Huis kopen Ibiza

Ibiza

Een huis kopen op Ibiza? Ibiza heeft veel te bieden! Ibiza (Catalaans: Eivissa) is het meest westelijke eiland van de Balearen in de Middellandse Zee en heeft een oppervlakte van 575 km². Het eiland is al vele jaren enorm populair onder een grote diverse bevolkingsgroep. Het heeft een grote aantrekkingskracht op de zogenaamde “vrije geesten”. Je ziet nog veel van de hippiecultuur op het eiland en de vrijheid die men hier ervaart spreekt veel mensen aan. In de zomer weten ook de jongeren het eiland massaal te vinden. Dit vooral door de veel dancefeesten en DJ´s die hier dan te vinden zijn.

Buiten deze dansscene is Ibiza een mooi groen eiland met prachtige dorpjes en vele baaien. Ibiza-stad biedt zowel de oude stad, de witte smalle straatjes, de haven als ook de luxe winkelstraten. Vanuit Ibiza is het ook eenvoudig een dagtrip te maken naar het kleinere Formentera met de witte stranden en kristalheldere baaien.

Bekende badplaatsen op Ibiza

Waar vindt u de mooiste badplaatsen? Wij hebben voor u de belangrijkste badplaatsen opgezocht:

huis kopen op Ibiza– Ibiza-stad
– Figueretas
– Playa d´en Bossa
– Sant Antony de Portmany
– Santa Eularia
– Es Canar
– Cala de Sant Vicent
– Portinatx
– Port de San Miquel
– Playa Ses Salines
– Playa Vedella

Ibiza biedt al met al veel mogelijkheden om te genieten van uw vakantie of het wonen op dit prachtige eiland. Ibiza staat bekend om de hippies en het uitgaansleven, maar er is nog zoveel meer te beleven!

Huizenaanbod op Ibiza

Als u op zoek bent naar een appartement, penthouse, villa of townhouse op Ibiza, dan helpen wij u met alle plezier verder. Investeren en kopen Ibiza is heel interessant en een goede keuze. Ibiza heeft veel moois te bieden en heeft daarbij een goed aanbod mooie appartementen en penthouses. Ook vindt u hier veel mooie villa´s, zowel in de Spaanse rustieke stijl als moderne nieuwbouwvilla´s.

Zorgeloos huis kopen op Ibiza

Spaanse Droomhuizen, uw Nederlandstalige makelaar in Spanje, biedt u een breed huizenaanbod op Ibiza. Van moderne nieuwbouwprojecten, eerstelijns appartementen met zeezicht, een penthouse met alle comfort bij het strand of golfterrein tot aan karakteristieke landhuizen in de typische Spaanse dorpen of moderne comfortabele villa´s op loopafstand van dorp, strand en leven. En heeft u niets gevonden of wilt u uw eigen droomhuis in Spanje realiseren? Wij kunnen u ook ter plekke begeleiden van het zelf bouwen van uw droomhuis op Ibiza. Van het selecteren van de juiste grondstuk, het ontwerp, de architect en aannemer, wij hebben het netwerk zodat u zorgeloos uw eigen droomvilla kunt laten bouwen. De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. U zoekt, wij vinden!

Gratis zoekservice

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van uw wensen de juiste woning vinden. Er is een grote diversiteit aan steden, dorpen, stranden en huizenaanbod op Ibiza. Wilt u een huis kopen op Ibiza? Neem contact op of vul onze gratis zoekservice in en wij zullen u een selectie toesturen die aan uw wensen voldoet.
Wij adviseren u met alle plezier in uw zoektocht naar een droomhuis in Spanje!