Huis kopen Moraira

Costa Blanca - Moraira

Een huis kopen in Moraira? Als je van plant bent om te investeren in een appartement, penthouse of villa in Moraira, dan helpen we je graag verder.

Hoewel Moraira leeft van het toerisme, is dit geen badplaats waar grote hotels, pretparken en discotheken te vinden zijn. In Moraira wordt juist ingezoomd op de schoonheid van het Spaanse leven zelf. Kom je huis uit en neem plaats op een terras om te genieten van de omgeving, dineer in een van de restaurants, bezoek de markt of ga winkelen in het uitgebreide centrum. 

Wil je graag nog een actieve invulling aan de dag geven? In Moraira en omgeving zijn een aantal sportfaciliteiten te vinden, zoals een golfbaan, duikschool en manege. De focus op het Spaanse leven maakt dat veel mensen verliefd zijn geworden op Moraira en deze plaats dan ook jaarlijks bezoeken. Heb jij ook je hart verloren aan Moraira? Dan is dit de plek bij uitstek om een huis te kopen. Neem contact op met de makelaars van Spaanse Droomhuizen voor het actuele huizenaanbod en optimale persoonlijke begeleiding tijdens het aankoopproces.

huis kopen moraira costa blanca
huis kopen in moraira - costa blanca

Het authentieke Spaanse leven in Moraira

De lokale overheid heeft zich volledig ingezet om de charme van het oude vissersdorp, dat Moraira van oorsprong is, te behouden. Door de ruimtelijke ordening zijn er bijvoorbeeld aan de kustlijn geen tientallen torenhoge hotels te zien. De focus ligt op de gezelligheid en charme van de plaatselijke winkels, restaurants en de jachthaven en natuurlijk het strand. Verder wordt het centrum zelf grotendeels zo autovrij mogelijk gehouden, er kan geparkeerd worden op een van de grote omliggende parkeerplaatsen. In Moraira staat het rustige leven centraal, maar dankzij de goede infrastructuur is het geen probleem om af te reizen naar de omliggende plaatsen. Naast de Spanjaarden, vestigen ook Nederlanders, Duitsers en Britten zich graag in Moraira door hier een huis te kopen.

Huis met zeezicht

Moraira heeft een ruime kustlijn en meerdere stranden. In de omliggende wijken vind je dan ook veel villa’s met een zeezicht, of prachtig uitzicht op het omliggende berglandschap. Er zijn enkele appartementen te koop in Moraira die je een prachtig uitzicht kunnen bieden. Daarnaast is er een groot aanbod nieuwbouw in Moraira te vinden.

Een ideale manier om dagelijks te genieten van het Spaanse gevoel vanuit je eigen huis. Aan het klimaat van aangename zomerdagen door de zeebries zal het in ieder geval niet liggen. Sterker nog: men zegt dat dit volgens de Wereldgezondheidsorganisatie een van de meest gezonde klimaten is.

appartement kopen in moraira - spaanse droomhuizen
Begeleiding van A tot Z bij huis kopen Moraira

Wanneer je een huis gaat kopen in Moraira is het prettig als je altijd terug kan vallen op iemand die alles weet over het hele proces en beschikt over het nodige netwerk. Kies daarom voor de persoonlijke begeleiding van de makelaars van Spaanse Droomhuizen. Aan de hand van jouw wensen gaan wij op zoek naar het huis dat bij jou past. Vervolgens gaan we samen naar de bezichtigingen en helpen wij je als je een bod uit wilt brengen. 

Heb jij je droomhuis niet kunnen vinden? Of wil je liever zelf een huis laten bouwen in Moraira? Ook dan kan je rekenen op onze service met betrekking tot het uitzoeken van het grondstuk en brengen wij je in contact met de juiste specialisten voor de verdere realisering van het huis.

Neem gerust contact met ons op!

Alle huizen te koop in Moraira, Costa Blanca

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Vul onze gratis zoekservice in en we zoeken met je mee!
💡Dankzij ons uitgebreide partnernetwerk kunnen we nog veel meer woningen laten zien.

Sorteer op: