Huis kopen Costa de la Luz

Costa de la Luz

Een huis kopen in de Costa de la Luz? De Costa de la Luz heeft veel te bieden! De Costa de la Luz of te wel de kust van het licht is gelegen in het zuid-westen van Spanje tussen Gibraltar en Portugal. 

Deze kuststreek ligt aan de Atlantische Oceaan waardoor er vaak een (stevige) westenwind waait vanuit zee. Waar de Costa Brava, Costa Blanca en Costa del Sol zeer populair zijn bij toeristen is de Costa de la Luz juist populair bij de windsurfers en watersportliefhebbers. Hier vind je ook iets meer rust, aangezien de stranden iets moeilijker te bereiken zijn dan aan de oostkust. Het Nationaal park Doñana is het belangrijkste natuurpark van alle parken in Costa de la Luz. Dit gebied deelt de Costa door het midden. Veel Nederlandse vogels houden hier hun pauze op toch van Noord Europa naar Afrika om te overwinteren.

In deze kuststreek ligt ook de oudste stad van Europa, Cádiz. De lichtkust heeft in de geschiedenis ook vaak een belangrijke rol gespeeld. Zo vertrok Columbus vanuit Cádiz en ook de Spaanse Armada vertrok vanuit de havenstad.

Als je op zoek bent naar toeristische centra’s in deze kuststreek dan kun je enkel en alleen terecht in Chiclana de la Frontera en Almonte.

huis kopen costa de la luz
huis-kopen-costa-de-la-luz-spaanse-droomhuizen

Bekende plaatsen aan de Costa de la Luz

Waar vind je de mooiste badplaatsen? Wij hebben voor jou de belangrijkste badplaatsen opgezocht:

  • Tarifa,
  • San Roque,
  • Sotogrande,
  • Conil de la Frontera,
  • Chiclana de la Frontera,
  • Cadiz,
  • Nuevo Portil,
  • Islantilla,
  • Isla Canela en
  • Ayamonte.

Ook hier vind je in de binnenlanden nog prachtige Andalusische dorpen en steden, met natuurlijk Sevilla als absolute Moorse parel.

Huis kopen in de Costa de la Luz

Als je op zoek bent naar een appartement, penthouse, villa of townhouse aan de Costa de la Luz, dan helpen wij je met alle plezier verder. Investeren en kopen aan de Costa de la Luz is heel interessant en een goede keuze. De Costa de la Luz heeft veel moois te bieden en heeft daarbij een goed aanbod mooie appartementen en penthouses. Ook vind je hier veel mooie villa´s, zowel in de Spaanse rustieke stijl als moderne nieuwbouwvilla´s.

Zorgeloos huis kopen in de Costa de la Luz

Spaanse Droomhuizen, jouw Nederlandstalige makelaar in Spanje, biedt je een breed huizenaanbod aan de Costa de la Luz. Van interessante bankbeslagen, moderne nieuwbouwprojecten, eerstelijns appartementen met zeezicht, een penthouse met alle comfort bij het strand of golfterrein tot aan karakteristieke landhuizen in de typische Spaanse dorpen of moderne comfortabele villa´s op loopafstand van dorp, strand en leven. En heb je niets gevonden of wil je jouw eigen droomhuis in Spanje realiseren? Wij kunnen je ook ter plekke begeleiden van het zelf bouwen van jouw droomhuis in de Costa de la Luz. Van het selecteren van de juiste grondstuk, het ontwerp, de architect en aannemer, wij hebben het netwerk zodat je zorgeloos jouw eigen droomvilla kunt laten bouwen. De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Jij zoekt, wij vinden!

Een selectie uit de Costa de la Luz

San Roque

Sotogrande

Gratis zoekservice

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van jouw wensen de juiste woning vinden. Er is een grote diversiteit aan steden, dorpen, stranden en huizenaanbod aan de Costa de la Luz. Wil je een huis kopen in de Costa de la Luz? Neem contact op of vul onze gratis zoekservice in en wij zullen je een selectie toesturen die aan jouw wensen voldoet. Wij adviseren je met alle plezier in jouw zoektocht naar een droomhuis in Spanje!

Huis kopen Costa de la Luz

Sorteren: