Huis kopen in Torrevieja

Costa Blanca - Torrevieja

Een huis kopen in Torrevieja? Als je op zoek bent om te investeren in een appartement, penthouse, geschakelde woning of villa in Torrevieja, dan helpen we je graag verder.

Elke Spaanse stad heeft een belangrijke bron van inkomsten. In Torrevieja is dat toerisme. Deze stad heeft doorgaans zo’n 100.000 inwoners, maar in de zomermaanden is dit vaak het dubbele door de vele toeristen die Torrevieja trekt. De reden? De mooie stranden, betoverende zoutmeren en het hoge amusementsgehalte in deze lange landstreek. Deze plaats is zelfs zo populair dat ook Spanjaarden uit andere streken het liefst hierheen komen voor ontspanning en vermaak. 

Wil je graag onderdeel uitmaken van de bevolking van Torrevieja? Dan is een huis kopen in deze streek zeker een goede optie. Spaanse Droomhuizen biedt jou een brede selectie van typen woningen, zoals een appartement, villa, finca en geschakelde woning. Zo vind je altijd het huis dat helemaal aansluit op jouw wensen.

huis kopen torrevieja costa blanca

Amusement in Torrevieja

Als je een huis wilt kopen in Torrevieja of er eenmaal woonachtig bent, hoef je niet ver van huis vandaan voor het nodige vermaak. Naast de winkels, restaurants en bars is er ook een casino, kun je een balletje slaan op een van de golfbanen (Torrevieja heeft drie golfbanen) en is er op elke dag van de week wel een markt in de stad zelf of in de buurt van deze streek. En heb je kleine kinderen of zijn de kleinkinderen afgereisd naar Torrevieja voor een logeerpartij in jouw mooie huis? Dan kunnen ze hun energie kwijt in de waterparken Aquopolis Torrevieja en Aquapark Flamingo.

Roze water

Een andere vorm van ontspanning kan je vinden bij de zoutmeren Laguna Salada de la Mata en Laguna Salina de Torrevieja. In het water zijn grote brokken zout te zien, maar nog veel opvallender is de roze kleur die het water heeft. Dit komt door de aanwezigheid van het micro-organisme archaeas en het kleine zeewier dunaliellas die deze roze kleur afgeven. Dit is een zeer populaire plek in Torrevieja. Niet alleen om de opmerkelijke kleur van het water, maar ook om de verlichtende werking die het meer heeft bij pijnklachten veroorzaakt door aandoeningen als reuma en artritis.

Altijd een vakantiegevoel?

Een huis kopen in Torrevieja is de oplossing. Wil je graag altijd genieten van het ultieme vakantiegevoel, vermaak dichtbij huis en een mediterraan klimaat? Dan is wonen in Torrevieja helemaal geschikt voor jou. Misschien heb je online al een mooie huis gevonden, maar wil je graag weten wat er nog meer beschikbaar is op de markt. 

De adviseurs van Spaanse Droomhuizen helpen je graag verder om het huis te vinden dat voldoet aan jouw wensen en eisen. Vervolgens begeleiden we jou bij de bezichtigingen en de onderhandelingen wanneer je besluit om het huis te kopen.

torrevieja - appartement kopen torrevieja - spaanse droomhuizen
appartement kopen in torrevieja costa blanca

Laat je droomhuis bouwen in Torrevieja

Heb je niet het huis kunnen vinden waar je echt het ‘wauwgevoel’ van kreeg? Maar zie je het wel zitten om een woning te laten bouwen? Ook dan kan je bij ons terecht. Samen gaan wij op zoek naar een geschikt stuk grond en brengen wij jou in contact met een architect en aannemer voor het ontwerp en de realisatie van jouw huis in Torrevieja.

Op zoek naar een huis te koop in Torrevieja?

Als je niet kunt vinden wat je zoekt, maakt je geen zorgen. Vertel ons je wensen en wij zullen jouw droomhuis voor je vinden! Ben je op zoek naar een huis te koop in Torrevieja, neem contact op en wij zullen je een selectie toesturen die aan jouw wensen voldoet.

Spaanse Droomhuizen is dé Nederlandstalige makelaar in Spanje die je helpt bij het vinden en kopen van Spaanse villa’s, herenhuizen, appartementen en penthouses in alle prijsniveaus.

Neem gerust contact met ons op!

Alle huizen te koop in Torrevieja, Costa Blanca

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Vul onze gratis zoekservice in en we zullen jouw droomhuis in Torrevieja voor je vinden!

Sorteer op:

Compare listings

Vergelijken