Referenties

referenties huis kopen spanje

Tevreden klanten

In de afgelopen jaren hebben we al veel Nederlandse en Belgische cliënten tot grote tevredenheid mogen helpen aan hun Spaanse Droomhuis.
Onze grootste motivatie is elke keer weer dat wij zulke positieve terugkoppeling van hen krijgen, zodat wij weten dat we de juiste service bieden (en dan nog meer). Onze klanten zijn onze grootste ambassadeurs. Je kunt ieder van hen vragen naar hun ervaringen met Spaanse Droomhuizen.

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten zijn heel divers: van mensen die willen emigreren, een B&B willen starten of gewoon als tweede huis hier hun vakanties of oude dag willen doorbrengen. Tot mensen hun geld willen investeren vastgoed in plaats van op de bank laten staan. Zij kopen puur als investering en voor (verhuur) rendement.

Professioneel, betrouwbaar en klantgericht

Het kopen van een huis in Spanje blijft toch een spannende aangelegenheid, die je meestal maar een keer doet. Het aanbod in makelaarskantoren en aanverwante bedrijven bij het kopen van een huis in Spanje is enorm. Dus hoe maak je jouw keuze? Het allerbelangrijkste is dat je vertrouwen hebt dat Spaanse Droomhuizen het beste voor je zoekt. Dus wij blijven net zolang doorzoeken totdat je precies vindt naar wat je op zoek was. Eerder zijn wij niet tevreden. Met onze jarenlange kennis en ervaring begeleiden wij je graag, ook in het hele proces daarna. Je kunt ons altijd bellen of mailen en zullen snel reageren en ook regelmatig met je communiceren, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

Referenties

Hier een aantal reacties van mensen die je voorgingen en wij hebben mogen begeleiden bij de aankoop van hun huis in Spanje:

Kees en Geertje uit Nederland (villa in regio Valencia):

“Onze wens was het bezit van een villa in Spanje, een aantal kilometers het binnenland in en toch dichtbij de kust. Maar waar ergens? Noorden, midden of zuiden?
Via iemand in het vliegtuig zijn we in contact gekomen met Erwin. Daaruit vloeide een gesprek voort op hun stand tijdens een beurs. Na een bezoek op kantoor in juni 2019 te Valencia kregen we een bevestiging van goed vertrouwen. Erwin kent de markt en heeft werkelijk de connecties in zijn netwerk op vele gebieden. Via een eisen- en wensenlijst is hij aan de slag gegaan om mogelijke villa’s te selecteren:

Goed bereikbaar via (snel-)wegen, redelijk dichtbij een vliegveld en openbaar vervoer, dichtbij een grote stad met alle faciliteiten en een aangenaam mediterraan klimaat, liefst nog in een landelijke omgeving. In februari 2020 zijn we tijdens de bezichtigingsronde onze droom tegengekomen. De verwijzing naar een Nederlandse advocaat die op de hoogte is van de Spaanse wet- en regelgeving was natuurlijk helemaal top! Oorspronkelijk zouden we eind maart gaan tekenen voor de overdracht echter vanwege de Corona problematiek is dat begin juli geweest. Dit geeft wel aan dat het gehele proces in 6 weken tijd geregeld kan zijn. Zeer prettig is dat er een aftersales service is t.a.v. allerlei praktische problematieken op het gebied van onderhoud villa, zwembad, tuin sleutelservice, klusjes, verbouwingen etc. etc.. We zijn zeer tevreden! Dank je wel!

 

Hans en Sylvia uit Nederland (villa in Villamarchante, Valencia):

“Na ons bezoek aan de stand op de Second Home Beurs hadden we direct het vertrouwen dat we met Erwin de juiste partner gevonden hadden voor onze zoektocht naar een huis in de regio Valencia. Dit vertrouwen is niet beschaamd. Goed luisteren naar onze wensen, meedenken en snel schakelen heeft ertoe geleid dat we inmiddels de bezitters zijn van een mooi huis in de Valencia regio. Wat ons verder enorm heeft geholpen is Erwin’s netwerk waardoor alles van A tot Z voor ons is geregeld! Last but not least, we hebben het persoonlijk contact gedurende deze periode als enorm prettig ervaren. Muchas gracias, Sylvia en Hans”

 

Patrick en Bianca uit Nederland (appartement in Benidorm, Alicante):

“In september 2018 hebben wij op de second home beurs in Utrecht kennis gemaakt met Jacqueline van Spaanse Droomhuizen. Wij hebben al jarenlang een droom om in Benidorm een appartement te kopen. 2 maanden later ontmoeten wij Jacqueline weer, maar dan in Benidorm. Wij hadden samen een lijst samengesteld met appartementen die interessant leken. Uiteindelijk is het het ongeveer 2 maanden later gelukt een leuk appartement te kopen! Dankzij Jacqueline van Spaanse droomhuizen en haar tip voor een goede advocaat/gestor. Bedankt voor de topservice. Wij gaan hopelijk nog jarenlang genieten van ons stulpje. Groeten Patrick en Bianca uit Utrecht “

 

Martien en Jeanette uit Nederland (villa in Godeletta, Valencia):

“Wij kunnen terugzien op een zeer prettige begeleiding bij de aankoop van onze vakantiewoning bij Valencia. In Nederland hebben we al contact gelegd met Erwin Hartgring van Spaanse Droomhuizen. Er was meteen vertrouwen. Erwin wist ook meteen aan te sluiten bij onze wensen. Tijdens onze ‘huizen tour’ rondom Valencia bleek het geselecteerde aanbod dan ook goed aan ons wensenlijstje te voldoen. Op een ontspannen manier zijn we gaan bezichtigen en uiteindelijk hebben we het huis waar we het beste gevoel bij hadden gekocht. Dank Erwin en collega’s van Spaanse Droomhuizen, voor de geboden service.De begeleiding is echt geweldig! Korte lijnen en snel schakelen in combinatie met een persoonlijke benadering. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en daar wordt goed op ingespeeld. Wij kijken met genoegen terug op een succesvol traject! “

 

Marco en Elles uit Nederland (appartement in de wijk Ruzafa, Valencia Stad):

“De begeleiding is echt geweldig! Korte lijnen en snel schakelen in combinatie met een persoonlijke benadering. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en daar wordt goed op ingespeeld. Wij kijken met genoegen terug op een succesvol traject! “

 

Rob en Jeanette uit Nederland (villa in Catral, Alicante):

“Tijdens de Emigratie beurs in februari 2018 zijn wij in contact gekomen met Jacqueline van Spaanse Droomhuizen. Wij raakten er direct van overtuigd dat zij ons goed zou kunnen helpen met onze zoektocht naar ons Spaanse droomhuis.
Na het prettige gesprek op de beurs zijn wij via email in contact met elkaar gebleven. Jacqueline heeft ons vervolgens in de regio van Valencia een aantal villa´s laten zien en via haar netwerk ook een aantal villa´s aan de Costa Blanca Zuid. Uiteindelijk hebben we ons droomhuis in Catral gevonden! Na de overdracht in september zijn we nu heerlijk aan het genieten van het Spaanse leven. Muchas gracias Jacqueline!”

 

Angelina en George uit Nederland (appartement in de wijk Eixample, Valencia Stad):

“Via het internet kwamen we in contact met Makelaar Valencia. Vanaf het eerste moment verliep de communicatie met Erwin uiterst vlot. Vragen of berichtjes tussendoor beantwoordt hij onmiddellijk. Erwin heeft een uitstekend netwerk en heeft ons een behoorlijk aantal appartementen laten zien. Hij woont zelf ook in Valencia en kent de stad dus goed. Onder het genot van de kopjes koffie tussendoor heeft hij ons goed leren kennen en wist zodanig precies wat we zochten. Het appartement dat we uiteindelijk kochten ( in Gran Via !) stond net een paar dagen te koop en dank zij het snelle handelen van Erwin is het gelukt.. Ook in Valencia moet je er tegenwoordig heel snel bij zijn..! En ook van de advocaat en de aannemer, die hij heeft aanbevolen, hebben we dankbaar gebruik gemaakt. Dank je, Erwin..!!”

