Sponsoring

Bij Spaanse Droomhuizen realiseren we dromen in de vorm van woonwensen in Spanje, maar we dragen ook graag ons steentje bij aan goede initiatieven door als sponsor te fungeren. We ondersteunen verschillende verenigingen, waarvan wij vinden dat ze goed aansluiten bij ons merk en wat wij uit willen dragen. De verenigingen die wij sponsoren zijn actief in sport en/of zorgen voor een sociale impact op de (lokale) gemeenschap. 

Op dit moment is Spaanse Droomhuizen / Dream Properties Group sponsor van:

  • Voetbalclub Graaf Willem II VAC, Wassenaar
  • Padelduo Ruben Cuevas Tornero & Adrian Naranjo Martinez, Valencia
  • De Nederlandse Ondernemersprijs Spanje van de Nationale Business Meeting 2024

We vertellen er graag meer over op deze pagina.

Sponsoring Spaanse Droomhuizen
Sponsoring Graaf Willem II VAC Wassenaar

Graaf Willem II VAC

Als voormalige teamgenoten van het vriendenteam uit de jaren 90, heeft Erwin Hartgring nog steeds nauwe banden met goede vrienden, waarvan de zonen nu schitteren in het eerste team van Graaf Willem II VAC. Het was voor ons dan ook een ‘inkopper’ toen we gevraagd werden één van de veldborden te sponsoren bij de voetbalclub. Zodoende worden de thuiswedstrijden en trainingen van Graaf Willem II VAC tegenwoordig opgevrolijkt met een opvallend oranje bord van Spaanse Droomhuizen.

Graaf Willem is een club waar sfeer voorop staat, naast uiteraard ook familie en prestaties. Het is een belangrijke voetbalclub voor Wassenaar en de Haagse regio, waar jong en oud kunnen voetballen en gezellig samenkomen.

Padelduo Ruben & Adrian

Padel is al vele jaren enorm populair in Spanje. In bijna elke stad en ook steeds vaker in de kleinere plaatsen in Spanje zijn padelbanen te vinden. Dankzij de populariteit van de sport heeft Spanje al enkele topspelers van wereldniveau voortgebracht.

Wij ondersteunen met onze merken Spaanse Droomhuizen en Dream Properties twee toptalenten uit de Comunidad Valenciana, die samen (en soms solo) de wereld over reizen om belangrijke toernooien te spelen. Maak kennis met Ruben Cuevas Tornero en Adrian Naranjo Martinez uit Valencia.

  • Ruben Cuevas Tornero. Ruben heeft al jarenlang ervaring als professioneel padelspeler. Hij staat aan de linkerkant en gebruikt zijn kennis én ervaring in het spel om het de tegenstander technisch erg lastig te maken.
  • Adrian Naranjo Martinez. Adrian is een jong opkomend talent die aan het begin van zijn padelcarrière staat. Hij staat aan de rechterkant van het veld en zijn kracht en snelheid zorgen ervoor dat hij samen met Ruben een topduo vormt.
Sponsor padel Spaanse Droomhuizen
Nationala Business Meeting Valencia in het CaixaForum

De Ondernemersprijs Spanje

Als trotse ondernemers die al heel wat jaren actief zijn in Spanje steunen wij het initiatief van de Nederlandse Ondernemersprijs Spanje, onderdeel van de Nationale Business Meeting 2024. Dit initiatief heeft niet alleen geleid tot de erkenning van vele mooie bedrijven die zijn opgezet door Nederlanders in Spanje, maar heeft ook een vruchtbare bodem gecreëerd waarop nieuwe ondernemingen zijn ontstaan.

Door deel te nemen aan dit initiatief en door ons succesverhaal te delen, hopen wij andere ondernemers te inspireren om hun dromen na te streven en hun ondernemersreis te beginnen. Wij geloven sterk in de kracht van ondernemerschap en zijn dankbaar voor de steun die we hebben ontvangen van de Nederlandse Ondernemersprijs. 

De Nationale Business Meeting vindt plaats op 25 en 26 oktober 2024 in het CaixaForum Valencia.

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.