Nieuwbouw in Spanje

Dus je hebt jouw droomhuis gevonden, maar het moet nog wat opgeknapt worden? Of wil je jouw eigen droomhuis bouwen? Ook voor nieuwbouw kunnen wij je professioneel begeleiden. Van kleine renovaties tot nieuwbouw in Spanje tot het bouwen van jouw droomhuis in Spanje.

In ons huizenaanbod zie je dat we veel nieuwbouw huizen hebben opgenomen. In principe kunnen wij je elk nieuwbouw project in Spanje aanbieden. De enige uitzondering is als het niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Buiten deze vaak scherp geprijsde projecten kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een bestaande woning te renoveren naar jouw eigen wensen en het hedendaagse comfort. Lees meer over de aandachtspunten bij nieuwbouw in Spanje.

Renovatie en nieuwbouw

We hebben het juiste netwerk. Van kleine klussen tot volledige renovaties en nieuwbouw projecten. Wij zorgen ook voor alle vergunningen en wettelijke eisen. Wij bieden een hoge kwaliteit en waar voor jouw geld.

Nadat je jouw ideale woning hebt gevonden, wil je er toch ook jouw eigen tintje aangeven. We kunnen je een aantal professionele en betrouwbare vakmensen aanbevelen, die allerhande werkzaamheden kunnen uitvoeren. Van eenvoudige klusjes tot hele metamorfoses. Of je nu een lichtschakelaar of enkele elektriciteitspunten wilt toevoegen of een volledige elektrische installatie vervangen, we hebben de juiste persoon voor de job.

moderne nieuwbouw villa in Valencia

Nieuwbouwprojecten in Spanje

Er is in Spanje een groot aanbod aan verschillende nieuwbouwprojecten: zowel nieuwbouwappartementen als ook nieuwbouw villa’s. Hieronder vind je enkele interessante voorbeelden, maar neem contact met ons op voor het actuele aanbod.

Zelf jouw droomhuis bouwen

Ook kunnen wij je begeleiden als je zelf jouw droomhuis wilt realiseren. Heb je zelf al een ontwerp in gedachten of wil je jouw ideeën nader uitwerken met een architect, dan kunnen wij je hierbij natuurlijk ook helpen. Kijk zelf jouw droomhuis bouwen voor meer inspiratie en wat wij voor je kunnen betekenen.

Nieuwbouw in Spanje

Gesorteerd op:

Neem gerust contact op

Het kopen van nieuwbouw in Spanje moet een leuk en zorgeloos proces zijn. Bij Spaanse Droomhuizen werken we heel hard om ervoor te zorgen dat jouw aankoop soepel verloopt. En dat je nu maar ook straks kunt genieten van jouw droomhuis in Spanje.

We laten je kennismaken met de beste partners waarmee we samenwerken en gezamenlijk helpen wij je tijdens het gehele aankooptraject (zie ook onze services die we je kunnen bieden). We begeleiden je bij elke stap in het proces en hopen dat je de informatie over het kopen van een huis in Spanje op onze website nuttig vindt!

Als je vragen hebt over het kopen van een huis, meer specifieke informatie wilt over bijvoorbeeld zaken rondom juridische kwesties en belastingen of als je advies nodig hebt over een stap in het koopproces, neem dan nu contact met ons op of we kunnen je helpen met onze gratis zoekservice door het formulier in te vullen.

We zijn er om je te helpen!

Zoekservice

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met onze voorwaarden, ons privacybeleid en accepteer het gebruik van cookies.

Compare listings

Vergelijken