Het Dream Team

Als de Dream Properties Group zijn we al meer dan 10 jaar actief in de vastgoedmarkt in Spanje. We helpen onze klanten in de zoektocht naar het perfecte Spaanse Droomhuis, wat betekent dat we begeleiden tijdens het hele aankoopproces van A tot Z.

Alles is erop gericht om onze klanten alle persoonlijke hulp te bieden die nodig is. We wonen en werken in Spanje, dus als ervaringsdeskundigen weten we alles over het huren, kopen, wonen en leven in Spanje. Buiten deze ervaring hebben we kennis van de markt. We hebben allemaal onze eigen specialiteit en daarnaast delen we allemaal dezelfde passie: de liefde voor het mooie Spanje!

Als team spreken we meerdere talen en zijn we gespecialiseerd in verschillende regio’s binnen Spanje. Door onze motivatie, kennis en het doel om jouw droomhuis te vinden, vormen we het ideale Dream Team.

Kopen zonder zorgen!

Dream Team - Spaanse Droomhuizen

Aangezien wij je kunnen begeleiden tijdens het hele aankoopproces en dus veel contact met je zullen hebben, vinden wij het belangrijk onszelf even voor te stellen. Zo weet je met wie je nu eigenlijk contact hebt.

Erwin - Dream Team - Spaanse Droomhuizen

Erwin

Sales Marketing,
Business Development

Mede oprichter van de Dream Properties Group en deel van het sales team in  Valencia en Costa Blanca. Erwin begeleidt klanten en is contactpersoon voor onze partners en projecten.

Jacqueline - Dream Team - Spaanse Droomhuizen

Jacqueline

Sales Marketing,
Administration & Finance

Mede oprichter van de Dream Properties Group en deel van het sales team in Valencia en Costa Blanca. Daarnaast is Jacqueline ook het eerste contact voor marketing en financiën.

Anouchka - Dream Team - Spaanse Droomhuizen

Anouchka

Sales Director Valencia & Costa Blanca

Anouchka maakt deel uit van het sales team en is regiospecialist voor Costa Blanca en Valencia. Zij begeleidt ook klanten tijdens bezichtigingen in Valencia en is hier ook de nieuwbouwspecialist.

Chris - Dream Team - Spaanse Droomhuizen

Chris

Sales Costa Brava &
Costa Dorada

Chris maakt ook deel uit van het sales team op kantoor. Daar binnen is hij de regiospecialist van de Costa Brava, Costa Dorada, Costa Blanca Zuid, Costa Calida en de Canarische eilanden.

Louisa - Dream Team - Spaanse Droomhuizen

Louisa

Sales Costa del Sol
& Balearen

Louisa maakt deel uit van het sales team op kantoor. Daar binnen is zij de regiospecialist voor de Costa Blanca Noord, Costa del Sol, Costa Almeria en de Balearen. 

Jago - Dream Team - Spaanse Droomhuizen

Jago

Sales Costa Blanca Noord

Jago begeleidt onze klanten tijdens de zoektocht naar het droomhuis in de Costa Blanca Noord, Met zijn kennis en ervaring – ook op het gebied van nieuwbouw en zelf bouwen – is hij van grote waarde.

Elise - Dream Team - Spaanse Droomhuizen

Elise

Marketing & Online

Elise is gespecialiseerd in online marketing en socials. Zij verzorgt o.a. nieuwsbrieven, webcontent, blogs, en social media voor alle merken van de Dream Properties Group, waaronder Spaanse Droomhuizen.

Isa - Dream Team - Spaanse Droomhuizen

Isa

Back Office

Isa is gefocust op alles wat achter de schermen gebeurd… Van websites tot marketing, van nieuwe huizen online zetten tot alle cijfertjes controleren. 

Wij helpen je graag!

Het kopen van een huis in Spanje moet een leuk en zorgeloos proces zijn. Ons Dream Team staat voor je klaar om je te begeleiden in het hele aankoopproces, zodat jij lekker kunt genieten van jouw droomhuis in Spanje.

Als je vragen hebt over het kopen van een huis, meer specifieke informatie wilt over bijvoorbeeld zaken rondom juridische kwesties en belastingen of als je advies nodig hebt over een stap in het koopproces, neem dan nu met ons op door het formulier in te vullen.

Wil je graag dat dit Dream Team jouw bijstaat tijden de zoektocht en aankoop van jouw toekomstige Spaanse casa, laat het ons weten. Wij helpen je heel graag verder! 

Wij zijn er om je te helpen en alle vragen te beantwoorden: kopen zonder zorgen! 

Neem contact met ons op

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met onze voorwaarden, ons privacybeleid en accepteer het gebruik van cookies.

Compare listings

Vergelijken