Nieuwbouw in Javea

Voor wie op zoek is naar een gezellige stad aan zee, is Javea de ideale stad aan de Costa Blanca Noord. Wat betreft nieuwbouw in Javea zijn er veel nieuwbouwprojecten te vinden, sommigen op enkele meters van het strand, of met een schitterend uitzicht op één van de mooie baaien.

De nieuwbouw in Javea die momenteel te koop is, bestaat voornamelijk uit villa’s en geschakelde woningen, afhankelijk van de locatie. Het aanbod varieert van knusse townhouses in het stadscentrum tot luxueuze, moderne villa’s met zeezicht. In Javea worden ook nog enkele villa’s in traditionele stijl gebouwd. Ideaal als je het luxegevoel van nieuwbouw wilt, in combinatie met de charme van een traditionele villa.

Qua budget moet je in Javea voor een nieuwbouwvilla of townhouse denken aan een vanafprijs van 500.000. Er zijn ook heuze miljoenenvilla’s te vinden, met spectaculaire uitzichten en voorzien van alle mogelijke luxe. Voor de kleinere budgetten is een nieuwbouw appartement in Javea een optie. 

Enkele wijken in Javea waar je kunt kijken voor nieuwbouw, zijn Arenal, Duanes de la Mar (bij de haven), Tosalet, Balcon al Mar en La Cala.

Nieuwbouw in Javea - villa in traditionele stijl
Javea Costa Blanca Noord

De mooiste baaien en uitkijkpunten

Javea is een prachtige plek voor wandelaars en fietsers. Zo heb je het Montgó-massief en diverse routes om zowel te wandelen als te fietsen.

Wist je dat Javea onder andere bekend staat om de mooie baaien die hier te vinden zijn? Er is zelfs een officiele route langs de mooiste baaien en uitkijkpunten in Javea, waar wij al eerder een blog over schreven.

Verder zijn de boulevard en het gelijknamige zandstrand Arenal populaire gebieden voor zonaanbidders. 

Waarom nieuwbouw kopen in Javea

Jávea (in het Valenciaans: Xàbia) ligt op het meest oostelijke punt langs de Costa Blanca.

Er is een historische oude stad met smalle straatjes. Het havengebied, Duanes de la Mar, biedt visrestaurants en een jachthaven. Er zijn ook evenementen in Javea zoals de San Juan vreugdevuren en het Moren en Christenen festival.

Jávea heeft een heerlijk klimaat en is een populaire bestemming voor zowel toeristen als expats. Al deze punten maken Javea een perfecte locatie om nieuwbouw te kopen. Of je nu een woning zoekt om zelf te bewonen, of als vakantieverblijf.

Benieuwd wat er naast nieuwbouw nog meer te koop is in deze plaats? Bekijk alle huizen te koop in Javea.

Benieuwd naar Javea? Maak alvast een virtuele wandeling.

Nieuwbouw te koop in Javea

Sorteren:

Nieuwbouw in Spanje

We hebben verschillende interessante nieuwbouw te koop in Spanje. Klik hieronder voor meer nieuwbouw.

Verder kijken?

Bekijk het aanbod op Spaanse Droomhuizen of laat ons zoeken: vul de zoekservice in.

Compare listings

Vergelijken