Huis kopen Costa Brava

Costa Brava

Een huis kopen in de Costa Brava? De Costa Brava heeft veel te bieden! Costa Brava betekent letterlijk vertaald “wilde kust”.

In dit geval beslaat deze kust ruim 200 km van de kuststrook vanaf de Franse grens bij Portbou tot en met Blanes waar de Costa Brava overgaat in de Costa del Maresme.

Over het algemeen kun je aan de Costa Brava genieten van stranden met grof zand, fijn grind of kiezels met prachtig helder water dat al snel op temperatuur is dankzij de vele zonuren. Toerisme trekt met name naar steden als Lloret de Mar met als uitval dorpen/steden als Blanes. Ook zijn er veel stukken privé grond in de omgeving van Canyelles, vlakbij Lloret de Mar. De stranden zijn privé delen en zijn alleen voor bewoners toegankelijk en deze zijn vaak niet Spaans.


huis kopen costa barcelona
huis-kopen-costa-brava-spaanse-droomhuizen

Bekende badplaatsen aan de Costa Brava

Waar vind je de mooiste badplaatsen? Wij hebben voor jou de belangrijkste badplaatsen opgezocht:
Empuria Brava, L’Estartit, Begur, Santa Antoni de Calonge, Platja d’Aro, Palamós, Calonge, Sant Feliu de Guixols, Tossa de Mar, Lloret de Mar en Blanes

Om naar een badplaats te gaan is de Costa Brava dus zeer geschikt. De ruige kust heeft ook prachtige baaien met heldere stranden.

Goede bereikbaarheid

Costa Brava biedt al met al veel mogelijkheden om te genieten van jouw vakantie of het wonen aan deze prachtige kust. Costa Brava staat bekend om de steden met mooie uitgaansgelegenheden, maar er is nog zoveel meer te beleven!

Huizenaanbod in de Costa Brava

Als je op zoek bent naar een appartement, penthouse, villa of townhouse aan de Costa Brava, dan helpen wij je met alle plezier verder. Investeren en kopen aan de Costa Brava is heel interessant en een goede keuze. De Costa Brava heeft veel moois te bieden en heeft daarbij een goed aanbod mooie appartementen en penthouses. Ook vind je hier veel mooie villa´s, zowel in de Spaanse rustieke stijl als moderne nieuwbouwvilla´s.

Zorgeloos huis kopen in de Costa Brava

Spaanse Droomhuizen, jouw Nederlandstalige makelaar in Spanje, biedt je een breed huizenaanbod aan de Costa Brava. Van interessante bankbeslagen, moderne nieuwbouwprojecten, eerstelijns appartementen met zeezicht, een penthouse met alle comfort bij het strand of golfterrein tot aan karakteristieke landhuizen in de typische Spaanse dorpen of moderne comfortabele villa´s op loopafstand van dorp, strand en leven. En heb je niets gevonden of wil je jouw eigen droomhuis in Spanje realiseren? Wij kunnen je ook ter plekke begeleiden van het zelf bouwen van jouw droomhuis in de Costa Brava. Van het selecteren van de juiste grondstuk, het ontwerp, de architect en aannemer, wij hebben het netwerk zodat je zorgeloos jouw eigen droomvilla kunt laten bouwen. De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Jij zoekt, wij vinden!

Een selectie uit de Costa Brava

Barcelona

Lloret de Mar

Platja d'Aro

Santa Cristina d'Aro

Gratis zoekservice

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van jouw wensen de juiste woning vinden. Er is een grote diversiteit aan steden, dorpen, stranden en huizenaanbod aan de Costa Brava. Wil je een huis kopen in de Costa Brava? Neem contact op of vul onze gratis zoekservice in en wij zullen je een selectie toesturen die aan jouw wensen voldoet. Wij adviseren je met alle plezier in jouw zoektocht naar een droomhuis in Spanje!

Huis kopen Costa Brava

Sorteren:

Compare listings

Vergelijken
Zoeken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.