Vastgoedbeurzen voor een huis in Spanje

Het team van Spaanse Droomhuizen ontmoeten in Nederland? Dat kan! We zullen ook dit jaar weer deelnemen aan enkele geselecteerde beurzen. We komen vanuit Spanje naar Nederland om jullie ter plekke te enthousiasmeren en informeren over het kopen van een huis in Spanje. Ook geven we uitleg over wat Spaanse Droomhuizen voor je kan betekenen. Maak persoonlijk kennis met ons en ontmoet ons ‘Dream Team’.

Ben je in de oriëntatiefase? Dan is de beurs een mooie eerste stap om je op weg te helpen. We kunnen je meer vertellen over het stappenplan huis kopen in Spanje en je kunt alvast kijken wat er zoal op de markt is, doordat we een selectie huizen hebben ‘meegenomen’ die ook echt daadwerkelijk te koop staan op dat moment.

Ben je al klaar om tot aankopen over te gaan? Dan is de beurs een prettige eerste ontmoeting met het team, kun je meer vertellen over jouw wensen en kunnen wij jou meer vertellen over de vervolgstappen. Zodra wij met ons team terug zijn op ons hoofdkantoor in Spanje gaan we hard aan de slag om jou verder te helpen!

Nu al hulp nodig?

We staan uiteraard ook nu al voor je klaar. Heel graag informeren we je op alle mogelijke andere manieren: telefonisch, via de website, social media zoals Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin, via de webchat en e-mail, maar ook kunnen we een online live gesprek inplannen via Zoom of Skype. Zo kunnen alle vragen worden beantwoord en kunnen we zo snel mogelijk voor je aan de slag. 

Mocht je in Spanje zijn, dan staat de koffie natuurlijk altijd klaar in ons kantoor!

Beursagenda vastgoedbeurzen

Hier de agenda met beurzen waar Spaanse Droomhuizen dit jaar zal gaan deelnemen.

SEcond-Home-Beurs

Second Home Beurs

Jaarbeurs Utrecht:  30 september - 2 oktober 2022

standnummer 300

Masters Expo

Masters Expo

RAI Amsterdam :  8 t/m 12 december 2022

standnummer TBA

Wil je ons bezoeken op de Second Home Beurs 2022?

We hebben gratis toegangstickets beschikbaar die we aan onze klanten mogen geven. Vraag via het formulier je tickets aan en bezoek ons op stand 300 in Jaarbeursplein Utrecht.

Op de beurs staan we met een team van makelaars en regiospecialisten klaar om al jouw vragen te beantwoorden. We kunnen je meer vertellen over het aankoopproces, de verschillende regio’s, nieuwbouw en nog veel meer ontrent huizen in Spanje. Ook laten we een selectie van huizen zien die op dit moment bij ons te koop staan. Een ideale manier om laagdrempelig een indruk te krijgen van de huizenmarkt in Spanje!

We maken graag kennis met je. ¡Hasta pronto!

Aanvraagformulier

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met onze voorwaarden, ons privacybeleid en accepteer het gebruik van cookies.

Geen zin of tijd om naar een beurs te gaan?

No problema, vul onze gratis ZOEKSERVICE  in en we gaan nu al voor je aan de slag.

Of neem direct contact met ons op!

Compare listings

Vergelijken