Tevreden klanten

In de afgelopen jaren hebben we al veel Nederlandse en Belgische cliënten tot grote tevredenheid mogen helpen aan hun Spaanse Droomhuis. Onze grootste motivatie is elke keer weer dat wij zulke positieve terugkoppeling van hen krijgen, zodat wij weten dat we de juiste service bieden (en dan nog meer). Onze klanten zijn onze grootste ambassadeurs. Je kunt ieder van hen vragen naar hun ervaringen met Spaanse Droomhuizen, zij geven je graag referenties over Spaanse Droomhuizen.

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten zijn heel divers: mensen op zoek naar een mooi vakantiehuis, investeerders in vastgoed tot mensen die willen emigreren, een B&B willen starten of hier hun oude dag willen doorbrengen. 

Het kopen van een huis in Spanje blijft toch een spannende aangelegenheid, die je meestal maar één keer doet. Het aanbod in makelaarskantoren en aanverwante bedrijven bij het kopen van een huis in Spanje is enorm. Dus hoe maak je jouw keuze? Het allerbelangrijkste is dat je vertrouwen hebt dat Spaanse Droomhuizen het beste voor jou zoekt. Dus wij blijven net zolang doorzoeken totdat je precies vindt naar wat je op zoek was. Eerder zijn wij niet tevreden.

Wij begeleiden je ook graag in het hele proces daarna. Je kunt ons altijd bellen of mailen en zullen snel reageren en ook regelmatig met je communiceren, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

Referenties Spaanse Droomhuizen

Hieronder een aantal reacties van mensen die je voorgingen en wij hebben mogen begeleiden bij de aankoop van hun huis in Spanje. Kijk eventueel voor de actuele referenties altijd nog even bij de Google Reviews om te zien wat onze klanten hier melden. 

Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Gegarandeerd…en volledig gratis!

Ook meer weten van onze werkwijzen en hoe wij jou kunnen begeleiden bij het zoeken en kopen van een huis in Spanje?
Neem gerust eens contact met ons op en wij zullen je het met plezier uitleggen.

Door goed contact als collega makelaar vanuit Jávea, Spaanse Droomhuizen ingeschakeld voor mijn eigen zoektocht naar een appartement in Valencia. Duidelijk aangegeven wat ik zocht en vervolgens zeer efficiënt een selectie van woningen bekeken en bij mijn tweede bezoek gelijk de beslissing gemaakt! Doelgerichte, professionele en toch ook persoonlijke service! Super en ik houd echt een topgevoel over aan de aankoop van mijn eerste woning!

5/5

Floortje

Nieuwbouw appartement in Valencia stad
Referenties over Spaanse Droomhuizen

Onze wens was het bezit van een villa in Spanje. Maar waar ergens? 
Via via zijn we in contact gekomen met Erwin. Daaruit vloeide een gesprek voort op hun stand tijdens een beurs. Na een bezoek op kantoor in juni 2019 te Valencia kregen we een bevestiging van goed vertrouwen. Erwin kent de markt en heeft werkelijk de connecties in zijn netwerk op vele gebieden. Via een eisen- en wensenlijst is hij aan de slag gegaan om mogelijke villa’s te selecteren. 

In februari 2020 zijn we tijdens de bezichtigingsronde onze droom tegengekomen. De verwijzing naar een Nederlandse advocaat die op de hoogte is van de Spaanse wet- en regelgeving was natuurlijk helemaal top! Oorspronkelijk zouden we eind maart gaan tekenen voor de overdracht echter vanwege de Corona problematiek is dat begin juli geweest. Dit geeft wel aan dat het gehele proces in 6 weken tijd geregeld kan zijn. Zeer prettig is dat er een aftersales service is t.a.v. allerlei praktische problematieken op het gebied van onderhoud villa, zwembad, tuin, sleutelservice, klusjes, verbouwingen etc. etc.. We zijn zeer tevreden! Dank je wel!