Benjamin en Hugo uit België (appartement in de wijk Eixample, Valencia Stad):

“From the very first contact till the final meeting at the Notary, everything went smoothly. The communication and guidance was helpful and reassuring. After hearing so many stories going bad, Spaanse Droomhuizen – Makelaar Valencia proved to be the helping hand one needs in taking such important decisions as buying a house abroad. Thanks!”

Elsa uit Nederland (appartement in de wijk El Botanico, Valencia Stad):

“Sinds mijn eerste bezoek aan Valencia in 2005 heb ik mijn hart aan deze stad verpand. In januari van dit jaar ging een lang gekoesterde wens in vervulling en kocht ik daar mijn appartement, voor vakantie en verhuur (appartementelsavalencia.eu), vlakbij de binnenstad. De begeleiding van Erwin Hartgring in het aankoopproces maakten dat deze stap voor mij behapbaar werd. Hij gaf mij met zijn kennis en informatie het vertrouwen. En de vele contacten die hij heeft maken het aankoopproces en alles daar omheen overzichtelijk. Het wordt daardoor heel doenlijk de zaken geregeld te krijgen. En zo kwam ik dat ik, in combinatie met een dosis geluk en toeval, mijn ideale “referentieappartement” kon aanschaffen, dat ik weken daarvoor op internet had gezien. Een rimpelloos proces, waarin alles op z’n plek viel. Bedankt Erwin!”

 

Ramona en Wiljan uit Nederland (B&B in Gaianes, Alicante):

“Tijdens onze zoektocht naar ons droomhuis voor onze Bed and Breakfast zijn we uitstekend begeleid door Jacqueline. Ze kende onze wensen en speelde hier pro actief op in. Ze bezocht met ons diverse huizen in diverse regio´s, hielp met het proces van aankoop en ook na de aankoop konden we bij haar terecht met vragen. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in onze eigen B&B Finca Soñada. We zijn heel blij dat we onze droom hebben kunnen realiseren mede met behulp van Spaanse Droomhuizen. .”
Ramona en Wiljan”

Lees hier het hele verhaal van hun zoektocht naar hun B&B.

Ingrid en John uit Nederland (villa in Lliber, Alicante):

“Nadat wij de Second Home beurs in Utrecht hadden bezocht, kwamen wij al gauw in contact met Jacqueline. Wat een geweldig accurate vrouw. Wij hadden vooraf al wat huizen gezien op internet en hebben samen met het aanbod, wat Jacqueline nog had uitgezocht, een selectie gemaakt. Zij is continue met ons in contact gebleven, reageerde snel op mails of telefoontjes. Eind november vlogen wij naar Spanje waar een spontane en hartelijke Jacqueline voor een strak bezichtigingsprogramma had gezorgd. En….ja hoor, wij vonden ons droomhuis in de Jalon vallei!
Jacqueline bracht ons in contact met een advocaat, die je in Spanje nodig hebt bij het koopproces. Ook zorgde zij voor wat extra druk in het proces toen dit, door o.a. de kerstvakantie, wat leek te stagneren. Het is echt fantastisch om een Nederlands sprekend contactpersoon te hebben bij zo’n belangrijk stap. Uiteindelijk hebben wij, mede dankzij de geweldige inzet van Jacqueline, half februari de overdracht van ons droomhuis bij de notaris getekend.
Wij zijn dolblij, dat Jacqueline op ons pad is gekomen en raden iedereen die hun Spaanse droom willen verwezenlijken aan, contact op te nemen met www.spaansedroomhuizen.com.
John en Ingrid”

Theo en Jennifer uit Nederland (villa in Villamarchante, Valencia):

“Via de Second Home beurs kwamen we in contact met het bedrijf Spaanse droomhuizen. Dat kwam mooi uit, want we waren op zoek naar ons droomhuis in Spanje. We hebben in Nederland gezocht op verschillende websites naar panden die ons aanspraken. Het maakte niet uit waar het te koop stond, Jaqueline regelde een stevig bezoekschema aan de door ons uitgezochte huizen. Zo hielden we onze favoriet over. Jacqueline adviseerde ons tijdens het aankooptraject, terwijl er ook nog wel genoeg ruimte was voor onze eigen mening. Het netwerk rondom het aankoop proces is Nederlandstalig en dat is in zo’n onbekend proces wel zo fijn! Kortom een betrouwbare partner in een spannend proces.”

