Spanje Infodagen 

Wegens succes komen we terug naar Nederland voor de Spanje Infodagen! Op 17, 18 en 19 februari 2023 komen we naar regio Utrecht. Op 21, 22 en 23 april 2023 komen we naar regio Rotterdam. Schrijf je nu in via onderstaand aanmeldformulier

“In Spanje dragen we geen horloge, want wij hébben de tijd”.

Dit is wat wij voor ogen hebben met de Spanje Infodagen van Spaanse Droomhuizen. We zullen je in alle rust informeren over een grote stap: een huis kopen in Spanje.

Tijdens de Spanje Infodagen zullen onze specialisten al je vragen beantwoorden over de aankoop van een villa of appartement in Spanje. Maar het is ook interessant voor investeerders die hun portfolio willen uitbreiden met het aankopen van (verhuur)appartementen in Valencia Stad (waar ons kantoor is gevestigd).

Dé infodag voor een huis kopen in Spanje in:

Costa Blanca – Costa del Sol – Costa Valencia – Costa Barcelona – Costa Brava – Costa Calida – Costa Azahar- Costa de la Luz – Costa Dorada – Canarische Eilanden – Ibiza – Mallorca

Spanje Infodagen villa

Welke Spanje Infodagen-sessie past bij jou?

Bij onze Spanje Infodagen in februari houden we enkel 1-op-1 sessies. Bij onze Spanje Infodagen in april heb je de keuze uit twee verschillende sessies. Wat bij jou past is afhankelijk van hoe ver je bent in het proces van een huis kopen in Spanje.

Persoonlijk 1-op-1 gesprek

Ideaal voor als je al zeker weet dat je een huis wilt kopen in Spanje, maar je weet niet goed hoe en waar te beginnen. We vergelijken jouw wensen met de mogelijkheden en door gericht vragen te stellen komen wij erachter hoe we jou aan je droomhuis kunnen helpen. We adviseren je over de mogelijkheden en alle stappen verder in het proces. Deze 1-op-1 sessies zullen plaatsvinden in februari én april.

Algemene informatiesessie huis kopen Spanje

Ideaal voor als je nog speelt met het idee om op termijn een huis kopen in Spanje, maar nog niet goed weet wat mogelijk is. We geven een presentatie over alle basisprincipes die komen kijken bij het kopen van een huis in Spanje en de financiële en juridische mogelijkheden. Ook vertellen we iets over ons bedrijf en wat we voor je kunnen betekenen. Na afloop is er ruimte om eventuele vragen te stellen. Deze informatiesessie zal plaatsvinden in april (klik hier voor meer info).

Onze adviseurs kunnen je o.a. informeren over

 • Waarom een huis kopen in Spanje
 • Wat zijn de voordelen van een investering in Spanje
 • Welke regio, plaatsen in Spanje zijn interessant
 • Wat zijn je wensen & zoekcriteria
 • Welke huizen zijn interessant binnen je wensen
 • Wat zijn de voordelen van bestaand, nieuwbouw of zelf bouwen
 • Hoe bereid je de bezichtigingen voor
 • Hoe gaat het aankoopproces in Spanje
 • Wat zijn de kosten koper en overige kosten
 • Hoe kun je een hypotheek krijgen in Spanje
 • Kan ik mijn huis ook verhuren
 • Wat komt er verder kijken bij het kopen van een huis in Spanje

Wij komen vanuit Spanje naar Nederland

Het Spaanse Droomhuizen team is gevestigd in Spanje en heeft al vele jaren ervaring als het gaat om aankoopbegeleiding in heel Spanje en alles wat daarbij komt kijken. Tijdens de Spanje Infodagen delen we graag onze kennis en ervaring en informeren je over de do’s & dont’s, zodat je kunt aankopen zonder zorgen.

We vertellen verder graag over hoe mooi en leuk het is in Spanje. Leef je droom in Spanje!

Boek nu je afspraak via het online formulier en we nemen alle tijd voor je…want wij hébben de tijd… (en koffie).

Locatie, datum en tijden

De Spaanse Droomhuizen Infodagen vinden plaats in februari 2023 in regio Utrecht (Nieuwersluis). Zie hier alle details die je nodig hebt.

Locatie

Voor de Spanje Infodagen van februari hebben we gekozen voor Hotel Flora Batava. Een schitterende locatie, met uitzicht over de Vecht. Er is voldoende (en gratis) parkeergelegenheid.

Adres:
Rijksstraatweg 6
3631 AC Nieuwersluis (route)

Datum en tijden Spanje Infodagen

Onze Spanje Infodagen vinden plaats op vrijdag 17 februari, zaterdag 18 februari en zondag 19 februari 2023. Laat ons in het onderstaande formulier weten wat je het beste uitkomt! 

Hotel Flora Batava

Spanje Infodagen regio Rotterdam

Kun je niet op één van de dagen in februari? In april zullen we wederom Spanje Infodagen organiseren, dit keer op een locatie in de omgeving van Rotterdam.

De exacte locatie maken we nog bekend, de data hebben we al wel: 21, 22 en 23 april 2023. Je kunt je alvast opgeven voor één van deze dagen!

Tijdens deze infodagen geven we naast 1-op-1 sessies ook een algemene informatieavond huis kopen in Spanje. Kies wat het beste bij je past!

Welke Spanje Infodagen-sessie past bij mij?

¡Mucho gusto!

Spaanse Droomhuizen is dé Nederlandstalige makelaar bij het vinden van je droomhuis in Spanje. Of je nu een huis zoekt in de Costa Blanca, de Costa Calida, de Costa del Sol of een van de andere prachtige costa’s, wij staan voor je klaar om je te helpen bij het kopen van een huis in Spanje.

Als jouw Nederlandstalige vastgoedadviseur zoeken en vinden wij via ons betrouwbare partner netwerk de villa of het appartement dat voldoet aan al je wensen. Wij staan je terzijde gedurende het gehele aankoopproces en zelfs daarna, zodat je na het kopen van je huis in Spanje zorgeloos kunt genieten. Jij zoekt, wij vinden!

Beste huizenaanbod van Spanje

Een tweede woning, investering, overwinteren of, emigreren: er zijn verschillende redenen om een huis te kopen in Spanje. Profiteer van onze gratis zoekservice. Geniet zo binnenkort van het leven in Spanje vanuit jouw eigen huis.

Kom naar de Spanje Infodagen van Spaanse Droomhuizen en laat je inspireren en informeren over alles op het gebied van het kopen van een huis in Spanje. Meer weten of eerst nog even contact? Vul bijgaand formulier in of neem gerust ook telefonisch contact met ons op.

Hasta pronto?!

Aanmelden voor de Spanje Infodagen

Compare listings

Vergelijken
Zoeken