Spanje Infodagen

Spaanse Droomhuizen komt meerdere keren per jaar naar Nederland met de Spanje Infodagen, voor het informeren en adviseren van mensen die een huis in Spanje willen kopen.

Nieuwsgierig naar de eerstvolgende data en locatie? Houd deze pagina in de gaten, of geef alvast je interesse aan via onderstaand aanmeldformulier. Uiteraard kun je altijd ook een telefonische afspraak inplannen met één van onze medewerkers.

Locatie, datum en tijden

Kom naar de Spanje Infodagen en boek nu jouw gratis adviesgesprek met een van onze ervaren adviseurs. We maken binnenkort de nieuwe data en locatie bekend.

Komende editie Spanje Infodagen

Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe data of boek een telefonische afspraak via het contactformulier.

Spanje Infodagen huis kopen in Spanje
Spanje Infodagen - alles over het kopen van een huis in Spanje.

Persoonlijk 1-op-1 adviesgesprek

Tijdens de Spanje Infodagen beantwoorden onze Spanje specialisten in een persoonlijk adviesgesprek al je vragen over de koop of bouw van een huis in Spanje. Ideaal voor als je: 

 • een huis wilt kopen in Spanje
 • een huis wilt (laten) bouwen in Spanje
 • wilt investeren in vastgoed in Spanje 

Dé infodag voor informatie over:

O.a. Costa Blanca – Costa del Sol – Costa Valencia – Costa Brava  – Costa Barcelona – Costa Dorada – Costa Azahar – Costa Calida – Costa Almeria – Costa Tropical – Costa de la Luz – Mallorca – Ibiza – Tenerife – Gran Canaria – Madrid – Sevilla.

We adviseren en informeren je over o.a.:

 • Waarom een huis kopen in Spanje
 • Een huis laten bouwen in Spanje
 • De voordelen van een investering in Spanje
 • Welke regio, plaatsen in Spanje zijn interessant
 • Vormgeven van je wensen & zoekcriteria
 • Is mijn droomhuis haalbaar met mijn budget
 • Welke huizen zijn interessant binnen je wensen
 • Wat zijn de voordelen van bestaand, nieuwbouw of zelf bouwen
 • Hoe bereid je de bezichtigingen voor
 • Hoe gaat het aankoopproces in Spanje
 • Wat zijn de kosten koper en overige kosten
 • Hoe kun je een hypotheek krijgen in Spanje
 • Kan ik mijn huis ook verhuren
 • Wat komt er verder kijken bij het kopen van een huis in Spanje
Gratis adviesgesprek huis kopen spanje in Nederland

Waarom de Infodagen Spanje

Het Spaanse Droomhuizen team is gevestigd in Spanje en heeft al vele jaren ervaring als het gaat om aankoop- en bouwbegeleiding in heel Spanje. Aangezien we ons kantoor hebben in Spanje en hier ook allemaal wonen en werken, komen we met deze Spanje Infodagen speciaal naar je toe om je in je eigen omgeving in alle rust te informeren over het kopen van een huis in Spanje.

Tijdens de Spanje Infodagen beantwoorden we al jouw vragen en informeren we je over de verschillende stappen in het proces en de do’s & dont’s, zodat je kunt aankopen zonder zorgen. Wij weten als geen ander hoe het is je droom te realiseren en kunnen je hier alles over vertellen.

We vertellen verder graag over hoe mooi en leuk het is in Spanje. Boek nu je afspraak via het online formulier en we nemen alle tijd voor je. Leef je droom in Spanje!

Komende edities

Locatie

Wordt vervolgd.

Datum

Wordt vervolgd.

Tijd

We plannen de 1-op-1 sessies in tussen 9:30 uur en 17:00 uur. Een sessie duurt gemiddeld één uur.

Hotel New York
Aanmelden voor de
Spanje Infodagen

¡Mucho gusto!

Spaanse Droomhuizen is dé Nederlandstalige makelaar bij het vinden van je droomhuis in Spanje. Of je nu een huis zoekt in de Costa Blanca, de Costa Calida, de Costa del Sol of een van de andere prachtige costa’s, wij staan voor je klaar om je te helpen bij het kopen van een huis in Spanje.

Als jouw Nederlandstalige vastgoedadviseur zoeken en vinden wij via ons betrouwbare partner netwerk de villa of het appartement dat voldoet aan al je wensen. Wij staan je terzijde gedurende het gehele aankoopproces en zelfs daarna, zodat je na het kopen van je huis in Spanje zorgeloos kunt genieten. Jij zoekt, wij vinden!

Beste huizenaanbod van Spanje

Een tweede woning, investering, overwinteren of, emigreren: er zijn verschillende redenen om een huis te kopen in Spanje. Wij adviseren en begeleiden je in het hele proces. Geniet zo binnenkort van het leven in Spanje vanuit jouw eigen huis.

Kom naar de Spanje Infodagen van Spaanse Droomhuizen en laat je inspireren en informeren over alles op het gebied van het kopen van een huis in Spanje. Meer weten of eerst nog even contact? Vul bijgaand formulier in of neem gerust ook telefonisch contact met ons op.

Hasta pronto?!

Compare listings

Vergelijken