Second Home Beurs

Second Home Beurs in Nederland en België

Het team van Spaanse Droomhuizen neemt deel aan alle belangrijke vastgoed beurzen in Nederland en België. Op deze manier kunnen wij Spanje en het huizenaanbod promoten. Belangrijker voor ons is dat wij je daar persoonlijk kunnen ontmoeten. Aangezien we gevestigd zijn in Spanje, willen wij je op deze manier ook de mogelijkheid bieden persoonlijk met ons kennis te maken, alvorens je naar Spanje afreist om een huis te kopen.

Op de Second Home Beurs geven wij je gratis advies en informeren je over de mogelijkheden die Spanje op het gebied van investeren in vastgoed, emigratie of een tweede vakantiewoning te bieden heeft. Als je van plan bent een huis te kopen in Spanje, kom naar één van onderstaande beurzen en dan ontmoeten wij je daar graag!

Een aantal keer per jaar, zowel in het voor- als najaar, zijn wij in België en Nederland op de Second Home Beurs aanwezig zijn om je persoonlijk te kunnen ontmoeten. Spaanse Droomhuizen heeft al tientallen malen deelgenomen aan de Second Home Beurzen o.a. in Utrecht, Gent, Brussel en Maastricht.

huis kopen Spanje

 

Wij ontmoeten je graag tijdens de eerstkomende Second Home Beurs waar wij aanwezig zullen zijn, deze zal plaatsvinden Maastricht (MECC):

26 – 27 januari 2019 in Maastricht (MECC) – Nederland 

Openingstijden:  alle dagen van 10 tot 17 uur – standnummer 611

Second Home beursagenda 2019   

  • MECC Maastricht (NL) : 26 – 27 januari 2019
  • Flanders Expo Gent (BE) : 15 – 17 februari 2019
  • Jaarbeurs Utrecht (NL) : 8 – 10 maart 2019
  • Jaarbeurs Utrecht (NL) : 4 – 6 oktober 2019
  • Flanders Expo Gent (BE) : 11 – 13 oktober 2019

Naast de Second Home beurzen kun je ons ook bezoeken tijdens de Spanje Expo beurzen (BE) en de Emigratie beurs (NL)

Geen zin of tijd om naar een beurs te gaan?
No problemo, vul onze gratis ZOEKSERVICE  in en we gaan nu al voor je aan de slag. Of neem direct contact met ons op!