Vliegvelden Spanje

Momenteel zijn er veel gewone als ook de zogenaamde ‘low-cost’ vliegtuigmaatschappijen die vanuit Nederland, Duitsland en België naar Spanje vliegen. Er is veel keuze uit vluchten naar Spanje en ook de vele vliegvelden die Spanje rijk is.

Hier vind je een overzicht van de Spaanse vliegvelden, zodat je kunt kiezen welke luchthaven het meest comfortabel is om op te vliegen.


Informatie belangrijkste vliegvelden Spanje

vliegvelden spanje
Vluchten Valencia

Vluchten naar Spanje

Spanje als reisbestemming is enorm populair en dat is de vliegtuigmaatschappijen ook niet ontgaan. Er zijn vele vluchten dagelijks van en naar Spanje. Regelmatig kun je goede vlucht aanbiedingen vinden met retourtjes ruim onder de 100 euro. Op dinsdag en woensdag vind je veelal de goedkoopste vluchten. Hieronder vind je een overzicht van enkele maatschappijen die momenteel vanuit Nederland, België en Duitsland vluchten naar Spanje aanbieden:

Vanuit Nederland:
Vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven met KLM, Transavia en Vueling.

Vanuit België:
Vluchten vanaf Brussel Zaventem met Vueling en Ryanair en vanaf Brussel Charleroi met Ryanair.

Vanuit Duitsland:
Vluchten vanaf Düsseldorf International met Eurowings, Düsseldorf Weeze met Ryanair en Keulen met Ryanair.

Verbindingen van en naar de vliegvelden in Spanje

Er zijn natuurlijk verschillende manieren om van en naar de luchthaven te komen.

Autoverhuur – er is vrijwel overal een ruim aanbod aan autoverhuurbedrijven op de vliegvelden.

Metro – bij de grotere steden zoals Madrid, Barcelona en Valencia kun je met de metro rechtstreeks van de luchthaven naar het centrum.

Bus – Met de bus is ook een optie, zowel het gewone publieke bustransport alsmede ook zijn er speciale transferbussen naar de hotels, veelal in combinatie met een pakketreis.

Taxi – Je kunt ook gemakkelijk een taxi nemen die je vaak voor een schappelijk tarief naar je bestemming brengen. Ook hier weer de gewone metertaxi’s (vaak ook weer de grote steden) als particuliere taxi’s, waar je vooraf afspraken mee hebt gemaakt.

Spaanse Droomhuizen – jouw makelaar in Spanje – wenst je een goede reis!

Autohuur in Valencia

Wij staan voor je klaar

Het kopen van een huis in Spanje moet een leuk en zorgeloos proces zijn. Bij Spaanse Droomhuizen werken we heel hard om ervoor te zorgen dat jouw aankoop soepel verloopt. En dat je nu maar ook straks kunt genieten van jouw droomhuis in Spanje.

We laten je kennismaken met de beste partners waarmee we samenwerken en gezamenlijk helpen wij je tijdens het gehele aankooptraject (zie ook onze services die we je kunnen bieden). We begeleiden je bij elke stap in het proces en hopen dat je de informatie over het kopen van een huis in Spanje op onze website nuttig vindt!

Als je vragen hebt over het kopen van een huis, meer specifieke informatie wilt over bijvoorbeeld zaken rondom juridische kwesties en belastingen of als je advies nodig hebt over een stap in het koopproces, neem dan nu met ons op door het formulier in te vullen.

We zijn er om je te helpen!

Neem contact met ons op

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met onze voorwaarden, ons privacybeleid en accepteer het gebruik van cookies.

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.