Huis kopen in Ibiza stad

Balearen / Ibiza - Ibiza stad

Een huis kopen in Ibiza stad? Als je op zoek bent om te investeren in een appartement, penthouse of geschakelde woning in Ibiza stad, ook wel Eivissa genaamd, dan helpen we je graag verder.

Investeren en het kopen van een huis in Ibiza stad is heel interessant en een goede keuze. Ibiza stad heeft veel moois te bieden, is altijd heel gewild en heeft een mooie diversiteit aan woningen.

Spaanse Droomhuizen kan je hierbij ter plekke begeleiden en de pareltjes te kiezen uit het totale woningaanbod in Ibiza stad. Van karakteristieke appartementen in het oude centrum tot een modern penthouse aan zee, van een opknapper in het centrum tot een nieuwbouw appartement net iets buiten het centrum. Wij zullen je adviseren over de mogelijkheden om zo tot de voor jou beste keuze te komen

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van jouw wensen de juiste woning vinden. 

huis kopen ibiza stad - spaanse droomhuizen
appartement kopen ibiza stad - balearen - spaanse droomhuizen

Neem even de tijd en zoek in het huizenaanbod uit Ibiza stad dat voortdurend wordt bijgewerkt met nieuw aanbod uit Ibiza stad. Of je nu op zoek bent naar een nieuw, bestaand, te renoveren, goedkoop of mooi appartement, wij zullen het juiste huis vinden. 

Op zoek naar een huis te koop in Ibiza stad (Eivissa)?

Als je niet kunt vinden wat je zoekt, maakt je geen zorgen. Vertel ons je wensen en wij zullen jouw droomhuis voor je vinden! Ben je op zoek naar een appartement te koop in Ibiza, neem contact op en wij zullen je een selectie toesturen die aan jouw wensen voldoet.

Spaanse Droomhuizen is dé Nederlandstalige makelaar in Spanje die je helpt bij het vinden en kopen van Spaanse villa’s, herenhuizen, appartementen en penthouses in alle prijsniveaus.

Neem gerust contact met ons op!

Alle huizen te koop in Ibiza stad (Eivissa) - Balearen

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Vul onze gratis zoekservice in en we zullen jouw droomhuis in Ibiza voor je vinden!

Sort By:

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.