Verhuur rendement

Haal het maximale rendement uit jouw nieuwe huis voor de periode dat je er zelf niet verblijft. Wij kunnen er voor zorgen dat jouw huis of appartement wordt verhuurd. Verhuur in Spanje kan een groot deel van de kosten dekken of zelfs een heel interessant rendement opleveren. Je kunt het verhuur gedeeltelijk of volledig uitbesteden, naar gelang jouw eigen wensen. 

Via ons netwerk zorgen wij desgewenst voor de reserveringen, verwelkomen van gasten, huurincasso, schoonmaak van het huis en het bijhouden van de sleutels. Je hebt jouw lokale contactpersoon. Zonder risico’s of problemen, zonder je zorgen te hoeven maken. 

Met jouw investering behaal je via verhuur in Spanje een hoog rendement.

 

onderhoud in valencia
tuinonderhoud in spanje

Onderhoud in Spanje

Je hebt je droomhuis in Spanje gevonden, gefeliciteerd! Het genieten is nu begonnen. Misschien woon je permanent in je nieuwe droomhuis, of misschien breng je er je vakantie door, genietend van de Spaanse zon. Hoe dan ook, je zult zo af en toe ook onderhoud aan je huis in Spanje moeten (laten) uitvoeren.

Ook is het fijn om te weten dat er iemand is die je Spaanse droomhuis in de gaten houdt en ervoor zorgt dat het huis en de tuin net zo mooi (of misschien wel mooier) blijven als toen je het kocht.

Wie moet je bellen als er iets kapot gaat en je een elektricien, loodgieter, tuinman, schilder, schoonmaker of iemand nodig hebt om het zwembad te onderhouden? Spaanse Droomhuizen voorziet je waar mogelijk graag van een vertrouwd contact. Zo kunt je zorgeloos genieten van jouw nieuwe huis!

Zwembad onderhoud in Spanje

Misschien bent je op zoek naar professionele zwembadonderhoudsdiensten in Spanje. Iedere huiseigenaar in Spanje wil graag een duik nemen in een schoon en helderblauw zwembad.

Een zwembad onderhouden is een belangrijke, wekelijkse klus en eentje waar je niet altijd meteen zin in hebt tijdens je welverdiende vakantie of wanneer je geniet van je nieuwe huis.

Het is essentieel om de zwembaduitrusting (zoals de pomp) regelmatig te inspecteren en te onderhouden. Vergeet de reiniging, het onderhoud van de filters, de pH-waarde en het op peil houden van het water niet. Goed onderhoud kan ook de levensduur van het zwembad verlengen.

Wij voorzien je graag van een goed aanspreekpunt voor zwembadonderhoud in Spanje zodat je de hele zomer een duik kunt nemen in jouw eigen zwembad!

Pool Maintenance Valencia
Woningbeheer en onderhoudsdiensten in spanje

Woningbeheer

Je hebt een prachtig droomhuis gekocht, maar hoe houdt je het zo mooi of vaker het geval, kun je het nog mooier maken? Onderhoud, onderhoud, onderhoud. Vaak zijn er onderhoudsoplossingen op maat. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Volledige schoonmaakdiensten (zo nu en dan wanneer je weg bent of misschien wekelijks volgens jouw behoeften).
  • Algemene inspecties, b.v. op waterlekkage of schimmel.
  • Onderhoud van je woning (eventueel schilderen, controle van apparatuur zoals de alarminstallatie, onderhoud van het hout enzovoort).
  • Vastgoedbeheer: iemand die het pand af en toe controleert als je er niet bent (bijvoorbeeld voor het huis luchten, veiligheidsbezoeken en het ophalen van de post). Een vastgoedbeheerteam kan ook namens jou huurdiensten regelen en de woning tussen de huurperiodes schoonmaken en onderhouden.

 

Handige contacten voor onderhoud in Spanje

Je hebt een mooie woning gekocht, maar het kan altijd gebeuren dat er onverhoopt iets kapot gaat en je hebt zo snel mogelijk hulp nodig. Je bent bijvoorbeeld gewoon aan het koken en de elektriciteit valt uit. Waar vind je een elektricien? En vooral een betrouwbare elektricien? Wat te doen als de kraan in de badkamer lekt? Waar begin je bij het zoeken naar een goede loodgieter? Of breekt de houten poot van de eettafel af? Wat nu? Waar kan ik een klusjesman vinden?

Geen zorgen, bij Spaanse Droomhuizen hebben door de jaren heen een goed en betrouwbaar netwerk opgebouwd. Waar je nieuwe droomhuis ook is, wij kunnen je (bijna) altijd helpen met een goed aanspreekpunt voor het onderhoud van jouw woning. Afhankelijk van waar de woning zich bevindt, zoeken wij graag een contact voor je op.

 

onderhoudscontracten - onbezorgd leven in Valencia

Wij staan voor je klaar

Het kopen van een huis in Spanje moet een leuk en zorgeloos proces zijn. Bij Spaanse Droomhuizen werken we heel hard om ervoor te zorgen dat jouw aankoop soepel verloopt. En dat je nu maar ook straks kunt genieten van jouw droomhuis in Spanje.

We laten je kennismaken met de beste partners waarmee we samenwerken en gezamenlijk helpen wij je tijdens het gehele aankooptraject (zie ook onze services die we je kunnen bieden). We begeleiden je bij elke stap in het proces en hopen dat je de informatie over het kopen van een huis in Spanje op onze website nuttig vindt!

Als je vragen hebt over het kopen van een huis, meer specifieke informatie wilt over bijvoorbeeld zaken rondom juridische kwesties en belastingen of als je advies nodig hebt over een stap in het koopproces, neem dan nu met ons op door het formulier in te vullen.

We zijn er om je te helpen!

Neem contact met ons op

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met onze voorwaarden, ons privacybeleid en accepteer het gebruik van cookies.

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.