Huis kopen Costa Blanca

Costa Blanca

Een huis kopen in de Costa Blanca? De Costa Blanca heeft veel te bieden! Belangrijkste is dat de Costa Blanca je het beste klimaat biedt van heel Europa.
Met veel zonne-uren, heerlijk warme zomers en milde winters is dit de beste bestemming het hele jaar door. Uiteraard is in de zomer het in heel Spanje heerlijk zonnig en warm. Het grootste voordeel zit dan ook in de winter. Door de zachte winters willen veel mensen hier overwinteren. Met een dagtemperatuur rond de 20 graden is het dan ook goed toeven. Daarnaast is het ook een mooie regio en heb je keuze uit een aantal prachtige kustplaatsen waar je een mooi huis kan kopen.
Uiteraard helpen wij je als jouw persoonlijke vastgoedadviseur in Spanje graag bij het vinden van jouw droomhuis op jouw droomplek!

Ook interessant: nieuwbouw Costa Blanca

Met een verblijf in je eigen villa of appartement aan de Costa Blanca kun je lekker genieten aan de witte kust (wat letterlijk de betekenis is van deze kuststreek). Totaal is deze kust ongeveer 250 kilometer lang en heeft vele badplaatsen waar mensen komen om onder andere te overwinteren in Spanje. De Costa Blanca loopt van Denia door tot Cartagena waar de de Costa Calida begint.

Veelal spreken we van de Costa Blanca Noord en van de Costa Blanca Zuid, waarbij de scheiding dan valt bij Alicante. De Costa Blanca Noord is groen en heuvelachtig, terwijl de Costa Blanca zuid weer iets vlakker is.

Huis kopen costa blanca
huis kopen costa blanca - huis kopen spanje

Costa Blanca Noord

Plaatsen ten noorden van Alicante zijn bijvoorbeeld: 
Denia, Javea, Moraira, Calpe, Altea, Albir en Benidorm

Maar ook in het binnenland op nog geen half uurtje rijden van de kust, zijn er nog mooie valleien, zoals de Jalon en Orba vallei met leuke typisch Spaanse dorpjes en prachtig groene heuvel, wijngaarden, amandelbomen en citrusplantages.

Costa Blanca Zuid

De bekendere kustplaatsen ten zuiden van Alicante zijn:
Alicante, La Marina, Guardamar, Torrevieja. Orihuela Costa en La Zenia.

Maar ook hier is in het binnenland nog meer rust en ruimte te vinden, in plaatsen zoals Ciudad Quesada, Rojales, Aspe, La Romana, Pinoso en de Hondon vallei. En over het algemeen genomen: hoe verder uit de kust, hoe meer ruimte en lager de prijzen.

Huizenaanbod in de Costa Blanca

Als je op zoek bent naar een huis, appartement, penthouse, villa of finca aan de Costa Blanca, dan helpen wij je met alle plezier verder. Investeren en kopen aan de Costa Blanca is heel interessant en een goede keuze. De Costa Blanca heeft veel moois te bieden en heeft daarbij een goed aanbod mooie appartementen en penthouses die je kan kopen. Ook vind je hier veel mooie villa´s, zowel in de Spaanse rustieke finca-stijl als moderne nieuwbouwvilla´s.

Zowel in de Costa Blanca noord als in de Costa Blanca zuid hebben wij een een goed en breed aanbod.

Zorgeloos huis kopen in de Costa Blanca

Spaanse Droomhuizen, jouw Nederlandstalige makelaar in Spanje, biedt je een breed huizenaanbod aan de Costa Blanca. Van interessante bankbeslagen, moderne nieuwbouwprojecten, eerstelijns appartementen met zeezicht, een penthouse met alle comfort bij het strand of golfterrein tot aan karakteristieke landhuizen in de typische Spaanse dorpen of moderne comfortabele villa´s op loopafstand van dorp, strand en leven. En heb je niets gevonden of wil je jouw eigen droomhuis in Spanje realiseren? Wij kunnen je ook ter plekke begeleiden bij het zelf bouwen van jouw droomhuis in de Costa Blanca. Van het selecteren van de juiste grondstuk, het ontwerp, de architect en aannemer, wij hebben het netwerk zodat je zorgeloos jouw eigen droomvilla kunt laten bouwen. De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Jij zoekt, wij vinden!

Gratis zoekservice

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van jouw wensen de juiste woning vinden. Er is een grote diversiteit aan steden, dorpen, stranden en huizenaanbod aan de Costa Blanca. Wil je een huis kopen in de Costa Blanca? Neem contact op of vul onze gratis zoekservice in en wij zullen je een selectie toesturen die aan jouw wensen voldoet. Wij adviseren je met alle plezier in jouw zoektocht naar een droomhuis in Spanje!

Huis kopen Costa Blanca

Gesorteerd op:

Compare listings

Vergelijken
Zoeken