Makelaar in Valencia

Wil je een huis kopen in Valencia of de regio rondom Valencia, kijk 
dan op de website van Makelaar Valencia

Makelaar Valencia is onderdeel van Spaanse Droomhuizen. Als jouw Nederlandse makelaar in Valencia kunnen zij je persoonlijk begeleiden bij jouw zoektocht naar een huis in Valencia.

Huizenaanbod in Valencia

Het aanbod van appartementen in Valencia is groot. Daarnaast is het momenteel nog een vrij gesloten, vooral Spaanse markt. Doordat wij hier al jaren wonen en werken kennen wij de markt en kunnen je zo deskundig en persoonlijk begeleiden. Wij kunnen heel gericht dat penthouse of appartement in Valencia voor je selecteren, dat voldoet aan jouw wensen.

Alles hangt ook af van welke locatie. Zoek je een appartement in het oude centrum van Valencia, of juist in een van de hippere of exclusieve wijken? Geef je de voorkeur aan een appartement bij het strand of zoek je meer een woning in de typisch Spaanse dorpen in de regio rondom Valencia, waardoor je binnen een half uur bij zowel stad, strand als vliegveld bent? In de regio kun je nog volop genieten van het groene en mooie Spaanse leven. Hier vind je nog authentieke finca´s of mooie villa´s in de regio Valencia.

Kijk rustig op de website van Makelaar Valencia en oriënteer op de mogelijkheden die deze stad bieden!

At your service, hasta pronto!

Makelaar Valencia - Spaanse Droomhuizen

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.