Makelaar Valencia

Dream Properties Valencia

Wilt u een huis kopen in Valencia of de regio rondom Valencia, kijkt u makelaar in valenciadan op www.makelaarvalencia.nl. Dream Properties Valencia is onderdeel van Spaanse Droomhuizen. Als uw Nederlandse makelaar in Valencia kunnen wij u persoonlijk begeleiden bij uw zoektocht naar een huis in Valencia.

Makelaar in Valencia

Het aanbod van appartementen en penthouses in Valencia is groot. Daarnaast is het momenteel nog een vrij gesloten, vooral Spaanse markt. Doordat wij hier al jaren wonen en werken kennen wij de markt en kunnen u zo deskundig en persoonlijk begeleiden. Wij kunnen heel gericht dat penthouse of appartement in Valencia voor u selecteren, dat voldoet aan uw wensen.

Alles hangt ook af van welke locatie. Zoekt u een appartement in het oude centrum van Valencia, of juist in een van de hippere of exclusieve wijken? Geeft u de voorkeur aan een appartement bij het strand of zoekt u meer een woning in de typisch Spaanse dorpen in de regio rondom Valencia, waardoor u binnen een half uur bij zowel stad, strand als vliegveld bent? In de regio kunt u nog volop genieten van het groene en mooie Spaanse leven. Hier vindt u nog authentieke finca´s of mooie villa´s in de regio Valencia.

Kijk u rustig op de website van Makelaar Valencia en oriënteer op de mogelijkheden die deze stad bieden!

dream-properties-valencia

At your service, hasta pronto!