5/5

Geertje & Kees

Villa in regio Valencia
villa in valencia - referenties spaanse droomhuizen

Na ons bezoek aan de stand op de Second Home Beurs hadden we direct het vertrouwen dat we met Erwin de juiste partner gevonden hadden voor onze zoektocht naar een huis in de regio Valencia. Dit vertrouwen is niet beschaamd. Goed luisteren naar onze wensen, meedenken en snel schakelen heeft ertoe geleid dat we inmiddels de bezitters zijn van een mooi huis in de Valencia regio. Wat ons verder enorm heeft geholpen is Erwin’s netwerk waardoor alles van A tot Z voor ons is geregeld! Last but not least, we hebben het persoonlijk contact gedurende deze periode als enorm prettig ervaren. Muchas gracias! 

5/5

Sylvia en Hans

Villa in Villamarchante - Valencia
villa in villamarchante valencia - referenties spaanse droomhuizen

In september 2018 hebben wij op de second home beurs in Utrecht kennis gemaakt met Jacqueline van Spaanse Droomhuizen. Wij hebben al jarenlang een droom om in Benidorm een appartement te kopen. 2 maanden later ontmoeten wij Jacqueline weer, maar dan in Benidorm. Wij hadden samen een lijst samengesteld met appartementen die interessant leken. Uiteindelijk is het het ongeveer 2 maanden later gelukt een leuk appartement te kopen! Dankzij Jacqueline van Spaanse droomhuizen en haar tip voor een goede advocaat/gestor. Bedankt voor de topservice. Wij gaan hopelijk nog jarenlang genieten van ons stulpje.

5/5

Bianca & Patrick

Appartement in Benidorm - Costa Blanca
appartement in costa blanca - referenties spaanse droomhuizen

Wij kunnen terugzien op een zeer prettige begeleiding bij de aankoop van onze vakantiewoning bij Valencia. In Nederland hebben we al contact gelegd met Erwin Hartgring van Spaanse Droomhuizen. Er was meteen vertrouwen. Erwin wist ook meteen aan te sluiten bij onze wensen. Tijdens onze ‘huizen tour’ rondom Valencia bleek het geselecteerde aanbod dan ook goed aan ons wensenlijstje te voldoen. Op een ontspannen manier zijn we gaan bezichtigen en uiteindelijk hebben we het huis waar we het beste gevoel bij hadden gekocht. Dank Erwin en collega’s van Spaanse Droomhuizen, voor de geboden service. De begeleiding is echt geweldig! Korte lijnen en snel schakelen in combinatie met een persoonlijke benadering. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en daar wordt goed op ingespeeld. Wij kijken met genoegen terug op een succesvol traject!

5/5

Jeanette & Martien

Villa in Godelleta - Valencia
villa in godelleta valencia - referenties spaanse droomhuizen

Tijdens de Emigratie beurs in februari 2018 zijn wij in contact gekomen met Jacqueline van Spaanse Droomhuizen. Wij raakten er direct van overtuigd dat zij ons goed zou kunnen helpen met onze zoektocht naar ons Spaanse droomhuis.
Na het prettige gesprek op de beurs zijn wij via email in contact met elkaar gebleven. Jacqueline heeft ons vervolgens in de regio van Valencia een aantal villa´s laten zien en via haar netwerk ook een aantal villa´s aan de Costa Blanca Zuid. Uiteindelijk hebben we ons droomhuis in Catral gevonden! Na de overdracht in september zijn we nu heerlijk aan het genieten van het Spaanse leven. Muchas gracias Jacqueline!

5/5

Jeanette & Rob

Villa in Catral - Costa Blanca
referenties spaanse droomhuizen - villa costa blanca

Sinds mijn eerste bezoek aan Valencia in 2005 heb ik mijn hart aan deze stad verpand. In januari van dit jaar ging een lang gekoesterde wens in vervulling en kocht ik daar mijn appartement, voor vakantie en verhuur (www.appartementelsavalencia.eu), vlakbij de binnenstad.

De begeleiding van Erwin Hartgring in het aankoopproces maakte dat deze stap voor mij behapbaar werd. Hij gaf mij met zijn kennis en informatie het vertrouwen. En de vele contacten die hij heeft maken het aankoopproces en alles daar omheen overzichtelijk. Het wordt daardoor heel doenlijk de zaken geregeld te krijgen. En zo kwam ik dat ik, in combinatie met een dosis geluk en toeval, mijn ideale “referentieappartement” kon aanschaffen, dat ik weken daarvoor op internet had gezien.

