Spanje Expo Beurs

Spanje Expo Beurs in Nederland en België

Het team van Spaanse Droomhuizen neemt deel aan alle belangrijke vastgoed beurzen in Nederland en België. Op deze manier kunnen wij Spanje en het huizenaanbod promoten. Belangrijker voor ons is dat wij je daar persoonlijk kunnen ontmoeten. Aangezien we gevestigd zijn in Spanje, willen wij je op deze manier ook de mogelijkheid bieden persoonlijk met ons kennis te maken, alvorens je naar Spanje afreist.

Op de Spanje Expo Beurs geven wij je gratis advies en informeren je over de mogelijkheden die Spanje op het gebied van investeren in vastgoed, emigratie of een tweede vakantiewoning te bieden heeft. Als je van plan bent een huis te kopen in Spanje, kom naar één van onderstaande beurzen en dan ontmoeten wij je daar graag!

Een aantal keer per jaar, zowel in het voor- als najaar, zijn wij in België en Nederland op de Spanje Expo Beurs aanwezig zijn om je persoonlijk te kunnen ontmoeten.

 

Wij ontmoeten je graag tijdens de eerstkomende Spanje Expo Beurs wij aanwezig zullen zijn, deze zal plaatsvinden in Gent (België):

15 – 16 september 2018 in Gent (Congrescentrum ICC) – België

Openingstijden:  alle dagen van 10 – 18 uur / standnummer 4 – voor vrijkaarten klik hier

Beursagenda 2019   

  • Waregem Expo (BE) : 19 – 20 januari 2019
  • Eindhoven Koningshof (NL) : 6 – 7 april 2019

Naast de Spanje Expo Beurs kun je ons ook bezoeken tijdens de Second Home Beurzen (NL en BE) en de Emigratie beurs (NL)

Hasta pronto!

Geen zin of tijd om naar een beurs te gaan?
No problemo, vul onze gratis ZOEKSERVICE in en we gaan nu al voor je aan de slag. Of neem direct contact met ons op!