Verhuur in Spanje

Verhuur rendement

Haal het maximale rendement uit jouw nieuwe huis voor de periode dat je er zelf niet verblijft. Wij kunnen er voor zorgen dat jouw huis of appartement wordt verhuurd. Verhuur in Spanje kan een groot deel van de kosten dekken of zelfs een heel interessant rendement opleveren. Je kunt dit gedeeltelijk of volledig uitbesteden, naar gelang jouw eigen wensen. Via ons netwerk zorgen wij desgewenst voor de reserveringen, verwelkomen van gasten, huurincasso, schoonmaak van het huis en het bijhouden van de sleutels. Je hebt jouw lokale contactpersoon. Zonder risico’s of problemen, zonder je zorgen te hoeven maken. Met jouw investering behaal je via verhuur in Spanje een hoog rendement.

verhuurrendement verhuur in spanje

Huis-, tuin- & zwembad onderhoud

Als jouw nieuwe woning een eigen tuin heeft of veel bloempotten, dan zul je een tuinman nodig hebben.
Wij kunnen je in contact brengen met een lokale tuinman voor eenvoudig tuinonderhoud of een complete nieuwe tuin aanleggen! Ook een eigen zwembad heeft natuurlijk het nodige onderhoud nodig. Meestal kan ook de tuinman zorgen voor het dagelijkse onderhoud, of we kunnen een zwembadspecialist voor meer gespecialiseerd onderhoudswerk voorstellen. Daarnaast zal ook jouw huis in Spanje regelmatig onderhoud nodig hebben. Maak je zich hier geen zorgen over, wij kunnen je met de juiste mensen in contact brengen.

Opmerking: als je een huis of appartement hebt gekocht met gemeenschappelijke tuinen en zwembad, dan wordt het onderhoud betaald uit de gemeenschapskosten, je hoeft dan zelf niets te regelen.

Verhuur in Spanje

Op zoek naar goede en betrouwbaar bedrijf voor verhuur in Spanje of voor onderhoud van huis, tuin en zwembad?
Neem nu contact met ons op en wij helpen je verder!