Huis kopen Mallorca

Mallorca

Een huis kopen op Mallorca? Mallorca heeft veel te bieden! Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, een eilandengroep in de Middellandse Zee. De oppervlakte bedraagt 3640 km² en er wonen circa 858.000 mensen. De hoofdstad is Palma de Mallorca, dat tevens de hoofdstad van de Balearen is.

Mallorca is een zeer populaire toeristenbestemming. De bekendste en meest bezochte badplaatsen liggen in het zuiden, maar ook in het noorden en oosten heb je mooie badplaatsen, vaak ook geliefd bij de ouderen en gezinnen met jonge kinderen. Het eiland wordt niet alleen in de zomer veelvuldig bezocht maar is ook geliefd bij mensen die graag overwinteren en ook de sportievelingen. In het voorjaar trekken ook veel fietsploegen hiernaar toe om te trainen en intussen natuurlijk van het heerlijke Spaanse leven te genieten! Enkele hoogtepunten van het eiland zijn Cap Formentor, Valldemossa en Sóller, en natuurlijk de druipsteengrotten. De grootste van deze grotten vindt men bij Porto Christo, de grotten van Ham en Drach.

Het eiland is bereikbaar via de Luchthaven Palma de Mallorca of per veerboot vanuit Barcelona, Valencia of Dénia.

Bekende badplaatsen op Mallorca

Waar vindt u de mooiste badplaatsen? Wij hebben voor u de belangrijkste badplaatsen opgezocht:

huis kopen op Mallorca– Palma de Mallorca
– Magaluf
– Santa Ponsa
– Arenal
– Malma Nova
– Alcudia
– Cala d´Or
– Porto Cristo
– Cala Bona
– Porto Colom

Mallorca biedt al met al veel mogelijkheden om te genieten van uw vakantie of het wonen op dit prachtige eiland. Mallorca staat bekend om het uitgaansleven, maar er is nog zoveel meer te beleven!

Huizenaanbod op Mallorca

Als u op zoek bent naar een appartement, penthouse, villa of townhouse op Mallorca, dan helpen wij u met alle plezier verder. Investeren en kopen Mallorca is heel interessant en een goede keuze. Mallorca heeft veel moois te bieden en heeft daarbij een goed aanbod mooie appartementen en penthouses. Ook vindt u hier veel mooie villa´s, zowel in de Spaanse rustieke stijl als moderne nieuwbouwvilla´s.

Zorgeloos huis kopen op Mallorca

Spaanse Droomhuizen, uw Nederlandstalige makelaar in Spanje, biedt u een breed huizenaanbod op Mallorca. Van moderne nieuwbouwprojecten, eerstelijns appartementen met zeezicht, een penthouse met alle comfort bij het strand of golfterrein tot aan karakteristieke landhuizen in de typische Spaanse dorpen of moderne comfortabele villa´s op loopafstand van dorp, strand en leven. En heeft u niets gevonden of wilt u uw eigen droomhuis in Spanje realiseren? Wij kunnen u ook ter plekke begeleiden van het zelf bouwen van uw droomhuis op Mallorca. Van het selecteren van de juiste grondstuk, het ontwerp, de architect en aannemer, wij hebben het netwerk zodat u zorgeloos uw eigen droomvilla kunt laten bouwen. De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. U zoekt, wij vinden!

Gratis zoekservice

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van uw wensen de juiste woning vinden. Er is een grote diversiteit aan steden, dorpen, stranden en huizenaanbod op Mallorca. Wilt u een huis kopen op Mallorca? Neem contact op of vul onze gratis zoekservice in en wij zullen u een selectie toesturen die aan uw wensen voldoet.
Wij adviseren u met alle plezier in uw zoektocht naar een droomhuis in Spanje!