Een rimpelloos proces, waarin alles op z’n plek viel. Bedankt Erwin en team!

5/5

Elsa

Appartement in Botanico - Valencia stad
Recensie over Makelaar Valencia - appartement in Valencia

De begeleiding is echt geweldig!

Korte lijnen en snel schakelen in combinatie met een persoonlijke benadering. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en daar wordt goed op ingespeeld.

Wij kijken met genoegen terug op een succesvol traject! 

5/5

Elles & Marco

Appartement in Ruzafa - Valencia stad
Referenties over Makelaar Valencia - appartement in Ruzafa

Wij hebben Makelaar Valencia leren kennen als een zeer betrouwbare partner bij het kopen van ons huis in Lliria.

Het grote voordeel is dat ze Nederlands spreken en alle in en outs kennen. Ze geven advies op maat en helpen bij het hele proces. Ze hebben een groot netwerk en hebben ons geholpen bij het vinden van een advocaat. Zo’n advocaat heb je wel nodig bij het kopen van een huis in Spanje.

Daarnaast zijn het ook gewoon erg vriendelijke mensen en zeer prettig in de omgang. Kortom als je een huis zoekt in Valencia of elders in Spanje moet je bij Spaanse Droomhuizen of Makelaar Valencia zijn!!!

5/5

Friso

Villa in Lliria - Valencia
review huis kopen in Lliria via Makelaar Valencia

Op de Second Home Beurs hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met Spaanse Droomhuizen.

Wij waren op zoek naar een goede investering in Valencia stad. Na de eerste selecties ontvangen te hebben, zijn wij met Erwin op pad gegaan en hebben verschillende appartementen bezichtigd. We hadden geen hoog budget, dus de uitdaging was groot. Maar we hebben een goed gerenoveerd appartement in Cabanyal gevonden.

Spaanse Droomhuizen heeft ons zeer goed geadviseerd in de weg die wij moesten gaan bewandelen. Van bank tot advocaat en van een betrouwbare verhuurpartner tot Ikea. Wij zijn over Spaanse Droomhuizen zeer goed te spreken en kunnen deze organisatie aan iedereen aanbevelen!! 

5/5

Steven

Appartement in Cabanyal - Valencia stad
referenties over Makelaar Valencia - appartement in cabanyal

We leerden Spaanse Droomhuizen en Jacqueline kennen op de second home beurs in Gent, waar ze de regio Valencia promootte. Aanvankelijk zochten we een vakantiehuis in Alicante. Jacqueline was zo enthousiast over Valencia dat we besloten in die regio een huis te zoeken.

Al snel reisden we naar Valencia om onze zoektocht aan te vangen. Jacqueline straalde vertrouwen uit, luisterde goed naar wat we precies zochten, voelde goed aan wat we wilden. Ze gaf veel informatie over de streek, het reilen en zeilen van de Spanjaarden. Tips waar we nu nog veel aan hebben. Jacqueline begeleidde ons van a tot z, zocht onder andere een advocaat, die dan weer voor een contactpersoon bij de bank zorgde(een Spaanse bankrekening is verplicht).

We voelden dat Jacqueline oprecht geïnteresseerd was en het beste met ons voorhad. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Op onze vragen en mails kregen we altijd snel een antwoord. Ook na het sluiten van de koop. Wij hadden nooit gedacht dat we zo vlug ons droomhuis in Spanje zouden vinden .
Ondertussen gingen we al verschillende keren naar Lliria en zijn we blij dat we voor Valencia gekozen hebben… 

5/5

Lutgart

Villa in Lliria - Valencia
villa kopen lliria - spaanse droomhuizen

Ook wij hebben via Makelaar Valencia ons droomhuis gevonden.

Vlotte professionele begeleiding zoals ‘wij noorderlingen’ gewend zijn.
Want hoe lekker relaxed ‘mañana’ ook is, als je in het buitenland een huis koopt is het toch wel fijn als je iemand hebt die voor je klaar staat en snel en adequaat handelt.

Erwin, zijn team en zijn netwerk waren voor ons van onschatbare waarde.

