Huis kopen in Malaga stad

Costa del Sol - Malaga stad

Huis kopen in Malaga? Als je op zoek bent om te investeren in een appartement, penthouse of geschakelde woning in Malaga stad, dan helpen we je graag verder.

Málaga staat in de top drie van de grootste steden van Andalusië en is zeer populair onder mensen die hier een huis willen kopen. Dit komt onder andere door het gunstige klimaat. In de zomer kan je volop genieten van de warme temperaturen, maar is het er niet zo snikheet dat het bedwelmend is. Zo heb je voldoende gelegenheid om de vele bezienswaardigheden te bezoeken en te genieten van de festiviteiten in de stad Málaga. 

Ook in de winter blijft het aangenaam warm, met temperaturen van zo’n 20 graden. Droom je er al jaren van om een huis te kopen in de stad Málaga? Onderneem dan nu actie en neem contact op met de adviseurs van Spaanse Droomhuizen.

huis kopen malaga costa del sol
huis kopen malaga appartement kopen - spaanse droomhuizen

Festiviteiten in Málaga

In Spanje worden er door het jaar heen verschillende festiviteiten gevierd. Het feest van de stad Málaga waar alle inwoners hun huis voor uitkomen is Feria de Málaga in augustus. Een week lang vieren zij het einde van de Moorse overheersing in 1487 door middel van optredens, eten en drinken in overvloed, feesttentjes in het centrum en door de stad te versieren met feestverlichting.

Daarnaast staat Málaga bekend om de stad waar dag en nacht processies plaatsvinden. Vooral in de periode voor Pasen (ook wel Semana Santa) zal je dit veel zien gebeuren. Tijdens zo’n processie draagt een groot aantal broeders een beeld van een heilige dat op een platform is gezet (‘trono’) en loopt hiermee door de straten van de stad om deze heilige te eren en te herdenken. Deze tocht kan soms wel uren duren. De inwoners van Málaga komen graag hun huis uit om naar een processie te kijken, omdat dit een zeer indrukwekkend gebeuren is.

Malaga - de stad van Picasso

In de stad Málaga vind je aan de Plaza de la Merced het huis waar de beroemde kunstenaar Pablo Picasso is geboren. Deze herken je aan het beeld van de kunstenaar dat een paar meter voor het gebouw staat.

Hoewel Picasso hier niet heel lang heeft gewoond, is het huis omgedoopt tot een klein museum waar je een aantal attributen van de kunstenaar kunt bekijken. Zijn schilderijen vind je een aantal meter verderop in het Picasso Museum Málaga.

Naast het genoemde zijn er natuurlijk nog veel meer dingen die de stad Málaga de moeite waard maken, zoals het historisch centrum, de mooie pleinen, de stranden en de botanische tuin.

huis kopen malaga - spaanse droomhuizen
huis kopen malaga

Huis kopen in Málaga

Kreeg jij gelijk al na het eerste bezoek aan Málaga het echte thuisgevoel? Overweeg dan om een huis te kopen in deze stad. Dit hoef je natuurlijk niet allemaal zelf te regelen, de makelaars van Spaanse Droomhuizen bieden je volop persoonlijke begeleiding tijdens dit proces. Wij informeren je over alle belangrijke zaken, gaan met je mee wanneer je het huis gaat bekijken, helpen je met het uitbrengen van een bod en brengen je in contact met specialisten om alle verdere zaken af te handelen. Natuurlijk staan wij ook na de verhuizing voor je klaar.  Zo kan jij je zorgeloos verheugen op je nieuwe leven in Málaga stad.

Neem even de tijd en zoek in het huizenaanbod uit Malaga dat voortdurend wordt bijgewerkt met nieuw aanbod uit Malaga stad. Of je nu op zoek bent naar een nieuw, bestaand, te renoveren, goedkoop of mooi appartement, wij zullen het juiste huis vinden. 

Op zoek naar een huis te koop in Malaga stad?

Maak er samen met ons een mooi avontuur van! Als je niet kunt vinden wat je zoekt, maakt je geen zorgen. Vertel ons je wensen en wij zullen jouw droomhuis voor je vinden! Ben je op zoek naar een appartement te koop in Malaga, neem contact op en wij zullen je een selectie toesturen die aan jouw wensen voldoet.

Spaanse Droomhuizen is dé Nederlandstalige makelaar in Spanje die je helpt bij het vinden en kopen van Spaanse villa’s, herenhuizen, appartementen en penthouses in alle prijsniveaus.

Neem gerust contact met ons op!

Alle huizen te koop in Malaga stad, Costa del Sol

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Vul onze gratis zoekservice in en we zullen jouw droomhuis in Malaga voor je vinden!

Sort By:

Compare listings

Vergelijken