Huis kopen Mallorca

Mallorca

Een huis kopen op Mallorca? Mallorca heeft veel te bieden! Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, een eilandengroep in de Middellandse Zee. De oppervlakte bedraagt 3640 km² en er wonen circa 858.000 mensen. De hoofdstad is Palma de Mallorca, dat tevens de hoofdstad van de Balearen is.

Mallorca is een zeer populaire toeristenbestemming. De bekendste en meest bezochte badplaatsen liggen in het zuiden, maar ook in het noorden en oosten heb je mooie badplaatsen, vaak ook geliefd bij de ouderen en gezinnen met jonge kinderen. Het eiland wordt niet alleen in de zomer veelvuldig bezocht maar is ook geliefd bij mensen die graag overwinteren en ook de sportievelingen. In het voorjaar trekken ook veel fietsploegen hiernaar toe om te trainen en intussen natuurlijk van het heerlijke Spaanse leven te genieten! Enkele hoogtepunten van het eiland zijn Cap Formentor, Valldemossa en Sóller, en natuurlijk de druipsteengrotten. De grootste van deze grotten vindt men bij Porto Christo, de grotten van Ham en Drach.

huis kopen Mallorca
huis-kopen-mallorca-spaanse-droomhuizen

Bekende badplaatsen op Mallorca

Waar vind je de mooiste badplaatsen? Wij hebben voor jou de belangrijkste badplaatsen opgezocht:
Palma de Mallorca, Magaluf, Santa Ponsa, Arenal, Alcudia, Cala d´Or, Porto Cristo, Cala Bona en Portocolom.

Mallorca biedt al met al veel mogelijkheden om te genieten van jouw vakantie of het wonen op dit prachtige eiland. Mallorca staat bekend om het uitgaansleven, maar er is nog zoveel meer te beleven!

Bereikbaarheid

Het eiland is bereikbaar via de Luchthaven Palma de Mallorca of per veerboot vanuit Barcelona, Valencia of Dénia.

Huizenaanbod op Mallorca

Als je op zoek bent naar een appartement, penthouse, villa of finca op Mallorca, dan helpen wij je met alle plezier verder. Investeren en kopen Mallorca is heel interessant en een goede keuze. Mallorca heeft veel moois te bieden en heeft daarbij een goed aanbod mooie appartementen en penthouses. Ook vind je hier veel mooie villa´s, zowel in de Spaanse rustieke stijl als moderne nieuwbouwvilla´s.

Zorgeloos huis kopen op Mallorca

Spaanse Droomhuizen, jouw Nederlandstalige makelaar in Spanje, biedt je een breed huizenaanbod op Mallorca. Van moderne nieuwbouwprojecten, eerstelijns appartementen met zeezicht, een penthouse met alle comfort bij het strand of golfterrein tot aan karakteristieke landhuizen in de typische Spaanse dorpen of moderne comfortabele villa´s op loopafstand van dorp, strand en leven. En heb je niets gevonden of wil je jouw eigen droomhuis in Spanje realiseren? Wij kunnen je ook ter plekke begeleiden van het zelf bouwen van jouw droomhuis op Mallorca. Van het selecteren van de juiste grondstuk, het ontwerp, de architect en aannemer, wij hebben het netwerk zodat je zorgeloos jouw eigen droomvilla kunt laten bouwen. De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Jij zoekt, wij vinden!

Een selectie uit Mallorca

Santa Ponsa

Palmanova

Sol de Mallorca

Gratis zoekservice

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van jouw wensen de juiste woning vinden. Er is een grote diversiteit aan steden, dorpen, stranden en huizenaanbod op Mallorca. Wil je een huis kopen op Mallorca? Neem contact op of vul onze gratis zoekservice in en wij zullen je een selectie toesturen die aan jouw wensen voldoet. Wij adviseren je met alle plezier in jouw zoektocht naar een droomhuis in Spanje!

Huis kopen op Mallorca