5/5

Walter & Gerti

Villa in Pedralba - Valencia
aankoopbegeleiding villa in Pedralba - Makelaar Valencia

Nadat wij de Second Home beurs in Utrecht hadden bezocht, kwamen wij al gauw in contact met Jacqueline. Wat een geweldig accurate vrouw. Wij hadden vooraf al wat huizen gezien op internet en hebben samen met het aanbod, wat Jacqueline nog had uitgezocht, een selectie gemaakt. Zij is continue met ons in contact gebleven, reageerde snel op mails of telefoontjes. Eind november vlogen wij naar Spanje waar een spontane en hartelijke Jacqueline voor een strak bezichtigingsprogramma had gezorgd. En….ja hoor, wij vonden ons droomhuis in de Jalon vallei!
Jacqueline bracht ons in contact met een advocaat, die je in Spanje nodig hebt bij het koopproces. Ook zorgde zij voor wat extra druk in het proces toen dit wat leek te stagneren. Het is echt fantastisch om een Nederlands sprekend contactpersoon te hebben bij zo’n belangrijk stap. Uiteindelijk hebben wij, mede dankzij de geweldige inzet van Jacqueline, half februari de overdracht van ons droomhuis bij de notaris getekend.
Wij zijn dolblij, dat Jacqueline op ons pad is gekomen en raden iedereen die hun Spaanse droom willen verwezenlijken aan, contact op te nemen met Spaanse Droomhuizen.

5/5

Ingrid en John

Villa in Lliber - Costa Blanca
villa in jalon costa blanca - referenties spaanse droomhuizen

Tijdens onze zoektocht naar ons droomhuis voor onze Bed and Breakfast zijn we uitstekend begeleid door Jacqueline. Ze kende onze wensen en speelde hier pro actief op in. Ze bezocht met ons diverse huizen in diverse regio´s, hielp met het proces van aankoop en ook na de aankoop konden we bij haar terecht met vragen. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in onze eigen B&B in het binnenland van de Costa Blanca in de Alicante regio. We zijn heel blij dat we onze droom hebben kunnen realiseren mede met behulp van Spaanse Droomhuizen. 

5/5

Ramona & Wiljan

B&B in Costa Blanca
B&B Costa Blanca - Spaanse Droomhuizen

Via de Second Home beurs kwamen we in contact met het bedrijf Spaanse droomhuizen. Dat kwam mooi uit, want we waren op zoek naar ons droomhuis in Spanje. We hebben in Nederland gezocht op verschillende websites naar panden die ons aanspraken. Het maakte niet uit waar het te koop stond, Jaqueline regelde een stevig bezoekschema aan de door ons uitgezochte huizen. Zo hielden we onze favoriet over. Jacqueline adviseerde ons tijdens het aankooptraject, terwijl er ook nog wel genoeg ruimte was voor onze eigen mening. Het netwerk rondom het aankoop proces is Nederlandstalig en dat is in zo’n onbekend proces wel zo fijn! Kortom een betrouwbare partner in een spannend proces.

5/5

Jennifer & Theo

Villa in Villamarchante - Valencia

Onze droom was al reeds enkele jaren om iets te zoeken in Spanje. Maar hoe begint je eraan? Eerst zoeken op het internet… Geen goed idee..
Via vrienden van ons uit Calpe zijn wij op hun aanraden naar de Second Home beurs in Gent geweest. Daar hebben wij de lieve Jacqueline van Spaanse Droomhuizen ontmoet. Het klikte meteen!
Zij heeft ons super geholpen op onze route om deze zoektocht te voltooien. Ze heeft ons volledig begeleid naar waar we nu beland zijn: een zeer mooi appartement in Altea centrum dat volledig aan onze eisen voldoet. De begeleiding, de regelingen alles werd nauwkeurig en perfect opgevolgd volgens onze wensen door haar, tot en met het ondertekenen van onze verkoopakte bij de notaris.
Jacqueline, enorm bedankt voor alles, want zonder u zaten we nog achter onze pc naar alle mooie prentjes te kijken. Je bent altijd welkom in Altea.

