Huis kopen in Calonge

Costa Brava - Calonge

Een huis kopen in Calonge? Als je op zoek bent om te investeren in een appartement, penthouse, geschakelde woning of villa in Calonge, dan helpen we je graag verder.

Investeren en het kopen van een huis in Calonge is heel interessant en een goede keuze. Sant Antoni de Calonge heeft veel moois te bieden en heeft een mooie diversiteit aan woningen.

Spaanse Droomhuizen kan je hierbij ter plekke begeleiden en de pareltjes te kiezen uit het totale woningaanbod in Calonge. Van bestaande appartementen tot een modern penthouse met uitzicht op zee, van een opknapper in de campo tot een nieuwbouw villa in een van de urbanisaties. Wij zullen je adviseren over de mogelijkheden om zo tot de voor jou beste keuze te komen

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van jouw wensen de juiste woning vinden. 

huis kopen calonge costa brava
villa kopen calonge - costa brava - spaanse droomhuizen

Neem even de tijd en zoek in het huizenaanbod uit Calonge dat voortdurend wordt bijgewerkt met nieuw aanbod uit Sant Antoni de Calonge. Of je nu op zoek bent naar een nieuw, bestaand, te renoveren, goedkoop of mooi appartement of villa, wij zullen het juiste huis vinden. 

Op zoek naar een huis te koop in Calonge?

Als je niet kunt vinden wat je zoekt, maakt je geen zorgen. Vertel ons je wensen en wij zullen jouw droomhuis voor je vinden! Ben je op zoek naar een huis te koop in Calonge, neem contact op en wij zullen je een selectie toesturen die aan jouw wensen voldoet.

Spaanse Droomhuizen is dé Nederlandstalige makelaar in Spanje die je helpt bij het vinden en kopen van Spaanse villa’s, herenhuizen, appartementen en penthouses in alle prijsniveaus.

Neem gerust contact met ons op!

Alle huizen te koop in Calonge, Costa Brava

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Vul onze gratis zoekservice in en we zullen jouw droomhuis in Calonge voor je vinden!

Sorteer op: