de tijd van de Moren en dat zie je terug aan de typische straatjes in het centrum van Jalon.

De sfeer in Jalon is gemoedelijk en dorps. Je kunt er neerstrijken op een terrasje voor een lokale wijn, of je bezoekt één dan de wekelijkse markten. Er is een markt voor dagelijkse boodschappen op dinsdag rondom de kerk en er is een rommelmarkt elke zaterdag langs de rivier.

Jalon huis

Huis kopen in Jalon? Wij helpen je!

Wil jij graag een appartement of villa kopen in Jalon? Is het jouw diepste wens om te overwinteren of je te vestigen in deze mooie plaats? Dan is een huis kopen in Jalon de volgende stap. In Jalon vind je veel villa’s, vaak met een mooi uitzicht en omgeven door groen. Maar je kunt ook kijken naar een huis in Jalon in het centrum. Nieuwbouw is in Jalon wat lastiger te vinden, maar er zijn soms wel mooie renovatieprojecten die interessant kunnen zijn. Of je kunt een perceel kopen en zelf je huis (laten) bouwen.

De makelaars van Spaanse Droomhuizen helpen je graag in de zoektocht naar je huis in Jalon. Na het aangeven van jouw wensen waar jouw huis allemaal aan moet voldoen, sturen wij je een eerste selectie toe.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vul alvast de zoekservice in en bekijk het huidige aanbod van het onroerend goed in Jalon. Zo wordt het wel heel makkelijk om een huis te kopen in het mooie Spanje.

Neem gerust contact met ons op!

Alle huizen te koop in Jalon, Costa Blanca

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Vul onze gratis zoekservice in en we zullen jouw droomhuis in Jalon voor je vinden!

Sorteer op:

Compare listings

Vergelijken