Vastgoedbeurzen voor een huis in Spanje

Helaas ziet door het Coronavirus onze beursagenda er anders uit dan andere jaren. Heel graag hadden we net zoals altijd vanuit Spanje naar de vastgoedbeurzen in Nederland en België gekomen, om jullie daar ter plekke te enthousiasmeren en informeren over het kopen van een huis in Spanje en wat Spaanse Droomhuizen voor je kan betekenen. Begrijpelijk zijn nu alle grootschalige evenementen geannuleerd en zullen wij ons moeten richten op het najaar van 2021.

Daarnaast beraden we ons momenteel ook om toch te kijken gezien de enorme behoefte om persoonlijke en kleinschalige informatieve bijeenkomsten te organiseren. Hierdoor is het voor iedereen veel veiliger en ook prettiger elkaar rustig te ontmoeten en 1-op-1 alle vragen en mogelijkheden te kunnen bespreken.

We helpen je graag ook nu

Maar ook nu staan we uiteraard voor je klaar. Heel graag informeren we je op alle mogelijke andere manieren: telefonisch, via de website, social media zoals Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin, via de webchat en e-mail, maar ook kunnen we een online live gesprek inplannen via Zoom of Skype. Ook zo kunnen natuurlijk alle vragen worden beantwoord. En voor enkele mooie nieuwbouwprojecten kunnen we zelfs virtuele tours organiseren. En mocht je in Spanje zijn, dan staat de koffie natuurlijk altijd klaar in ons kantoor!

Beursagenda vastgoedbeurzen

Hier de beursagenda waar Spaanse Droomhuizen zal gaan deelnemen.
Dit alles onder voorbehoud van de situatie en restricties rondom COVID-19.

SEcond-Home-Beurs

Jaarbeurs Utrecht :  1 - 3 oktober 2021

standnummer 301

RAI Amsterdam (NL)

17 - 22 november 2021

Geen zin of tijd om naar een beurs te gaan?

No problema, vul onze gratis ZOEKSERVICE  in en we gaan nu al voor je aan de slag.

Of neem direct contact met ons op!

Compare listings

Vergelijken