Huis Kopen Costa Valencia

Costa Valencia

Een huis kopen in Valencia? De Costa Valencia heeft veel te bieden! De kust bij Valencia is ook wel de Costa del Azahar genoemd.  Costa del Azahar betekent de Oranjebloesemkust. Deze kuststreek strekt zich uit in het noorden van Castellón de la Plana tot Denia in het zuiden.

Valencia stad is de derde stad van Spanje, na Madrid en Barcelona. Het is een bruisende stad met veel mooie gebouwen, cultuur, maar ook brede zandstranden.

Ook de kustplaatsen zijn nog echt Spaans en het binnenland is groen en glooiend, met echte Spaanse dorpen. Valencia is de sinaasappelstreek bij uitstek, dus overal zie je citrusbomen, zelfs in de stad. 

Om het je makkelijker te maken, hieronder wat suggesties en meer informatie over de mogelijkheden.

costa-de-valencia-spaanse-droomhuizen

Bekende plaatsen aan de Costa Valencia

Waar vind je de mooiste badplaatsen? Wij hebben voor jou de belangrijkste badplaatsen opgezocht: Sagunto, Port Saplaya, Alboraya, Patacona, Valencia, El Saler, Cullera, Gandia, Oliva.

Naast de hele brede zandstranden is het binnenland heel groen en heuvelachtig, met prachtige panorama’s. Hier vind je mooie Spaanse dorpen als Villamarchante, Pedralba, Naquera, Lliria, Monserrat en Montroy. Hier vind je nog heel aantrekkelijk geprijsde woningen met veel ruimte en het echte Spaanse leven.

Bereikbaarheid

Valencia is goed bereikbaar via het vliegveld dat op nog geen 10 minuten rijden ligt van de stad Valencia. Ook met de auto van Nederland of België is Valencia nog goed bereikbaar. De wegen zijn prima en ook heeft Valencia een goed metronetwerk, waarmee ook veel dorpen in de regio nog met de stad verbonden zijn.

Huis kopen in Valencia

Als je op zoek bent naar een appartement, penthouse, villa of townhouse aan de Costa Valencia, dan helpen wij je met alle plezier verder. Investeren en kopen aan de Costa Valencia is heel interessant en een goede keuze. De Costa Valencia heeft veel moois te bieden en heeft daarbij een goed aanbod mooie appartementen en penthouses. Ook vind je hier veel mooie villa´s, zowel in de Spaanse rustieke stijl als moderne nieuwbouwvilla´s.

Zorgeloos huis kopen in de Costa Valencia

Spaanse Droomhuizen, jouw Nederlandstalige makelaar in Spanje, biedt je een breed huizenaanbod aan de Costa Valencia. Van interessante bankbeslagen, moderne nieuwbouwprojecten, eerstelijns appartementen met zeezicht, een penthouse met alle comfort bij het strand of golfterrein tot aan karakteristieke landhuizen in de typische Spaanse dorpen of moderne comfortabele villa´s op loopafstand van dorp, strand en leven. En heb je niets gevonden of wil je jouw eigen droomhuis in Spanje realiseren? Wij kunnen je ook ter plekke begeleiden van het zelf bouwen van jouw droomhuis in de Costa Valencia. Van het selecteren van de juiste grondstuk, het ontwerp, de architect en aannemer, wij hebben het netwerk zodat je zorgeloos jouw eigen droomvilla kunt laten bouwen. De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Jij zoekt, wij vinden!

Een selectie uit de Costa Valencia

Valencia stad

Canet d'en Berenguer

Port Saplaya - Alboraya

Gratis zoekservice

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van jouw wensen de juiste woning vinden. Er is een grote diversiteit aan steden, dorpen, stranden en huizenaanbod aan de Costa Valencia. Wil je een huis kopen in de regio van Valencia? Neem contact op of vul onze gratis zoekservice in en wij zullen je een selectie toesturen die aan jouw wensen voldoet.
Wil je specifiek een huis kopen in Valencia en omstreken, dan kunnen wij je ook de website van Makelaar Valencia van harte aanbevelen. Hier vind je nog meer informatie over deze prachtige regio!
Wij adviseren je met alle plezier in jouw zoektocht naar een droomhuis in Spanje!.

Huis Kopen Costa Valencia

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.