Waarom Spaanse Droomhuizen

Waarom kiezen voor Spaanse Droomhuizen

Spaanse Droomhuizen is jouw Nederlandstalige makelaar in Spanje en helpt je bij het vinden en kopen van een huis in Spanje. Wij zorgen dat je jouw dromen kunt realiseren en onbezorgd tijd in Spanje kunt doorbrengen.

Bij Spaanse Droomhuizen kies je voor:

 • jarenlange ervaring en kennis van de Spaanse woningmarkt
 • één contactpersoon in het hele proces
 • begeleiding in jouw eigen taal
 • hoofdkantoor in Valencia 
 • een betrouwbaar netwerk met keuze uit meer dan 10.000 huizen aan de Spaanse Costa´s.
 • begeleiding van A tot Z: van het zoeken, selecteren, bezichtigen tot en met hele aankoopproces
 • het beste aanbod met de laagste prijsgarantie
 • alle afspraken efficiënt voor je ingepland
 • een onafhankelijke en betrouwbare organisatie
 • onderdeel van de Dream Properties Group
 • wij regelen alles, ook na de koop!

Kortom, kopen zonder zorgen!

Leef je droom in Spanje!

Spaanse Droomhuizen - kantoor Spanje - Erwin Hartgring en Jacqueline van Vliet

Waarom een aankoopmakelaar?

Het kopen van een huis is een grote stap. Al helemaal in het buitenland. Wij zorgen dat je probleemloos kunt kopen en volop kunt genieten. Onze belofte aan jou is een open en eerlijke benadering. Wij zullen je persoonlijk helpen bij jouw zoektocht naar jouw droomhuis in het schitterende Spanje.

Aangezien de woningmarkt in Spanje anders werkt dan in Nederland en België, is het aan te raden te kiezen voor een aankoopmakelaar. We kennen hier in Spanje geen exclusiviteit van huizen, dus vaak zul je dezelfde huizen bij meer aanbieders tegenkomen. Dit werkt verwarrend en maakt het ondoorzichtig. Het voordeel hiervan is dat wij makelaaroverstijgend voor je kunnen werken en hiermee dus in principe alle huizen kunnen laten zien. Zonder extra kosten! Hiermee heb je iemand die aan jouw kant staat en een goed bezichtigingsprogramma kan voorbereiden uit het totale aanbod. Ook zal jouw aankoopmakelaar je op de juiste momenten door het aankoopproces heen loodsen.

Begeleiding van A tot Z, full service

Met onze jarenlange ervaring en een groot netwerk in Spanje begeleiden wij je in het hele proces. Van het adviseren over de mogelijkheden, het formuleren van jouw wensen, het sturen van selecties, het maken van de afspraken en begeleiden bij bezichtigingen, maar ook daarna kun je altijd bij ons terecht. Ook hier kunnen wij je adviseren en in contact brengen met de juiste partijen. Denk je aan financieel, hypotheek en juridisch advies, aannemers, verhuurbedrijven, verzekeringen, onderhoudsdiensten, etc. Kortom, wij zullen er alles aan doen jouw verblijf in Spanje zo zonnig mogelijk te maken.

Neem nu contact met ons en ervaar het zelf. Wij zullen je begeleiden vanaf de eerste oriëntatie tot en met de aankoop (en zelfs daarna!).

nederlandse makelaar in spanje - spaanse droomhuizen - kantoor in spanje

Spaanse Droomhuizen, kopen zonder zorgen

Staat het kopen van een huis of appartement in Valencia al jaren op jouw wensenlijst? Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Neem dan contact op met het team van Spaanse Droomhuizen.

Realiseer jouw droom!

Spaanse Droomhuizen heeft een breed aanbod aan huizen, zoals villa’s, finca’s en appartementen (zowel bestaande bouw als nieuwbouw). Of het nou gaat om een gemoderniseerde villa of juist een woning waar nog het een en ander aan moet gebeuren, een appartement in de stad of een villa met zwembad: onze zoektocht stopt pas wanneer wij jouw droomwoning hebben gevonden. De eerste stap kun je al nemen door ons te bellen of te mailen. Of vul gewoon de gratis zoekservice in. Je ontvangt van ons dan een selectie op maat van interessante woningen die aan jouw wensen voldoen.

Kies voor Spaanse Droomhuizen

Bij ons staat een open en eerlijke benadering hoog in het vaandel. Wij zijn pro-actief en staan niet alleen voor je klaar tijdens de zoektocht naar jouw droomhuis in Spanje, maar ook na die tijd kan je een beroep op ons doen voor advies en informatie. Om te garanderen dat jouw belangen op een nette manier worden behartigd, zijn wij onder andere aangesloten bij verschillende belangenorganisaties zoals AIPP (Association of International Property Professionals). Al onze werkzaamheden zijn op basis van No Cure-No Pay.

Neem nu contact met ons op. Wij zullen je begeleiden vanaf de eerste oriëntatie tot en met de aankoop (en zelfs daarna!).

Spaanse Droomhuizen - huis kopen spanje

Onze belofte aan onze klanten is een open en eerlijke benadering.

Persoonlijke contactpersoon die jouw taal spreekt

Toegang tot duizenden goede woningen in heel Spanje

We begeleiden je tijdens het gehele aankoop-proces van A tot Z

We hebben  het beste aanbod tegen de beste prijs

Onafhankelijk, betrouwbaar en vooral gepassioneerd

Wij staan voor je klaar om je te helpen bij de zoektocht naar jouw droomhuis in Spanje.

Compare listings

Vergelijken