Zelf huis bouwen in Spanje

Wil je zelf jouw huis bouwen in Spanje? Wellicht heb je jouw droomhuis al helemaal in jouw hoofd… Of ben je na lange tijd zoeken naar een geschikt huis in Spanje tot de conclusief gekomen dat je teveel concessies moet doen op het huis van jouw dromen? Dan is het zelf bouwen van jouw droomhuis in Spanje natuurlijk een goed alternatief.

Spaanse Droomhuizen adviseert en begeleid je ook van A tot Z bij het bouwen van een huis in Spanje. Het bouwen van een villa in Spanje moet voor jou een leuke en ontspannende ervaring zijn. Bij Spaanse Droomhuizen doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat dit ook daadwerkelijk het geval is en ontzorgen je waar nodig. Met als resultaat dat je straks de sleutel van jouw zelf gebouwde huis in handen hebt en kunt genieten van het heerlijke leven onder de Spaanse zon!

zelf huis bouwen in spanje - villa in javea - spaanse droomhuizen
Verbouwen & renovaties in valencia

Jouw droomhuis in Spanje

Spaanse droomhuizen maakt het bouwen van jouw huis in Spanje eenvoudig en aangenaam.
Met onze kennis en ervaring begeleiden wij jou bij:

  • het formuleren van jouw wensen
  • de selectie van jouw locatie
  • het ontwikkelen van het ontwerp
  • de vergunningen en overige administratie
  • de realisatie van jouw droomhuis

Het hele traject van begin tot eind. We werken met een professioneel team van experts en zorgen dat je in goede handen bent voor het bouwen van je eigen huis. Van architect tot aannemer, van financieel tot juridisch advies en van styliste tot meubilair. Wij zullen je persoonlijk begeleiden waar nodig. Geen rompslomp en zorgen. Uiteraard alles met de hoogste kwaliteit en beste garanties

Een kleine impressie:

Javea

Het mondaine Javea in de Costa Blanca noord is een pareltje met de oude stad, de haven en de mooie zandstranden. Hier bouwen we vele modellen op maat.

Aspe

In de Costa Blanca zuid vind je op minder dan een half uur van Alicante, het strand en vliegveld deze Spaanse stad met grondstukken vanaf 500 m2 voor een mooie vrijstaande villa.

Pinoso

In het binnenland onder Alicante vind je de Spaanse plaats Pinoso, met alle voorzieningen. Ook hier vind je weer meer ruimte (grote grondstukken vanaf 10.000 m2) en rust.

Hondon vallei

In de mooie valleien ten zuiden van Alicante vind je de mooie plaatsen Hondon de las Frailes en Hondon de las Nieves. Ook hier kunnen wij jouw droomhuis realiseren.

Ook zelf jouw huis bouwen in Spanje?

Het bouwen van jouw droomhuis in Spanje moet een leuk en zorgeloos proces zijn. Bij Spaanse Droomhuizen werken we heel hard om ervoor te zorgen dat de realisatie van jouw droomhuis soepel verloopt. En dat je nu maar ook straks kunt genieten van jouw eigen villa in Spanje.

We laten je kennismaken met de beste partners waarmee we samenwerken en gezamenlijk helpen wij je tijdens het gehele traject (zie ook onze services die we je kunnen bieden). We begeleiden je bij elke stap in het proces en hopen dat je de informatie over het bouwen van een huis in Spanje op onze website nuttig vindt!

Als je vragen hebt over het bouwen van een huis, meer specifieke informatie wilt over bijvoorbeeld zaken rondom juridische kwesties en belastingen of als je advies nodig hebt over een stap in het koopproces, neem dan nu met ons op door het formulier in te vullen.

We zijn er om je te helpen!

Neem contact met ons op

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met onze voorwaarden, ons privacybeleid en accepteer het gebruik van cookies.

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.