5/5

Jurgen & Yanni

Appartement in Altea - Costa Blanca
appartement altea costa blanca - referenties spaanse droomhuizen

Via Google heb ik Spaanse Droomhuizen gevonden en hebben we tijdens onze 1ste trip in januari 2017 naar deze omgeving gebruik gemaakt van de diensten van Spaanse Droomhuizen maar ook nog van een 4-tal andere aankoop makelaars. We hadden ons droomhuis niet gevonden tijdens de eerste trip en zijn toen voor een 2e keer eind februari teruggekeerd om nog meer huizen te gaan bezoeken en toen hebben we besloten om alleen gebruik te maken van de service van Jacqueline van Spaanse Droomhuizen. We hebben voor haar gekozen vanwege haar spontaniteit, enthousiasme, haar professionaliteit en haar gemeende interesse in het vinden van ons droomhuis. Ze heeft ons diverse tips gegeven voor het vinden van een goede professionele gestor en advocaat alsmede naar een hypotheek verstrekker. Ook na de officiële overdracht van ons huis mei op 31 mei jl., heeft Jacqueline nog enkele malen op een plezierige manier contact met ons opgenomen. We zijn heel blij met Spaanse droomhuizen, muchas gracias!

5/5

Richard, Andrea en Luna

Villa in Jalon - Costa Blanca
villa jalon - costa blanca - spaanse droomhuizen

Op de Second Home Woonbeurs in Gent kwamen wij in prettig en persoonlijk contact met Jacqueline. De basis werd gelegd. Twee dagen later ontvingen wij van Erwin al enige voorstellen. Wij hebben twee rondes met appartementen bezoeken achter de rug gehad alvorens tot de koop van ons penthouse over te gaan. Zo kwamen wij steeds beter tot ‘de trechter keuze’, zoals Erwin het noemde, over de buurt en wat we precies wilden. Bij de aankoop heeft Erwin ons uitstekend, stapsgewijs en adequaat begeleid naar de uiteindelijke koop van ons penthouse. Ook het persoonlijke contact was zeer plezierig en ontspannen. Dank Erwin en Jacqueline!

5/5

Jenneke & Willem

Duplex penthouse in Valencia stad

De betrokkenheid, hulp en het enthousiasme van Jacqueline heeft ons enorm geholpen bij het vinden van onze droom villa, enorm bedankt! Wij kunnen iedereen dan ook het team van Spaanse Droomhuizen van harte aanbevelen. Zij bijten zich met passie vast in de zoekopdracht en hebben onze droom uit laten komen! We zullen jullie zeker aanbevelen bij onze vrienden, kennissen en wat zich in Spanje bij ons aandient als potentiele kandidaten voor jullie.

5/5

Wilma & Ivo

Villa in Calpe - Costa Blanca
villa in calpe costa blanca - referenties spaanse droomhuizen

“Jacqueline heeft ons op de goede weg gezet om een mooi appartement te vinden op de 1ste lijn in Segur De Calafell (Tarragona, Costa Dorada). Ze informeerde regelmatig naar de stand van zaken en gaf ons tips in verband met de afhandeling van het aankoopcontract; ook na de aankoop contacteerde ze ons om te horen of alles okay was. Naar onze mening een betrouwbare partner!”

5/5

Colette & Jan

Appartement in Calafell - Costa Dorada
appartement costa dorada - referenties spaanse droomhuizen

We hebben al een huis in Mazarron wat ons erg goed bevalt. We waren op zoek naar nóg een huis in Spanje in een ander gebied of andere regio. Wij kwamen bij Spaanse Droomhuizen terecht en zijn goed doorverwezen naar makelaars in die regio’s. We hebben verschillende woningen kunnen bezichtigen en hebben daaruit de juiste kunnen kiezen. Jacqueline heeft ons geholpen in het hele proces, met het bod uitbrengen en veel duidelijke informatie gegeven. Wij zijn fantastisch, super goed geholpen en geadviseerd. Zelfs na de koop van ons huis zijn zij nog belangstellend. We hebben ons tweede huis gevonden in het mooie Vera Playa. Het is erg fijn met Spaanse Droomhuizen te werken net als met de makelaar ter plekke. Het is in één woord magnifiek. Groetjes, of op zijn Spaans Saludos!”

