Waarom Spaanse Droomhuizen

Waarom kiezen voor Spaanse Droomhuizen?

Spaanse Droomhuizen is uw Nederlandstalige makelaar in Spanje en helpt u bij het vinden en kopen van een huis in Spanje. Wij zorgen dat u uw dromen kunt realiseren en onbezorgd tijd in Spanje kunt doorbrengen.

Bij Spaanse Droomhuizen kiest u voor:

» jarenlange ervaring en kennis van het vastgoed in Spanje en het aanbod
» één contactpersoon in het hele proces
» begeleiding in uw eigen taal
» een betrouwbaar netwerk met keuze uit duizenden huizen in Spanje
» begeleiding van A tot Z: van het zoeken, selecteren, bezichtigen tot en met hele aankoopproces
» het beste aanbod met de laagste prijsgarantie
» alle afspraken efficiënt voor u ingepland
» een onafhankelijke en betrouwbare organisatie
» wij regelen alles, ook na de koop!

Het kopen van een huis is een grote stap. Al helemaal in het buitenland. Wij zorgen dat u probleemloos kunt kopen en volop kunt genieten. Onze belofte aan u is een open en eerlijke benadering. Wij zullen u persoonlijk helpen bij uw zoektocht naar uw droomhuis in het schitterende Spanje.

Met onze jarenlange ervaring en een groot netwerk in Spanje begeleiden wij u in het hele proces. Van het adviseren over de mogelijkheden, het formuleren van uw wensen, het sturen van selecties, het maken van de afspraken en begeleiden bij bezichtigingen, maar ook daarna kunt u altijd bij ons terecht. Ook hier kunnen wij u adviseren en in contact brengen met de juiste partijen. Denkt u aan financieel, hypotheek en juridisch advies, aannemers, verhuurbedrijven, verzekeringen, onderhoudsdiensten, etc. Kortom, wij zullen er alles aan doen uw verblijf in Spanje zo zonnig mogelijk te maken.

spaanse droomhuizen, uw nederlandse makelaar in spanje

Waarom Spaanse Droomhuizen?

Neem nu contact met ons en ervaar het zelf. Wij zullen u begeleiden vanaf de eerste oriëntatie tot en met de aankoop (en zelfs daarna!).

At your service, hasta pronto!