Huis kopen in Guardamar

Costa Blanca - Guardamar del Segura

Een huis kopen in Guardamar? Als je op zoek bent om te investeren in een appartement, penthouse, geschakelde woning of villa in Guardamar, dan helpen we je graag verder.

Investeren en het kopen van een huis in Guardamar del Segura is heel interessant en een goede keuze. Guardamar del Segura heeft veel moois te bieden en heeft een mooie diversiteit aan woningen.

Spaanse Droomhuizen kan je hierbij ter plekke begeleiden en de pareltjes te kiezen uit het totale woningaanbod in Guardamar del Segura. Van bestaande appartementen tot een modern penthouse met uitzicht op zee, van een opknapper in de campo tot een nieuwbouw villa in een van de urbanisaties. Wij zullen je adviseren over de mogelijkheden om zo tot de voor jou beste keuze te komen

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van jouw wensen de juiste woning vinden. 

huis kopen guardamar costa blanca
appartement te koop in guardamar costa blanca

De geschiedenis van Guardamar in een notendop

Wanneer je naar de ligging van Guardamar kijkt, zie je dat deze grenst aan de monding van een rivier. Daarom was dit vroeger ook zeer gewilde plek voor boeren en vissers om zich te vestigen. In dit zuidelijke plaatsje wordt tot op de dag van vandaag nog steeds Valenciano gesproken. Dit is een dialect gebaseerd op het Catalaans. Van oorsprong vestigden de bewoners van Guardamar zich niet bij de rivier, maar bouwden ze hun huis binnen de stadsmuren. Echter stortte dit in tijdens een aardbeving in 1829, waardoor de bevolking van Guardamar zich vlakbij de zee moest vestigen om herhaling van verwoesting te voorkomen.

Een aantal jaren later moesten de inwoners van Guardamar opnieuw een tandje bijzetten, dit keer om te voorkomen dat ze bedolven zouden raken onder de zandduinen. Daarom werd besloten om het bos van dennenbomen en pijnbomen aan te leggen. Dit aanzicht maakt de kustlijn van Guardamar zeer uniek. Deze bewogen geschiedenis wordt in Spanje door de plaatselijke bevolking nog steeds herdacht door de festivals L’encanta en Fogueres de Sant Joan en Moros y Cristianos.

Internationale stad Guardamar del Segura

Een huis kopen in een internationale stad? Tegenwoordig staat Guardamar ook bekend als internationale stad, aangezien steeds meer mensen uit andere landen zich ook hier huisvesten. Dit is reden genoeg om deze omgeving te moderniseren en nieuwe woonwijken en winkelcentra aan te bouwen. Maar daarnaast blijven de oude tradities ook gewoon bestaan, zoals de markt op woensdag in de straten van Guardamar.

Huis kopen in Guardamar?

Wij begeleiden je van begin tot eind. Behoort een huis kopen in Guardamar tot een van je meest gekoesterde dromen? Wacht dan niet langer en kom in actie. De Nederlandse makelaars van Spaanse Droomhuizen begeleiden je tijdens het koopproces van jouw huis van begin tot eind. Bij de eerste kennismaking laten wij je een selectie zien van het beschikbare onroerend goed, zodat je gelijk een goede indruk krijgt welk soort huis je in deze regio kunt kopen. Vervolgens gaan we samen naar de bezichtigingen en zijn wij de bemiddelende partij tijdens het uitbrengen van een bod.

huis kopen guardamar costa blanca
appartement te koop in guardamar costa blanca

Neem even de tijd en zoek in het huizenaanbod uit Guardamar dat voortdurend wordt bijgewerkt met nieuw aanbod uit Guardamar. Of je nu op zoek bent naar een nieuw, bestaand, te renoveren, goedkoop of mooi appartement of villa, wij zullen het juiste huis vinden. 

Op zoek naar een huis te koop in Guardamar?

Als je niet kunt vinden wat je zoekt, maakt je geen zorgen. Vertel ons je wensen en wij zullen jouw droomhuis voor je vinden! Ben je op zoek naar een huis te koop in Guardamar, neem contact op en wij zullen je een selectie toesturen die aan jouw wensen voldoet.

Spaanse Droomhuizen is dé Nederlandstalige makelaar in Spanje die je helpt bij het vinden en kopen van Spaanse villa’s, herenhuizen, appartementen en penthouses in alle prijsniveaus.

Neem gerust contact met ons op!

Alle huizen te koop in Guardamar, Costa Blanca

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Vul onze gratis zoekservice in en we zullen jouw droomhuis in Guardamar voor je vinden!

Sorteer op: