Live Q&A met experts huis kopen en bouwen in Spanje op Masters Expo 2022

Een huis kopen, een villa laten bouwen of de juiste investering doen in Spanje. Waar begin je? Tijdens Masters Expo 2022 krijg je de unieke kans al je vragen direct aan de experts te stellen.

Spaanse Droomhuizen is dit jaar wederom aanwezig op de beurs, maar naast onze aankoopadviseurs is het team uitgebreid met vakspecialisten op het gebied van onder andere Spaanse wetgeving, hypotheek en financiering en zelfs een heel bouwteam, inclusief architect. Dit “Dream Team” kan je dus over allerhande zaken over het bouwen of kopen van een huis in Spanje adviseren.

Wie kun je spreken op de stand van Spaanse Droomhuizen?

AdvocaatEen Nederlandstalige advocaat die werkzaam is als vastgoedadvocaat in Spanje.

Een advocaat is één van de belangrijkste partijen om in te schakelen bij de aankoop van een huis in Spanje, maar ook wanneer je zelf een huis wilt bouwen. De regelgeving is heel anders dan in Nederland en met wetgeving wil je geen risico lopen. Onze Nederlandstalige advocaat kan je er alles over vertellen, waardoor je zeker weet dat je zorgeloos aankoopt.

HypotheekadviseurEen Nederlandstalige hypotheekadviseur volledig gespecialiseerd in het verstrekken van hypotheken of inzetten van overwaarde in Spanje.

Het aanvragen van een hypotheek in Spanje kan complex zijn, zeker wanneer je als ‘buitenlander’ een huis koopt. Ook hiervoor gelden in Spanje andere regels. De hypotheekadviseur helpt je om de juiste keuze te maken die past bij jouw huidige en toekomstige situatie. Benieuwd waar je aan moet denken? Onze hypotheekadviseur kan alvast een goed beeld voor je schetsen.

BouwteamEen bouwteam bestaande uit o.a. een aannemer en architect actief aan de Costa Blanca, met ruim 40 jaar ervaring.

Heb je interesse in het zelf bouwen van je droomvilla? Of geïnteresseerd in renoveren van een bestaande villa? Ons bouwteam staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en de mogelijkheden met je door te nemen. Van bouwgronden tot ontwerp, van vergunningen tot realisatie. Dit alles uiteraard onder regie van Spaanse Droomhuizen.

RegiospecialistenMakelaars met kennis van een specifiek gebied.

Wil je graag meer weten van een bepaalde regio? Dan kun je terecht bij één van onze regiospecialisten. Spaanse Droomhuizen is actief in heel Spanje en adviseert je graag over de voordelen, verschillen en mogelijkheden van de verschillende regio’s. Ook zijn zij degene die jou van A tot Z begeleiden bij de aankoop van jouw droomhuis in Spanje.

Wanneer zijn de experts aanwezig?

Onze regiospecialisten zijn uiteraard alle dagen aanwezig. Daarnaast hebben we de advocaat, hypotheekadviseur en het bouwteam uitgenodigd op de vrijdag en zondag van de beurs. De regiospecialist Mallorca zal op vrijdag het team komen versterken.

Alvast proeven van het Spaanse leven? Op vrijdag hebben we de Spaanse Cortador Andaluz weer uitgenodigd, om voor onze standbezoekers de typische Spaanse Iberico-ham vers te snijden.

 

Spaanse Droomhuizen is te vinden in hal 10, standnummer 730. De oranje kleur is niet te missen. Hasta pronto?

Compare listings

Vergelijken