Huis kopen in Mar Menor

Costa Calida - Mar Menor

Een huis kopen in Mar Menor? Als je op zoek bent om te investeren in een appartement, penthouse, geschakelde woning of villa in Mar Menor, dan helpen we je graag verder.

Mar Menor ligt in het zuidoosten van de regio Murcia van het mooie Spaanse land. Wil je graag een huis kopen in Mar Menor? Dan ben je tijdens je zoektocht voor het kopen van een woning naar meer informatie over deze regio vast ook wel de naam La Manga del Mar Menor tegenkomen. Dit is de naam van het stuk land dat zorgt voor een scheiding tussen de laguna en de Middellandse Zee. 

Een huis kopen in dit watergebied met prachtige kustlijn is dus zeker de investering waard!

huis kopen la manga del mar menor - costa calida
mar menor - spaanse droomhuizen

De modderbaden van Mar Menor

Veel toeristen gaan, eenmaal aangekomen in Mar Menor, direct naar Lo Pagán om zich onder te dompelen in de natuurlijke modderbaden. Deze hebben namelijk een helende werking voor mensen met bijvoorbeeld reuma en huidaandoeningen. 

Daarnaast zijn er nog genoeg activiteiten mogelijk rondom de Mar Menor zelf. De lagune is ‘slechts’ 7 meter diep en daarom zeer geschikt als groot zwembad en andere watersportactiviteiten. Hiermee is Mar Menor ook een van de drukste sportgebieden van Europa. Als sportliefhebber is dit een uitstekende plek om een huis te kopen.

Huis kopen tussen de bezienswaardigheden

Wanneer je besluit om een huis te kopen in Mar Menor, kan je rekenen op een hoop bezienswaardigheden en activiteiten het hele jaar door. Breng een bezoekje aan de eilanden (Isla Perdiguera, Isla del Ciervo, Isla del Sujeto en Isla Rondella. Isla Mayor is helaas niet toegankelijk), de plaatselijke markt of sla een balletje op een van de golfbanen. Waar je ook heen gaat, alles is voorzien van een internationaal karakter. Zo voel jij je snel, na het kopen van je droomhuis, op je gemak in Mar Menor.

Jouw huis in Mar Menor kopen

Om je droomhuis in Mar Menor te kunnen kopen, is het noodzaak om deze te vinden. Je kan zelf op zoek gaan naar een geschikte woning om te kopen, maar je laten begeleiden is in dit geval verstandiger. 

Spaanse Droomhuizen is totaal geen onbekende in de regio van Mar Menor en weet op deze manier een selectie te maken van onder andere de mooiste huizen, villa’s, appartementen en penthouses afgestemd op jouw budget.

Neem even de tijd en zoek in het huizenaanbod uit Finestrat dat voortdurend wordt bijgewerkt met nieuw aanbod uit Finestrat. Of je nu op zoek bent naar een nieuw, bestaand, te renoveren, goedkoop of mooi appartement of villa, wij zullen het juiste huis vinden. 

la manga del mar menor - spaanse droomhuizen

Persoonlijke begeleiding bij kopen in Mar Menor

Spaanse Droomhuizen ondersteunt je bij het gehele aankoopproces. We gaan met je mee om het huis, eventueel meerdere keren, te bezichtigen. Ben je er helemaal over uit dat dit het huis is dat je wilt kopen? Dan gaan we samen om tafel om te strategie te bepalen en een bod op de villa uit te brengen. Is het bod geaccepteerd? Dan is ook de begeleiding van een advocaat gewenst voor het verdere aankoopproces. Ook hier helpen wij je om in contact te komen met de juiste advocaten die Nederlands of Engels spreken. Na de nodige controles, ondertekening van het koopcontract en de overdracht is het tijd om jouw huis in Mar Menor te betrekken en volop te genieten van als het moois dat deze omgeving te bieden heeft.

Vertel ons je wensen en wij zullen jouw droomhuis voor je vinden! Ben je op zoek naar een huis te koop in Mar Menor, neem contact op en wij zullen je een selectie toesturen die aan jouw wensen voldoet.

Alle huizen te koop in Mar Menor, Costa Calida

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Vul onze gratis zoekservice in en we zullen jouw droomhuis in Mar Menor voor je vinden!

Sort By:

Compare listings

Vergelijken