Huis kopen Costa Blanca

Costa Blanca

Een huis kopen in de Costa Blanca? De Costa Blanca heeft veel te bieden! Belangrijkste is dat de Costa Blanca je het beste klimaat biedt van heel Europa. Door de zachte winters willen veel mensen hier overwinteren. Met een dagtemperatuur rond de 20 graden is het ook dan goed toeven. Daarnaast is het ook een mooie regio en heb je keuze uit een aantal prachtige kustplaatsen waar je een mooi huis kan kopen.

Ook interessant: nieuwbouw Costa Blanca

Met een verblijf in je eigen villa of appartement aan de Costa Blanca kun je lekker genieten aan de witte kust (wat letterlijk de betekenis is van deze kuststreek). Totaal is deze kust ongeveer 250 kilometer lang en heeft vele badplaatsen waar mensen komen om onder andere te overwinteren in Spanje. De Costa Blanca loopt van Denia door tot Cartagena waar de de Costa Calida begint.

Veelal spreken we van de Costa Blanca Noord en van de Costa Blanca Zuid, waarbij de scheiding dan valt bij Alicante. De Costa Blanca Noord is groen en heuvelachtig, terwijl de Costa Blanca zuid weer iets vlakker is.

Huis kopen costa blanca

Costa Blanca Noord

Bekende plaatsen aan de noordzijde van de Costa Blanca zijn bijvoorbeeld: Denia, Javea, Moraira, Calpe, Altea, Albir, Benissa en Benidorm.

Maar ook in het binnenland, op nog geen half uurtje rijden van de kust, zijn er mooie gebieden en valleien te vinden, zoals de Jalon en Orba vallei. Hier vind je leuke typisch Spaanse dorpjes en prachtig groene heuvels, wijngaarden, amandelbomen en citrusplantages.

Costa Blanca Noord

Costa Blanca Zuid

Aan zuidkant van de Costa Blanca vind je onder andere:
Alicante, La Marina, Guardamar, Torrevieja. Orihuela Costa en La Zenia.

Ook hier is in het binnenland nog meer rust en ruimte te vinden, in plaatsen zoals Ciudad Quesada, Rojales, Aspe, La Romana, Pinoso en de Hondon vallei. Over het algemeen genomen: hoe verder uit de kust, hoe meer ruimte en lager de prijzen.

Costa Blanca Zuid

Huizenaanbod in de Costa Blanca

Als je op zoek bent naar een huis, appartement, penthouse, villa of finca aan de Costa Blanca, dan helpen wij je met alle plezier verder. Investeren en kopen aan de Costa Blanca is heel interessant en een goede keuze. De Costa Blanca heeft veel moois te bieden en heeft daarbij een goed aanbod mooie appartementen en penthouses die je kan kopen. Ook vind je hier veel mooie villa´s, zowel in de Spaanse rustieke finca-stijl als moderne nieuwbouwvilla´s.

Zowel in de Costa Blanca noord als in de Costa Blanca zuid hebben wij een een goed en breed aanbod.

Zorgeloos huis kopen in de Costa Blanca

Spaanse Droomhuizen, jouw Nederlandstalige makelaar in Spanje, biedt je een breed huizenaanbod aan de Costa Blanca. Van interessante investeringen, moderne nieuwbouwprojecten, eerstelijns appartementen met zeezicht, een penthouse met alle comfort bij het strand of golfterrein tot aan karakteristieke landhuizen in de typische Spaanse dorpen of moderne comfortabele villa´s op loopafstand van dorp, strand en leven. En heb je niets gevonden of wil je jouw eigen droomhuis in Spanje realiseren? Wij kunnen je ook ter plekke begeleiden bij het zelf bouwen van jouw droomhuis in de Costa Blanca. Van het selecteren van de juiste grondstuk, het ontwerp, de architect en aannemer, wij hebben het netwerk zodat je zorgeloos jouw eigen droomvilla kunt laten bouwen. De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Jij zoekt, wij vinden!

Gratis zoekservice

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van jouw wensen de juiste woning vinden. Er is een grote diversiteit aan steden, dorpen, stranden en huizenaanbod aan de Costa Blanca. Wil je een huis kopen in de Costa Blanca? Neem contact op of vul onze gratis zoekservice in en wij zullen je een selectie toesturen die aan jouw wensen voldoet. Wij adviseren je met alle plezier in jouw zoektocht naar een droomhuis in Spanje!

Huis kopen Costa Blanca

Gesorteerd op:

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.