5/5

Anja & Joost

Villa in Vera Playa - Costa Almeria
villa costa almeria - referenties spaanse droomhuizen

Zoeken naar een huis in Spanje is een spannend avontuur, met valkuilen en haken en ogen. Wat hebben we een geluk gehad met Spaanse Droomhuizen. Ze zorgden voor geweldige adviezen en betrouwbare adressen (o.a. makelaars). Ze reageerden snel en adequaat. We hebben ons gesteund en gehoord gevoeld én uiteindelijk onze droomplek gevonden. Heel veel dank!

5/5

Irene & Tom

Villa in San Felipe Nerie - Costa Blanca
villa costa blanca zuid - referenties spaanse droomhuizen

Tijdens onze zoektocht naar ons droomhuis heeft Jacqueline een grote bijdrage geleverd totdat we ons stekje hadden gevonden! Ze mailde ons zeer regelmatig informatie over huizen in Spanje. Eénmaal daar nam ze ons mee naar diverse panden. Met veel geduld en optimisme is het haar gelukt op de valreep een schitterende finca te laten zien en waren we gelijk verkocht! Jacqueline, bedankt voor je geduld, vriendelijkheid en professionele expertise! We genieten ontzettend veel van ons 2e droomhuis!

5/5

Marjolein & Jacques

Finca in Benissa - Costa Blanca
finca in benissa costa blanca - referenties spaanse droomhuizen

“Dit team garandeert 100% tevredenheid en dat er zal worden gezocht tot je droomhuis is gevonden.
Wij kunnen volmondig beamen dat die beloftes ook werkelijk worden waargemaakt. Door allerlei onvoorziene en persoonlijke omstandigheden heeft onze zoektocht langer geduurd dan we hadden verwacht maar het resultaat is er wel gekomen. Jacqueline levert een geweldige service met een hele enthousiaste en persoonlijke aanpak waardoor je je tijdens het hele proces goed begeleid voelt. Wij zijn gek op ons droomhuis. Nogmaals heel veel dank voor alles wat je hebt gedaan om dit te realiseren.”

5/5

Yolanda & Paul

Villa in Andalusië - Costa del Sol
villa costa del sol - referenties

Het was voor ons heel aangenaam, om eindelijk iemand te vinden die onze wensen en ideeën kon realiseren, we waren al een tijdje op zoek naar de ideale woning via internet, maar dat is zoeken naar een speld in de hooiberg… Tot we met U Jacqueline in kontakt kwamen, alles verliep plots heel vlot, U voelde aan wat en waar we wilden iets vinden! Dank zij U en de vlotte, aangename samenwerking is alles zeer vlug verlopen!! Heel veel dank daarvoor !

5/5

Francoise & Jacques

Villa in Calpe - Costa Blanca
villa calpe costa blanca - referentie spaanse droomhuizen

Wij zijn op een zeer enthousiaste en persoonlijke manier geholpen bij onze zoektocht naar een huis in Spanje. In Nederland hebben wij al een goede selectie huizen en tips ontvangen maar ook in Spanje tijdens de bezichtigingen was de begeleiding van het team van Spaanse Droomhuizen prettig en professioneel. Zelfs toen de koop gesloten was hebben zij regelmatig op een plezierige manier contact gehouden. In één woord: perfect! 

5/5

Natasja & Jerry

Villa in Denia - Costa Blanca
villa denia costa blanca - review spaanse droomhuizen

We willen je graag hartelijk bedanken voor alle hulp en ook voor ons in contact brengen met de juiste makelaar, want anders waren we, denk ik, nog steeds op zoek geweest! Het was even zoeken naar de juiste regio, maar dit gebied en dit huis waren toch echt wat we bedoelden en het is heel fijn dat we het, dankzij jullie en deze makelaar, ook gevonden hebben. Veel succes in de toekomst met de verkoop van Spaanse huizen en als we mensen tegenkomen die een huis zoeken zullen we hen zeker aan je verwijzen.

5/5

Marian & Frans

Villa in Costa del Sol
finca costa del sol - referenties spaanse droomhuizen

Meer referenties over Spaanse Droomhuizen?

We hebben in de loop der jaren al vele honderden mensen mogelijk helpen bij het vinden van hun droomhuis. Meer ervaringen lees je terug op Google Reviews.
 
Ook je droomhuis aankopen met Spaanse Droomhuizen? Neem contact met ons op, en we helpen je graag verder. Kopen zonder zorgen!

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.