Nieuwbouw en renovaties

Renovaties en nieuwbouw in Spanje?

Dus je hebt jouw droomhuis gevonden, maar het moet nog wat opgeknapt worden? Of wil je jouw eigen droomhuis in Spanje bouwen? Ook voor nieuwbouw in Spanje kunnen wij je professioneel begeleiden. Van kleine renovaties tot nieuwbouw, het bouwen van jouw droomhuis in Spanje.

Nieuwbouw in Spanje

nieuwbouw in spanje
In ons huizenaanbod zie je dat we veel nieuwbouwhuizen hebben opgenomen. In principe kunnen wij je elk nieuwbouwproject in Spanje aanbieden. De enige uitzondering is als het niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Buiten deze vaak scherp geprijsde projecten kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een bestaande woning te renoveren naar jouw eigen wensen en het hedendaagse comfort.

We hebben het juiste netwerk. Van kleine klussen tot volledige renovaties en nieuwbouw projecten. Wij zorgen ook voor alle vergunningen en wettelijke eisen.
Wij bieden een hoge kwaliteit en waar voor jouw geld.

Nadat je jouw ideale woning hebt gevonden, wil je er toch ook jouw eigen tintje aangeven. We kunnen je een aantal professionele en betrouwbare vakmensen aanbevelen, die allerhande werkzaamheden kunnen uitvoeren. Van eenvoudige klusjes tot hele metamorfoses. Of je nu een lichtschakelaar of enkele elektriciteitspunten wilt toevoegen of een volledige elektrische installatie vervangen, we hebben de juiste persoon voor de job.

Zelf jouw droomhuis bouwen

Ook kunnen wij je begeleiden als je zelf jouw droomhuis wilt realiseren. Heb je zelf al een ontwerp in gedachten of wil je jouw ideeën nader uitwerken met een architect, dan kunnen wij je hierbij natuurlijk ook helpen. Kijk zelf jouw droomhuis bouwen voor meer inspiratie en wat wij voor je kunnen betekenen.

Of neem nu contact met ons op en wij helpen je verder!