Walter en Gerti uit Nederland (villa in Pebralba, Valencia):

“Ook wij hebben via Makelaar Valencia ons droomhuis gevonden.Vlotte professionele begeleiding zoals ‘wij noorderlingen’ gewend zijn.
Want hoe lekker relaxed ‘mañana’ ook is, als je in het buitenland een huis koopt is het toch wel fijn als je iemand hebt die voor je klaar staat en snel en adequaat handelt.
Erwin en zijn netwerk waren voor ons van onschatbare waarde!”

Friso en Sandra uit Nederland (villa in Lliria, Valencia):

“Wij hebben Makelaar Valencia leren kennen als een zeer betrouwbare partner bij het kopen van ons huis in Lliria. Het grote voordeel is dat ze Nederlands spreken en alle in en outs kennen. Ze geven advies op maat en helpen bij het hele proces. Ze hebben een groot netwerk en hebben ons geholpen bij het vinden van een advocaat. Zo n advocaat heb je wel nodig bij het kopen van een huis in Spanje. Daarnaast zijn het ook gewoon erg vriendelijke mensen en zeer prettig in de omgang. Kortom als je een huis zoekt in Valencia of elders in Spanje moet je bij Spaanse Droomhuizen of Makelaar Valencia zijn !!!”

Familie Alderlieste uit Nederland (appartement in Cabanyal, Valencia stad):

“Op de Second Home Beurs hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met Erwin. Wij waren op zoek naar een goede investering in Valencia City. Na de eerste selecties ontvangen te hebben, zijn wij met Erwin op pad gegaan en hebben verschillende appartementen bezichtigd. We hadden geen hoog budget, dus de uitdaging was groot. Maar we hebben een goed gerenoveerd appartement in Cabanyal gevonden. Spaanse Droomhuizen – Makelaar Valencia heeft ons zeer goed geadviseerd in de weg die wij moesten gaan bewandelen. Van bank tot advocaat en van een betrouwbare verhuurpartner tot Ikea. Wij zijn over Spaanse Droomhuizen erg goed te spreken en kunnen deze organisatie aan iedereen aanbevelen!!”

Fred en Ellen uit Duitsland (appartement in Palmar, Tenerife):

“Het is in de afgelopen week na lang wachten wensen eindelijk gelukt ons droomappartement in Tenerife aan te kopen. Nu nog een keer terug om het appartement aan te kleden en dan is het helemaal in orde voor ons. Wij willen jou nogmaals bedanken voor jouw eerste opties in de buurt van Barcelona, het in contact brengen met de makelaar op Tenerife en jouw goede opvolging. Het heeft het voor ons zeer aangenaam gemaakt om zo een aankoop in Spanje te doen.”

Jurgen en Yanni uit België (appartement in Altea Centrum, Costa Blanca Noord):

“Onze droom was al reeds enkele jaren om iets te zoeken in Spanje.Maar hoe begint je eraan? Eerst zoeken op het internet… Geen goed idee..
Via vrienden van ons uit Calpe zijn wij op hun aanraden naar de Second Home beurs in Gent geweest.Daar hebben wij de lieve Jacqueline van Spaanse Droomhuizen ontmoet. Het klikte meteen!
Zij heeft ons super geholpen op onze route om deze zoektocht te voltooien. Ze heeft ons volledig begeleid naar waar we nu beland zijn: een zeer mooi appartement in Altea centrum dat volledig aan onze eisen voldoet. De begeleiding, de regelingen alles werd nauwkeurig en perfect opgevolgd volgens onze wensen door haar, tot en met het ondertekenen van onze verkoopakte bij de notaris.
Jacqueline, enorm bedankt voor alles, want zonder u zaten we nog achter onze pc naar alle mooie prentjes te kijken. Je bent altijd welkom in Altea ”

