Huis kopen Costa del Sol

Costa del Sol

Een huis kopen in de Costa del Sol? De Costa del Sol heeft veel te bieden! Costa del Sol is de zonnekust (letterlijke vertaling vanuit het Spaans) die zich over 300km langs de zuidkust van Spanje strekt, direct aan de Middellandse Zee. 

De kust bevindt zich in landstreek Andalusië tussen Gibraltar en Almería. Binnen de zonnekust vallen ook de provincies Málaga, Cádiz en Granada. 

De Costa del Sol is breed gestrekt met een variërend landschap, schitterende badplaatsen en genoeg toeristische trekpleisters.

huis kopen costa del sol
huis kopen - costa del sol

Bekende badplaatsen aan de Costa del sol

Waar vind je de mooiste badplaatsen? Wij hebben voor jou de belangrijkste badplaatsen opgezocht:- Málaga, Nerja, Torrox, Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Mijas, Estepona en Marbella.

De stad Málaga is de belangrijkste en de grootste stad aan deze ´zonnekust´. Ook is Málaga de scheidingsstad tussen oost en west waarbij het westen de meeste toeristische steden en trekpleisters heeft. Het belangrijkste vliegveld is gelegen dicht bij Malaga stad.

Andalusië

Naast uiteraard het heerlijke klimaat, de gezellige drukte aan de kust en de mooie golfbanen, staat het zuiden van Spanje natuurlijk ook bekend om het mooie Andalusië. En dan vooral de sfeer van de dorpjes en steden gelegen in het binnenland. We kennen natuurlijk de Gouden Driehoek van Granada – Cordoba – Sevilla met de mooie gebouwen, het Alhambra, de patio´s en paleizen. Maar ook de Andalusische witte dorpjes zoals Mijas, Ronda en Frigiliana met de Moorse invloeden.

De Costa del Sol biedt al met al veel mogelijkheden om te genieten van jouw vakantie of het wonen aan deze prachtige kust.

huis-kopen-costa-del-sol-spaanse-droomhuizen

Huizenaanbod in de Costa del Sol

Als je op zoek bent naar een appartement, penthouse, villa of townhouse aan de Costa del Sol, dan helpen wij je met alle plezier verder. Investeren en kopen aan de Costa del Sol is heel interessant en een goede keuze. De Costa del Sol heeft veel moois te bieden en heeft daarbij een goed aanbod mooie appartementen en penthouses. Ook vind je hier veel mooie villa´s, zowel in de Spaanse rustieke stijl als moderne nieuwbouwvilla´s.

Zorgeloos huis kopen in de Costa del Sol

Spaanse Droomhuizen, jouw Nederlandstalige makelaar in Spanje, biedt je een breed huizenaanbod aan de Costa del Sol. Van interessante bankbeslagen, moderne nieuwbouwprojecten, eerstelijns appartementen met zeezicht, een penthouse met alle comfort bij het strand of golfterrein tot aan karakteristieke landhuizen in de typische Spaanse dorpen of moderne comfortabele villa´s op loopafstand van dorp, strand en leven. En heb je niets gevonden of wil je jouw eigen droomhuis in Spanje realiseren? Wij kunnen je ook ter plekke begeleiden van het zelf bouwen van jouw droomhuis in de Costa del Sol. Van het selecteren van de juiste grondstuk, het ontwerp, de architect en aannemer, wij hebben het netwerk zodat je zorgeloos jouw eigen droomvilla kunt laten bouwen. De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Jij zoekt, wij vinden!

Gratis zoekservice

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van jouw wensen de juiste woning vinden. Er is een grote diversiteit aan steden, dorpen, stranden en huizenaanbod aan de Costa del Sol. Wil je een huis kopen in de Costa del Sol? Neem contact op of vul onze gratis zoekservice in en wij zullen je een selectie toesturen die aan jouw wensen voldoet. Wij adviseren je met alle plezier in jouw zoektocht naar een droomhuis in Spanje!

Een selectie uit de Costa del Sol

Malaga

Alhaurin el Grande

Torrox Costa

Torremolinos

Fuengirola

Huis kopen Costa del Sol

Sorteren:

Compare listings

Vergelijken