Featured

Nadere informatie

Woningreferentie  DP-40-1805
vraagprijs  € 599,000land  Spanje
Costa of Provincie  Malaga (Costa del Sol)locatie v.d. Woning  Benalmadena Costa
Type Woning  Villauitzicht  Sea
type zwembad  Privétype parkeergelegenheid  Ja
type tuin  Privébouwoppervlak in m2  479
perceeloppervlak in m2  885aantal slaapkamers  4
aantal badkamers  4current CO2 emissions (kgCO2/m2)  0.00
Nieuw project  nee
 
 

Beschrijving

Prachtige nieuwbouw villa in Benalmadena met zeezicht vanaf 599.000 euro.
Biedt vanuit alle ruimten een panoramisch uitzicht op zee.
Het ontwerp van deze prachtige villa is elegant en modern tegelijkertijd, de prachtige architectuur combineert de Mediterrane stijl met de nieuwste en coolste tendensen uit de hedendaagse stijl.

Deze villa is ontworpen met de nieuwste technieken om een tot een ecologisch en onderhoudsarm gebouw te komen. Het is een uniek kans voor een prachtige villa met zeezicht. Deze woning heeft 4 slaapkamers en 4 badkamers en is gebouwd op een plot van 885 m². De totale bebouwde oppervlakte van de villa 192 m².

COMFORTABLE LIVING

Deze villa met zeezicht is zorgvuldig ontworpen om alle kamers, zelfs badkamers, een panoramisch uitzicht te bieden. Alle slaapkamers genieten van de luxe van een eigen badkamer en de master bedroom heeft ook een inloopkast.

Voor de bouw van deze fantastische villa in Benalmadena, op 2 niveaus, zullen enkel de beste materialen gebruikt worden.

LIVING THE LUXURY

De kwaliteitsnormen voor alle huizen zijn zeer hoog, wij gebruiken alleen het beste marmer en de beste houtsoorten voor onze luxe designs. Onze in-house interieurontwerpers zullen samen met u zoeken naar de beste keuzes in meubels en afwerking.

MARVELOUS LOCATION

Deze villa gelegen in Benalmadena en op wandelafstand van het strand. Je kan op het terras genieten van de prachtige uitzichten over de Middellandse Zee. Het centrum van Benalmadena met verschillende faciliteiten en restaurants is gelegen op slechts 10 minuten rijden. Deze woning is gelegen op slechts 26 minuten van Malaga Airport en 12 minuten van de haven van Benalmadena.
 Air con Hot/Cold Walk to beach