Lutgart en Erik uit België (villa in Lliria, Costa Valencia):

“We leerden Spaanse Droomhuizen en Jacqueline kennen op de Second Home Beurs in Gent, waar ze de regio Valencia promootte. Aanvankelijk zochten we een vakantiehuis in Alicante. Jacqueline was zo enthousiast over Valencia dat we besloten in die regio een huis te zoeken. Al snel reisden we af naar Valencia om onze zoektocht aan te vangen. Jacqueline straalde vertrouwen uit, luisterde goed naar wat we precies zochten, voelde goed aan wat we wilden. Ze gaf veel informatie over de streek, het reilen en zeilen van de Spanjaarden. Tips waar we nu nog veel aan hebben. Jacqueline begeleidde ons van a tot z, zocht onder andere een advokaat, die dan weer voor een contactpersoon bij de bank zorgde (een Spaanse bankrekening is verplicht). We voelden dat Jacqueline oprecht geïnteresseerd was en het beste met ons voorhad. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Op onze vragen en mails kregen we altijd snel een antwoord. Ook na het sluiten van de koop. Wij hadden nooit gedacht dat we zo vlug ons droomhuis in Spanje zouden vinden. Ondertussen gingen we al verschillende naar Lliria en zijn we blij dat we voor Valencia gekozen hebben…”

Richard, Andrea en Luna uit Nederland (villa in Jalon, Costa Blanca Noord):

“Via Google heb ik Spaanse Droomhuizen gevonden en hebben we tijdens onze 1ste trip in januari 2017 naar deze omgeving gebruik gemaakt van de diensten van Spaanse Droomhuizen maar ook nog van een 4-tal andere aankoop makelaars. We hadden ons droomhuis niet gevonden tijdens de eerste trip en zijn toen voor een 2e keer eind februari teruggekeerd om nog meer huizen te gaan bezoeken en toen hebben we besloten om alleen gebruik te maken van de service van Jacqueline van Spaanse Droomhuizen. We hebben voor haar gekozen vanwege haar spontaniteit, enthousiasme, haar professionaliteit en haar gemeende interesse in het vinden van ons droomhuis. Ze heeft ons diverse tips gegeven voor het vinden van een goede professionele gestor en advocaat alsmede naar een hypotheek verstrekker. Ook na de officiële overdracht van ons huis mei op 31 mei j.l., heeft Jacqueline nog enkele malen op een plezierige manier contakt met ons opgenomen.
We zijn heel blij met Spaanse droomhuizen, muchas gracias!”

Maarten en Stéphanie uit Nederland (huis in regio Valencia, Torrent):

“Na bijna drie jaar een woning gehuurd te hebben nabij Altea zijn we samen met Erwin op zoek gegaan naar een koopwoning in (de omgeving van) Valencia. We wilden graag naar Valencia verhuizen om onze lifestyle onderneming te laten groeien, maar ook omdat wij “de grote stad” , zoals we die in Nederland gewend waren, misten. Erwin van Spaanse Droomhuizen heeft ons erg goed begeleid tijdens het gehele traject. Bij een huis kopen in Spanje komt een stuk meer kijken dan huren. Erwin heeft ons met de juiste adviseurs in contact gebracht en heeft namens ons onderhandelt. Het grote pluspunt is dat de (eerste) communicatie allemaal in het Nederlands is, zo kom je niet voor verrassingen te staan.”

Jenneke en Willem uit Nederland (duplex penthouse in Valencia stad):

“Op de Second Home Woonbeurs in Gent kwamen wij in prettig en persoonlijk contact met Jacqueline. De basis werd gelegd. Twee dagen later ontvingen wij van Erwin al enige voorstellen. Wij hebben twee rondes met appartementen bezoeken achter de rug gehad alvorens tot de koop van ons penthouse over te gaan. Zo kwamen wij steeds beter tot ‘de trechter keuze’, zoals Erwin het noemde, over de buurt en wat we precies wilden. Bij de aankoop heeft Erwin ons uitstekend, stapsgewijs en adequaat begeleid naar de uiteindelijke koop van ons penthouse. Ook het persoonlijke contact was zeer plezierig en ontspannen. Dank Erwin en Jacqueline!”

