Huis kopen in Orba

Costa Blanca - Orba

Een huis kopen in Orba? Als je op zoek bent naar een huis in Orba of een goede investering in een appartement of villa in Orba, dan helpen we je graag verder. In Orba hebben we een mooi aanbod aan huizen.

Orba ligt in de provincie Alicante, iets van de kust in het achterland van de grotere stad Denia, dat op 18 kilometer afstand ligt. Het is een klein plaatsje met iets meer dan 2.000 inwoners, maar wordt steeds populairder bij mensen uit het buitenland, zowel voor vakantie als voor permanente bewoning.

Je hebt hier het beste van twee werelden: op zich nog steeds dicht bij de mooie zandstranden van de Costa Blanca, maar net even iets rustiger in een mooie groene omgeving. De makelaars van Spaanse Droomhuizen helpen je een huis te kopen in Orba dat helemaal aansluit op jouw wensen. Op naar de zon, op naar je nieuwe huis in Orba!

Welkom in Orba
Orba huis

Orba en de Orba vallei

Orba is kenmerkend voor zijn witte huisjes en villa’s. Een villa in Orba is vaak een traditioneel Spaans huis, omgeven door groen en de bekende bougainville bloemen. Het is mede daardoor een plaats die populair is bij huiskopers die echt op zoek zijn naar dat typische Spaanse plattelandsleven. Een plat land is het echter niet; Orba ligt zo’n 150 meter boven de zeespiegel. Huizen in Orba hebben dan ook vaak een mooi uitzicht, zelfs ook nog op zee. 

Naast deze Spaanse rustieke stijl huizen, kunnen we ook op een grondstuk naar keuze een mooie moderne nieuwbouw villa op maat voor je bouwen. In Orba heb je verschillende urbanisaties (wijken), die al dan niet op loopafstand van het dorp zelf liggen.

 

Rondom Orba

De Orba-vallei is een vruchtbare vallei waar veel fruitbomen, waaronder sinaasappelbomen, groeien. 

Orba ligt aan de oevers van de rivier Girona. Het is omringd door de plaatsen Pego, Ondara, Benidoleig en Parcent, maar ligt ook niet ver van de populaire kustplaatsen Denia, Javea en Moraira. Op een uur rijden vind je de stad Valencia. Er zijn diverse winkels en markten, restaurants, bars, cafés en supermarkten in de buurt, zelfs nog op 10 minuten rijden van een heus overdekt winkelcentrum.

Orba is omgeven door groen en natuur, wat het ook een zeer geschikt gebied maakt voor wandelaars en fietsers.

Orba huisjes
huis kopen orba

Huis kopen in Orba? Wij helpen je!

Wil jij graag een villa kopen in Orba? Is het jouw droom om te overwinteren of je te vestigen in deze mooie plaats? Dan is een huis kopen in Orba de volgende stap. In Orba vind je veel villa’s, vaak met een mooi uitzicht en omgeven door groen. Maar je kunt ook kijken naar een dorpshuis in Orba. Nieuwbouw in Orba is ook een optie, of je kunt een bestaande woning naar wens laten renoveren. Of je kunt een perceel kopen en zelf je huis (laten) bouwen.

De makelaars van Spaanse Droomhuizen helpen je graag in de zoektocht naar je huis in Orba. Na het aangeven van jouw wensen waar jouw huis allemaal aan moet voldoen, sturen wij je een eerste selectie toe.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of vul alvast de zoekservice in en bekijk het huidige aanbod van het onroerend goed in Orba. Zo wordt het wel heel makkelijk om een huis te kopen in het mooie Spanje.

Alle huizen te koop in Orba, Costa Blanca

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Vul onze gratis zoekservice in en we zullen jouw droomhuis in Orba voor je vinden!

Sorteer op:

Compare listings

Vergelijken