Spanje Expo Beurs

Spanje Expo Beurs in Nederland en België

Het team van Spaanse Droomhuizen neemt deel aan alle belangrijke vastgoed beurzen in Nederland en België. Op deze manier kunnen wij Spanje en het huizenaanbod promoten. Belangrijker voor ons is dat wij je daar persoonlijk kunnen ontmoeten. Aangezien we gevestigd zijn in Spanje, willen wij je op deze manier ook de mogelijkheid bieden persoonlijk met ons kennis te maken, alvorens je naar Spanje afreist. Op de Spanje Expo Beurs geven wij je gratis advies en informeren je over de mogelijkheden die Spanje op het gebied van investeren in vastgoed, emigratie of een tweede vakantiewoning te bieden heeft. Als je van plan bent een huis te kopen in Spanje, kom naar één van onderstaande beurzen en dan ontmoeten wij je daar graag!

Een aantal keer per jaar, zowel in het voor- als najaar, zijn wij in België en Nederland op de Spanje Expo Beurs aanwezig zijn om je persoonlijk te kunnen ontmoeten.

Gratis toegangskaarten Spanje Expo Beurs

Hieronder zie je de data voor de eerstkomende Spanje Expo Beurs. Klik op de banner om GRATIS toegangskaarten te downloaden.

 


Spanje Expo Beurs
21 – 22 april 2018 in Den Bosch (Congrescentrum 1931) – Nederland

Openingstijden:  alle dagen van 10 – 18 uur.
Klik op de banner voor GRATIS toegangskaarten.

spanje expo beurs

 

 U bent van harte welkom op onze stand!

Kunt u  niet wachten tot aan de beurs? Of geen zin of tijd om te komen?
Geen probleem, vul onze gratis zoekservice in en we gaan nu al voor u aan de slag. Of neem direct contact met ons op!