Wilma en Ivo uit Nederland (villa in Calpe – Costa Blanca noord):

“De betrokkenheid, hulp en het enthousiasme van Jacqueline heeft ons enorm geholpen bij het vinden van onze droom villa, enorm bedankt! Wij kunnen iedereen dan ook het team van Spaanse Droomhuizen van harte aanbevelen. Zij bijten zich met passie vast in de zoekopdracht en hebben onze droom uit laten komen! We zullen jullie zeker aanbevelen bij onze vrienden, kennissen en wat zich in Spanje bij ons aandient als potentiele kandidaten voor jullie”

Colette en Jan uit België (appartement in Calafell – Costa Dorada):

“Jacqueline heeft ons op de goede weg gezet om een mooi appartement te vinden op de 1ste lijn in Segur De Calafell (Tarragona, Costa Dorada). Ze informeerde regelmatig naar de stand van zaken en gaf ons tips in verband met de afhandeling van het aankoopcontract; ook na de aankoop contacteerde ze ons om te horen of alles okay was. Naar onze mening een betrouwbare partner!”

Anja en Joost uit Nederland (villa in Vera Playa – Costa Almeria):

“We hebben al een huis in Mazarron (Spanje) wat ons erg goed bevalt. We waren op zoek naar nóg een huis in Spanje in een ander gebied of andere regio. Wij kwamen bij Spaanse Droomhuizen terecht en zijn goed doorverwezen naar makelaars in die regio’s. We hebben verschillende woningen kunnen bezichtigen en hebben daaruit de juiste kunnen kiezen. Jacqueline heeft ons geholpen in het hele proces, met het bod uitbrengen en veel duidelijke informatie gegeven. Wij zijn fantastisch, super goed geholpen en geadviseerd. Zelfs na de koop van ons huis zijn zij nog belangstellend. We hebben ons tweede huis gevonden in het mooie Vera Playa. Het is erg fijn met Spaanse Droomhuizen te werken net als met de makelaar ter plekke. Het is in één woord magnifiek. Groetjes, of op zijn Spaans Saludos!”

Tom en Irene uit Nederland (landhuis in San Felipe Neri – Alicante):

“Zoeken naar een huis in Spanje is een spannend avontuur, met valkuilen en haken en ogen. Wat hebben we een geluk gehad met Spaanse Droomhuizen. Ze zorgden voor geweldige adviezen en betrouwbare adressen (o.a. makelaars). Ze reageerden snel en adequaat. We hebben ons gesteund en gehoord gevoeld én uiteindelijk onze droomplek gevonden. Heel veel dank!”

Jac en Marjolein uit Nederland (finca in Moraira, Costa Blanca noord):

“Tijdens onze zoektocht naar ons droomhuis heeft Jacqueline een grote bijdrage geleverd totdat we ons stekje hadden gevonden! Ze mailde ons zeer regelmatig informatie over huizen in Spanje. Eénmaal daar nam ze ons mee naar diverse panden. Met veel geduld en optimisme is het haar gelukt op de valreep een schitterende finca te laten zien en waren we gelijk verkocht! Jacqueline, bedankt voor je geduld, vriendelijkheid en professionele expertise! We genieten ontzettend veel van ons 2e droomhuis!”

Yolande en Paul uit België (huis in Andalusië):

“Dit team garandeert 100% tevredenheid en dat er zal worden gezocht tot je droomhuis is gevonden.
Wij kunnen volmondig beamen dat die beloftes ook werkelijk worden waargemaakt. Door allerlei onvoorziene en persoonlijke omstandigheden heeft onze zoektocht langer geduurd dan we hadden verwacht maar het resultaat is er wel gekomen. Jacqueline levert een geweldige service met een hele enthousiaste en persoonlijke aanpak waardoor je je tijdens het hele proces goed begeleid voelt. Wij zijn gek op ons droomhuis. Nogmaals heel veel dank voor alles wat je hebt gedaan om dit te realiseren.”

