Huis kopen Costa Blanca

Costa Blanca

Een huis kopen in de Costa Blanca? De Costa Blanca heeft veel te bieden! Belangrijkste is dat de Costa Blanca u het beste klimaat biedt van heel Europa.
Met veel zonne-uren, heerlijk warme zomers en milde winters is dit de beste bestemming het hele jaar door. Uiteraard is in de zomer het in heel Spanje heerlijk zonnig en warm. Het grootste voordeel zit dan ook in de winter. Door de zachte winters willen veel mensen hier overwinteren. Met een dagtemperatuur rond de 20 graden is het dan ook goed toeven. Daarnaast is het ook een mooie regio en heeft u keuze uit een aantal prachtige kustplaatsen.
Uiteraard helpen wij u als uw persoonlijke vastgoedadviseur in Spanje graag bij het vinden van uw droomhuis op uw droomplek!

huis kopen in de costa blanca

Met een verblijf aan de Costa Blanca kun u lekker kunnen genieten aan de witte kust (wat letterlijk de betekenis is van deze kuststreek). Totaal is deze kust ongeveer 250 kilometer lang en heeft vele badplaatsen waar veel mensen komen om onder andere te overwinteren in Spanje. De Costa Blanca loopt van Denia door tot Cartagena waar de de Costa Calida begint.

Veelal spreken we van de Costa Blanca Noord en van de Costa Blanca Zuid, waarbij de scheiding dan valt bij Alicante. De Costa Blanca Noord is groen en heuvelachtig, terwijl de Costa Blanca zuid weer iets vlakker is.

 

Costa Blanca Noord

Plaatsen ten noorden van Alicante zijn bijvoorbeeld:

– Denia
– Javea
– Moraira
– Calpe
– Altea
– Albir
– Benidorm

Maar ook in het binnenland op nog geen half uurtje rijden van de kust, zijn er nog mooie valleien, zoals de Jalon en Orba vallei met leuke typisch Spaanse dorpjes en prachtig groene heuvel, wijngaarden, amandelbomen en citrusplantages.

Costa Blanca Zuid

De bekendere plaatsen ten zuiden van Alicante zijn:

– Alicante
– La Marina
– Guardamar
– Torrevieja
– Orihuela Costa
– La Zenia

Maar ook hier is in het binnenland nog meer rust en ruimte te vinden, in plaatsen zoals Ciudad Quesada, Rojales, Aspe, La Romana, Pinoso en de Hondon vallei. En over het algemeen genomen: hoe verder uit de kust, hoe meer ruimte en lager de prijzen.

Huizenaanbod in de Costa Blanca

Als u op zoek bent naar een appartement, penthouse, villa of townhouse aan de Costa Blanca, dan helpen wij u met alle plezier verder. Investeren en kopen aan de Costa Blanca is heel interessant en een goede keuze. De Costa Blanca heeft veel moois te bieden en heeft daarbij een goed aanbod mooie appartementen en penthouses. Ook vindt u hier veel mooie villa´s, zowel in de Spaanse rustieke stijl als moderne nieuwbouwvilla´s.

Zorgeloos huis kopen in de Costa Blanca

Spaanse Droomhuizen, uw Nederlandstalige makelaar in Spanje, biedt u een breed huizenaanbod aan de Costa Blanca. Van interessante bankbeslagen, moderne nieuwbouwprojecten, eerstelijns appartementen met zeezicht, een penthouse met alle comfort bij het strand of golfterrein tot aan karakteristieke landhuizen in de typische Spaanse dorpen of moderne comfortabele villa´s op loopafstand van dorp, strand en leven. En heeft u niets gevonden of wilt u uw eigen droomhuis in Spanje realiseren? Wij kunnen u ook ter plekke begeleiden van het zelf bouwen van uw droomhuis in de Costa Blanca. Van het selecteren van de juiste grondstuk, het ontwerp, de architect en aannemer, wij hebben het netwerk zodat u zorgeloos uw eigen droomvilla kunt laten bouwen. De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. U zoekt, wij vinden!

Gratis zoekservice

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van uw wensen de juiste woning vinden. Er is een grote diversiteit aan steden, dorpen, stranden en huizenaanbod aan de Costa Blanca. Wilt u een huis kopen in de Costa Blanca? Neem contact op of vul onze gratis zoekservice in en wij zullen u een selectie toesturen die aan uw wensen voldoet.
Wij adviseren u met alle plezier in uw zoektocht naar een droomhuis in Spanje!