Leon en Marja uit Nederland (huis in regio Valencia, Costa del Azahar):

“Met hulp van Spaanse Droomhuizen hebben wij sneller dan ooit verwacht een huis naar onze wensen gevonden.
Waar Spaanse Droomhuizen zich positief in heeft onderscheiden is dat er echt naar onze wensen werd geluisterd en dat het aanbod van te bezoeken huizen daar goed op aansloot. Ook tijdens het aankoopproces was Erwin altijd bereikbaar voor vragen van onze kant en heeft hij ons met raad en daad bijgestaan. Voor ons is het genieten begonnen. “

Katrien & Michael uit België  (appartement in Altea, Costa Blanca noord):

“Dankzij Spaanse Droomhuizen hebben wij alvast ons plekje onder de zon gevonden! Heel hartelijk bedankt daarvoor! Super service, altijd vriendelijk, en heel belangrijk: de klant staat voorop en niet het immokantoor! Wij hebben ondertussen al een jaartje kunnen genieten van ons stekje en hebben nog geen moment spijt gehad.”

Francoisetevreden klanten spaanse droomhuizen & Jacques uit België
(villa in Calpe, Costa Blanca noord):

“Het was voor ons heel aangenaam, om eindelijk iemand te vinden die onze wensen en ideeën kon realiseren, we waren al een tijdje op zoek naar de ideale woning via internet, maar dat is zoeken naar een speld in de hooiberg… Tot we met U Jacqueline in kontakt kwamen, alles verliep plots heel vlot, U voelde aan wat en waar we wilden iets vinden! Dank zij U en de vlotte, aangename samenwerking is alles zeer vlug verlopen!! Heel veel dank daarvoor !”

Natasja & Jerry uit Nederland (villa in Denia, Costa Blanca noord):

“Wij zijn op een zeer enthousiaste en persoonlijke manier geholpen bij onze zoektocht naar een huis in Spanje. In Nederland hebben wij al een goede selectie huizen en tips ontvangen maar ook in Spanje tijdens de bezichtigingen was de begeleiding van het team van Spaanse Droomhuizen prettig en professioneel. Zelfs toen de koop gesloten was hebben zij regelmatig op een plezierige manier contact gehouden. In één woord: perfect! “

Marian & Frans uit Nederland (finca in Andalusië):

“We willen je graag hartelijk bedanken voor alle hulp en ook voor ons in contact brengen met de juiste makelaar, want anders waren we, denk ik, nog steeds op zoek geweest! Het was even zoeken naar de juiste regio, maar dit gebied en dit huis waren toch echt wat we bedoelden en het is heel fijn dat we het, dankzij jullie en deze makelaar, ook gevonden hebben. Veel succes in de toekomst met de verkoop van Spaanse huizen en als we mensen tegenkomen die een huis zoeken zullen we hen zeker aan je verwijzen.”

referenties huis kopen Spanje Spaanse Droomhuizen

Wij bieden een 100% tevredenheids garantie. Gegarandeerd…en volledig gratis!

Ook meer weten van onze werkwijzen en hoe wij jou kunnen begeleiden bij het zoeken en kopen van een huis in Spanje?
Neem gerust eens contact met ons op en wij zullen je het met plezier uitleggen.

error: Content is protected !!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Wij gebruiken cookies voor de volgende redenen:

Functioneel Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)

Statistieken Voor analyse doeleinden om de website te verbeteren (vereist)

Social Media Voor het laten functioneren van like buttons

Advertenties Om bij te houden welke advertenties je al hebt gezien en hoe vaak

Interesses Om informatie en advertenties zoveel mogelijk te laten aansluiten bij je interesses

Verwijder je cookies uit je browser dan kan je keuze niet worden herkend en zal je opnieuw over het gebruik van cookies worden geïnformeerd en om toestemming worden gevraagd.

Close